- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.261
inşallah kuşum ya olmaz ama sadece 3 yumurta yok ki bunlar önde gidenler arkadan gelenler var daha bikaç tane daha gelişecek yapacak bişey yok dedi...çoğul gebelik riski taşıyosun ama pco da böle dedi..allahım sen koru nolur 1 olsun biiiiiiiiiiiirrrrrrr.............
iyiyim bitanem ne olsun...topicini kendi konumla işgal etmek istemem ama kısaca diyim dün yaramı dondurdum şimdi agrılarım var çok..idare ediyorum işte...sizin için çok heyecanlıyım yaaaaaa
oy canım benim ne işgali..fethet istersen....:dilcikar:
ben seni takip ediyorum kuşum konuşamasak da..inşallah yaran tamamen geçer hayırlısıyla..
sagol canım yaa evet inşallah..doktor dün nerdeyse tamamen geçmiş dedi.minicik yaramız dedi:))beni gör ama doguma girsem o kadar titremem delümüyüm neyim:))hastabakıcı elimi tutuyo falan:roflol:ama işlmden sonra acaip baş dönmesi oluyo tansiyonum oynuyo onlarda bildigi için öyle ilgileniyolar iyimisin iyimisin diye.
evet bitanem yaaa..bende çok sevinçliyim geçtigi için..hatta bişey itiraf edebilir miyim:kedi:yaaa ben ilk çalışmalarda hamile kalacagımı hissediyom yaaaaaaaa:Saruboceq:ay derincim gecti cok sukur, bir daha yok boyle korku aci, artik dogum korkusu olcuak Insallah:))
oy canım benim allah şifa versin...
günüm valla içime bi sevinç doldu kıs artık burda seni görcem diye...
senammm kızzz ohhh yarasın inşallah:))bende dün diyom eşime sana birsürü karışım yedirecem diye:))tamam diyo zavallıcık hiçde itiraz etmez:)ama bazılarını yemeyebilir nanemolla,mesela pekmezi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?