Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER
:hulyazceliksena.............?????? 2010
:hulya:iipek34...................?????? 2010
:hulya:kumsal..................????? 2010
:hulya:yasimur.................???? 2010
:hulyaike......................???? 2010
:hulya:Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
kıs gün ben çıkacam yeni geliyo bak cadıyaaaa.....
ne dicem biliyo musun içimden bi ses senin aşılaman tutacak diyo...acaip inanıyorum şu an buna...

aaaaaaaaaa.......derinim sen de mi geldin aşkım sizi burda görmek ne güzel geldi bana yaaa.......hoşgeldin kuşum nasılsın?

güncüm benim yumoşlar da 9mm 10mm 11 mm olmuş bir de arkadan gelenler varmış yine çok yumoş oldu korkuyorum ama napalım yarın yine kontrol var bunlar dünkü boyutuydu..

canım senammmm kusuruma bakma vallahi ilk gördüm bu güzel umut dolu topicini canım arkadasımŞeniz inşallah buradan güzel haberini okuyacagız herşey yolunda gidecek inşallah..canım günüm ve sen bunu başaracaksınız Allahın izinyle:Saruboceq:

biliyo musun geçen sefer de yumurta sayısı böleydi...doktora dedim ya yine aynısı olursa dedim yok yaaaaa okadar olmaz bu sefer diyo üçüz olması ilginç aşılamayla diyo..am olmayacağının garantisini veremez maalesef..

iyiyim bitanem ne olsun...topicini kendi konumla işgal etmek istemem ama kısaca diyim dün yaramı dondurdum şimdi agrılarım var çok..idare ediyorum işte...sizin için çok heyecanlıyım yaaaaaa

okudum senacim kusura bakma formda kimse yok sanip ciktim.
yaa boyle yetisirim iste seni yalniz birakmadim gordun mu:))
beraber bekleyecegiz Allah'in izniyle beraber sevincez Insallah.
walla kusum oole iste reglen kacinci gun dedi 6 dedim haftaya asilama dedi pat die:) sok oldum.
bir dahakine ilac veririz simdi ilacsiz deneyelim dedi pazar gunu catlatma ignesi olucam pazrtesi ya da sali spermler verilcek:)))
hayirlisi kizlar hepimize, saglikli hayirli olacaksa hamile kalalim. olmassa da yilmak yok. senam lieteye ekleyesin beni de 11 ocak istenmeyen regle tarihi die ekle istersen. hayirliiiiiiiiiiiiiiiii olsun:))

kuşum benim gözüm kamaştı valla avatarını görünce senin gibi güzel...sağol birtanem inşallah...a.s.

ohoooooooooooo çoktaaaaaaaaan ekledim seni ama bekleyenler kısmına ekledim 11 i kesinse yazayım..

kuşum benim gözüm kamaştı valla avatarını görünce senin gibi güzel...sağol birtanem inşallah...a.s.

canımsın ya osenin güzelligin aşkummm:)))anamm ben bu topictede delü delü yazmaya başlar mısımkaydirigubbakcemile3

günümmmm napıyosun kuşummmŞenizsiz şimdi tam olarak aynı gün aşılama oluyosunuz hee ay çok heyecan oldum yaaaaasositososito

derinnnnnnnnnnn gel yeni mekanimiz burasi:)) geri sayim yapcaz:))
senaci ucte uc zor be kusum bu sefer bir tek cok saglikli tutucak Insallah. sana hep oyle dua ediyoruum.
sagol canim benim kendimden ne umudum var ne umutsuz doktor pat die deyince umatlancak ya da umutlanmayacak vakit kalmadi zemuszemus

ayy aşılamayı bekleyenleri görünce içime bi sıcaklık geldi:))bide örgücüyü koymuşsun senamm ilaahii çok tatlı yaaa:)))

kaydirigubbakcemile3 heeeeee beklerken sıkılmayalım diye...sen düşünmüyo musun kuşum aşılama ?

geldim kısss gelmez miyim delümmmmmmŞeniz
cidden dedigin dogru günüm inşallah 1 tane olsun saglıklı olsun ikinizinde çok dua edicem size canlarım benim:içelim:Şeniz

inşallah kuşum ya olmaz ama sadece 3 yumurta yok ki bunlar önde gidenler arkadan gelenler var daha bikaç tane daha gelişecek yapacak bişey yok dedi...çoğul gebelik riski taşıyosun ama pco da böle dedi..allahım sen koru nolur 1 olsun biiiiiiiiiiiirrrrrrr.............

kaydirigubbakcemile3 heeeeee beklerken sıkılmayalım diye...sen düşünmüyo musun kuşum aşılama ?

ekle bacim ekle heyacan olsun sen simdiden ekle
derinim diger aya seni de alalim topige bastir doktora.

valla kızlarr yara olayını iyice kapatınca doktorun ne diyecegini hiç bilmiyorum..sordum dün yarayı halledelim ve bu ay sadece ovulasyon takibi yapalım dedi.aşılama ne zaman yaparım bilmiyom valla.kısmet.

senacim pazar catlatma ignesi vurulsa pazartesi asilma olur mu saliya kalsin istemiyoruz esimin isinden dolayi doktor pazar igne pazartesi ya da sali asilama dedi, persembe gidicez. o zaman kesinlesir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…