- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.221
bekleyenlere bakınkaydirigubbakcemile3
slamlar yeni katıldım siteye bende dün aşılama yaptırdım 15 gün nasıl geçecek
maşallah valla trikotaj gibisiniz.:roflol::roflol:
bekleyenlere bakınkaydirigubbakcemile3
senacım her geçen gün yumoşların büyüyecek ve hep beraber aşılanmış bir şekilde bebişlerimizin içimizde büyümesini beklicez...bugün dr kontrolm vardı ve aşılama tarihim tam olarak belirlendi bugün çatlatma iğnesi kullanıcam perşembe günü aşılama yapılacak bana dua edin canlarımmmm
canım ya benim dünden beri kasıklarımda ağrı var,sende de ağrı olmuş muydu?
slm kızlar bende dün aşılamamı yaptırdım tahlil tarihim 5 ocak inşallah tutar
slm kızlar bende dün aşılamamı yaptırdım tahlil tarihim 5 ocak inşallah tutar
yani bunlar son rahat günlerim eğer tutarsa allahın izniyle..:gitme:
cnm senacım işllh bitanem tutarda sen ağrılara katlanırsın hayatım bebişin hayali ve sevgisi tüm ağrıları hafifletecektir nede olsa dimi:))))keşke bebişim benimde hayırlısıyla sağlıkla gelse de canım acısa razıyım valla..
berkalcım bu arada pegnyl in prospektüsünü okdum tamam normalmiş tarnsferden sonra falan da kullandırılıyomuş bu?
ya kızlar ben çok heyecanlıyım.ama adet belirtilerim gibi bel ağrısı çekiyorum.halsizim,canım hiçbişey yapmak istemiyor.yarın kan verecem ama sonuç perşembe olur,yinede erken çıkarsa alırım.ama hiç pozitif olacakmış gibi düşünemiyorum.bilmiyorum işte karışık duygular içindeyim.eşime de test yaptıracağımı söylemedim.ona adetimi bekleyecem geçerse test yapacam dedim.inşallah sonuç pozitif olur da ona da sürpriz yapmış olurum.benim için çok dua edin lütfeeeeen....
selam kızlar!
bugün 14te aşılamamı yaptırdım..işlem sırasında halim keyfim yerindeydi hiç ağrım olmadı hiç bir acı hissetmedim doktorum sanırım çok pratikşutarafagitti
inşallah tutucak ya çok ümitliyim valla dualarınızı eksik etmeyin nolur..heycanlı bekleyiş başladııııı:1rolleyes:
bu arada otopark ücretlerimi saymazsak :1shok: 1.250 lira tuttu herşey dahiş aşılamam..acıbademde..
görüşürüz kızlaropuyorumnanaktan
kızlar hafatya perşembe 3 kişinin tahlil günü inşallah hamiş çıkacak o gün ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?