- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.241
canım senammmm kusuruma bakma vallahi ilk gördüm bu güzel umut dolu topicini canım arkadasımŞeniz inşallah buradan güzel haberini okuyacagız herşey yolunda gidecek inşallah..canım günüm ve sen bunu başaracaksınız Allahın izinyle:Saruboceq:
okudum senacim kusura bakma formda kimse yok sanip ciktim.
yaa boyle yetisirim iste seni yalniz birakmadim gordun mu:))
beraber bekleyecegiz Allah'in izniyle beraber sevincez Insallah.
walla kusum oole iste reglen kacinci gun dedi 6 dedim haftaya asilama dedi pat die:) sok oldum.
bir dahakine ilac veririz simdi ilacsiz deneyelim dedi pazar gunu catlatma ignesi olucam pazrtesi ya da sali spermler verilcek:)))
hayirlisi kizlar hepimize, saglikli hayirli olacaksa hamile kalalim. olmassa da yilmak yok. senam lieteye ekleyesin beni de 11 ocak istenmeyen regle tarihi die ekle istersen. hayirliiiiiiiiiiiiiiiii olsun:))
kuşum benim gözüm kamaştı valla avatarını görünce senin gibi güzel...sağol birtanem inşallah...a.s.
ayy aşılamayı bekleyenleri görünce içime bi sıcaklık geldi:))bide örgücüyü koymuşsun senamm ilaahii çok tatlı yaaa:)))
derinnnnnnnnnnn gel yeni mekanimiz burasi:)) geri sayim yapcaz:))
senaci ucte uc zor be kusum bu sefer bir tek cok saglikli tutucak Insallah. sana hep oyle dua ediyoruum.
sagol canim benim kendimden ne umudum var ne umutsuz doktor pat die deyince umatlancak ya da umutlanmayacak vakit kalmadi zemuszemus
derinnnnnnnnnnn gel yeni mekanimiz burasi:)) geri sayim yapcaz:))
senaci ucte uc zor be kusum bu sefer bir tek cok saglikli tutucak Insallah. sana hep oyle dua ediyoruum.
sagol canim benim kendimden ne umudum var ne umutsuz doktor pat die deyince umatlancak ya da umutlanmayacak vakit kalmadi zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 heeeeee beklerken sıkılmayalım diye...sen düşünmüyo musun kuşum aşılama ?
ekle bacim ekle heyacan olsun sen simdiden ekle
derinim diger aya seni de alalim topige bastir doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?