Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bende aşılama olacak olursam bigün şayet,bende pkoyum biliyosun,en çok bu durumdan korkuyorum.çogul gebelik yani..dedigin gibi saglıklı olsun 1 olsun:Saruboceq:

olsun sena bende igne ya da ilac olmayinca dogal bir yumruta olustu bir sansim var sen simdi uc ay denemeyi bir ayda yapicaan biri tutar kesin Insallah.

iyiyim bitanem ne olsun...topicini kendi konumla işgal etmek istemem ama kısaca diyim dün yaramı dondurdum şimdi agrılarım var çok..idare ediyorum işte...sizin için çok heyecanlıyım yaaaaaa

oy canım benim ne işgali..fethet istersen....:dilcikar:

ben seni takip ediyorum kuşum konuşamasak da..inşallah yaran tamamen geçer hayırlısıyla..

oy canım benim ne işgali..fethet istersen....:dilcikar:

ben seni takip ediyorum kuşum konuşamasak da..inşallah yaran tamamen geçer hayırlısıyla..

sagol canım yaa evet inşallah..doktor dün nerdeyse tamamen geçmiş dedi.minicik yaramız dedi:))beni gör ama doguma girsem o kadar titremem delümüyüm neyim:))hastabakıcı elimi tutuyo falan:roflol:ama işlmden sonra acaip baş dönmesi oluyo tansiyonum oynuyo onlarda bildigi için öyle ilgileniyolar iyimisin iyimisin diye.

of ne bilim günüm hayırlısı inşallah 1 tane olsun da başka bişi istemiyom...
evet derinim işte bizde bir de bu sorun var maalesef...
güncüm inşallah bizimkide cumartesi olur yaaa...pazartesiye kalmasa keşke dur bakim yarın kontrolde ne dicek...ilk seferinde bu çarşamba ya da perşembe olur demişti şimdi pazartesiye attı ama tarih tamamen değişebilir yumoşların kafası nasıl eserse artık..

oy canım benim allah şifa versin...

günüm valla içime bi sevinç doldu kıs artık burda seni görcem diye...inşallah kuşum inşallah bir de ben 1 deyip duruyom ama sanki tutmama ihtimali yokmuş gibi((((((

ben bide napıyom biliyon mu günüm kocişe keçi boynuzu kürü ayrıca bi macun hazırladım ceviz fındık fıstık bal polen 7 türlü baharat çörekotu susam haşhaş tarçın badem zencefil ne ararsan attım içine ondan da hergün 1 kaşık yediriyom..aşılamay kadar yedirecem..

Son düzenleme:
ay derincim gecti cok sukur, bir daha yok boyle korku aci, artik dogum korkusu olcuak Insallah:))
evet bitanem yaaa..bende çok sevinçliyim geçtigi için..hatta bişey itiraf edebilir miyim:kedi:yaaa ben ilk çalışmalarda hamile kalacagımı hissediyom yaaaaaaaa:Saruboceq:
oy canım benim allah şifa versin...

günüm valla içime bi sevinç doldu kıs artık burda seni görcem diye...

senam sagol cnm benim..kız benimde içime sevinç geldi ikinizi listede görünce yaaaa ay sizi çok seviyorum bennnnn duygulandım bak:gitme:

senammm kızzz ohhh yarasın inşallah:))bende dün diyom eşime sana birsürü karışım yedirecem diye:))tamam diyo zavallıcık hiçde itiraz etmez:)ama bazılarını yemeyebilir nanemolla,mesela pekmezi.

günüm afiyet olsun görüşürük artıkın bol bol...
deriniiiiiiiim sağolasın.....bizi de burda takip et arada olur mu?bu arad inşallah kuşum yara geçer geçmez sen de mutlu sona erersin....

derincim tabiiki de olabilir yara hem engeldi, Insallah hemen gelir senin bicirik.
senacim evet beraber sayicaz gunleri Insallah seviniriz hep beraber:))
senam adama ne yaptin oole kiz ne bulduysan vermissin fazla karsitrma anacim.
ben de fiindik fistik veriom:))kaydirigubbakcemile3

tamam günüm benim git bak adamına kızz aç bırakma dopingle:))))

senam benim gelicem tabii..kız bilmiyodum ki öncedende ugrardım mutlaka görseydim.
inşallah canım hepimizzz o mutlu sona erişiriz yakında.bende şimdi çıkayım canım.kuru kaynadı bayaa soganını kavurayım benimkide gelir birazdan.öptüm seni kuşumŞeniz

senammm kızzz ohhh yarasın inşallah:))bende dün diyom eşime sana birsürü karışım yedirecem diye:))tamam diyo zavallıcık hiçde itiraz etmez:)ama bazılarını yemeyebilir nanemolla,mesela pekmezi.

yazık ya valla canlarımız onlar bizim...benim de geçen güne söledim benle hamile olan arkadaş 3-4 gün önce doğurdu kocişin arkadaşı daha doğrusu tlf de konuşuyorlar okadar üzüldümki eşime...o duyguları yaşatamadım ona diye:çok üzgünüm:

tamam fistiklar yemekten sonra diger forma da gelirim.
opuyorum hepinizi.
diger arkadaslar tum forma dua edicem Insallah bu formda senlikler yapariz bu ay

valla listede 22 kişi var toplam bakalım kaçı hamiş olacak...çok heyecanlı oldu...hadi ikinizi de opt kızlar renk kattınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…