Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar az önce dr baktı yumurtam istenil büyüklükte değil malesef.:çok üzgünümregon yapmaya devam dedi 2 gün sonra tekrar bakacak eğer cevap verirse cumartesine aşılama inşallah

inşallah canım ama anlamadığım bundan birkaç ay önce klomene çok iyi cvp vermişti ama şimdi vermedi.gerçi doktor çok düşük dozla başladı.allah hepimizi sevindirir inş

kızlar düngece eşim benimle ciddi ciddi test yapma konusunda konuştu ve kesinlikle yapmayacağımı söyledi.adet olursan zaten hamile dğilsindir, olmazsanda 1hafta geçsin öyle test yaparız dedi,çok üzüldüm ama onuda ezip geçemiyorum.geçen aşılamadada ondan hebersiz test yapmıştım.hemde aşılamadan 1hafta sonraydı.beni sen strese sokuyosun dedi.test yapılmayacak dedi.burda herkesin benden bugün haber beklediğini bile bile gidip test yaptıramamak çok üzüyo beni.kusurabakmayın kızlar,eşim kesin tavrını koydu...gerçekten çok üzgünüm sizi biraz daha bekletecem.

canım bilirim o durumları sen biraz daha bekle ozaman.gerilmeyin ikinizdebenim bir avantajım var hastanede çalışıyorum eşimden habersiz defalarca bakmışımdır ama onlar bizi anlayamazlar işte o beklemenin ne demek olduğunu anca biz anlarız bu arada kaç gün geçti aşılamanın üzerinden

canım sen bekledikten sonra biz bekleriz iyi haberler gelirrr inşallah...eşinde kendisine göre haklıdır onlarda çok geriliyorlar...bizim gibi ...gerçi biz hap felan geriyooo da onları ne geriyyoo bilmem kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben zayıflamak istiyorum 10 kilom var fazla elma krom aldım ama midemi çok bulandırıyo kullanamıyorum napsam yardımcı olursanızkaydirigubbakcemile2

selam kızlar ben zayıflamak istiyorum 10 kilom var fazla elma krom aldım ama midemi çok bulandırıyo kullanamıyorum napsam yardımcı olursanızkaydirigubbakcemile2

canım one a day weıght smart diye diye bir vitamin var yeşil cay ekstreli,eczanelerde satılıyor hem vitamin alıyorsun hem zayıflıyorsun bana onu önermişti eczacı arkadaşım..

bencede doktora sormadan kullanma yan tesiri felan olurr üzülme bebişim sonraaa...
kilon çokmu sorun canım zayıflamı dedi doktorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…