Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Son adetim de 1 aralıktı gerçi adet tarihime çok var. Sabırsızlanmaya başladım galiba erken yaptırsam mı test diye kafam karışıyor.

Son adetim de 1 aralıktı gerçi adet tarihime çok var. Sabırsızlanmaya başladım galiba erken yaptırsam mı test diye kafam karışıyor.

içinden ne geçiyorsa oonu yap canımm beklemekte zor ve güzelll...ama sonucu erken ögrenmek tabiki birde tutmuşsa o bence bambaşka bir duygu allahım yaşatsın bize o duygularııı hepiciğimizeee..

içinden ne geçiyorsa oonu yap canımm beklemekte zor ve güzelll...ama sonucu erken ögrenmek tabiki birde tutmuşsa o bence bambaşka bir duygu allahım yaşatsın bize o duygularııı hepiciğimizeee..

İlaç kullandığım için pozitif çıkarsa o kötü olur sadece. Bilmiyorum valla bekleyeceğim büyük ihtimalle herhalde.CADIARZU

Tabi ben bunu sizler gibi aylardır yaşıyorum. Artık beklemelerimizin sonu sevinçle sonuçlanır inşallahhhhhhhhhhhhhhhh....................

Canım ben 5 gün sabah akşam günde 2 tane klomen kullandım.Sen ne kullandın?
İlaçlara ve doza göre değişiyor.

canım ben gonal_f ve cetroted kullandım göbekten yapılıo ovitrella ile de çatlatıldı.aşılamadan 6 gün sonra da drum pregnyl iğne verdi bir doz o da gebeliği desteklemek için..bu arada benim de ilk aşılamam bakalım hayırlısı ...

yumurtaların çok inşallah çoğul gebelik riskin olmaz ama büyük ihtimal bu ay hamişsin :CüvCüv:

inşallah canım hepimiz hamile kalırız dr um hiç çoğul gebelikten falan bahsetmedi,biraz da nasip işi bu işler bence,belki de hiçbiri tutmaz allah bilir artık...inşallah hepimizin duaları kabul olur...

inşallah canım hepimiz hamile kalırız dr um hiç çoğul gebelikten falan bahsetmedi,biraz da nasip işi bu işler bence,belki de hiçbiri tutmaz allah bilir artık...inşallah hepimizin duaları kabul olur...

Doktorunun çoğul gebelikten bahsetmemesi garip olmuş.
Boyutları mı küçüktü yumurtalarının acaba?

AŞILAMA TAHLİL TARİHLERİMİZ(HADİ HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4........................7 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ..................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER
:hulyazceliksena.............?????? 2010
:hulya:iipek34...................?????? 2010
:hulya:kumsal..................????? 2010
:hulya:yasimur.................???? 2010
:hulyaike......................???? 2010
:hulya:Kuzunaz.............???? 2010
:hulyaediatrii...............???? 2010

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…