- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.301
kızlar düngece eşim benimle ciddi ciddi test yapma konusunda konuştu ve kesinlikle yapmayacağımı söyledi.adet olursan zaten hamile dğilsindir, olmazsanda 1hafta geçsin öyle test yaparız dedi,çok üzüldüm ama onuda ezip geçemiyorum.geçen aşılamadada ondan hebersiz test yapmıştım.hemde aşılamadan 1hafta sonraydı.beni sen strese sokuyosun dedi.test yapılmayacak dedi.burda herkesin benden bugün haber beklediğini bile bile gidip test yaptıramamak çok üzüyo beni.kusurabakmayın kızlar,eşim kesin tavrını koydu...gerçekten çok üzgünüm sizi biraz daha bekletecem.
bugün 14. gün test yapılsa kesin belli olur olup olmadığı
slm kızlar az önce dr baktı yumurtam istenil büyüklükte değil malesef.:çok üzgünümregon yapmaya devam dedi 2 gün sonra tekrar bakacak eğer cevap verirse cumartesine aşılama inşallah
bugunde demetak ın güzel haberlerini bekliyoruuzz heyecanla...benimde yarın adetimin 3. gunu doktora gitcem bir sorun olmazda inşallah listeye aşılama olacaklardan girerimmm
İnşallah canım bu seferki aşılaman tutar.
kızlar düngece eşim benimle ciddi ciddi test yapma konusunda konuştu ve kesinlikle yapmayacağımı söyledi.adet olursan zaten hamile dğilsindir, olmazsanda 1hafta geçsin öyle test yaparız dedi,çok üzüldüm ama onuda ezip geçemiyorum.geçen aşılamadada ondan hebersiz test yapmıştım.hemde aşılamadan 1hafta sonraydı.beni sen strese sokuyosun dedi.test yapılmayacak dedi.burda herkesin benden bugün haber beklediğini bile bile gidip test yaptıramamak çok üzüyo beni.kusurabakmayın kızlar,eşim kesin tavrını koydu...gerçekten çok üzgünüm sizi biraz daha bekletecem.
tesekkürler sancux uuumm ..seninde tahlil yaklaşıyııııı???heyecan vardır tabiii sende umarım bi tanem hamile oldugunu ögrenirsin.. opuyorumnanaktan
selam kızlar ben zayıflamak istiyorum 10 kilom var fazla elma krom aldım ama midemi çok bulandırıyo kullanamıyorum napsam yardımcı olursanızkaydirigubbakcemile2
selam kızlar ben zayıflamak istiyorum 10 kilom var fazla elma krom aldım ama midemi çok bulandırıyo kullanamıyorum napsam yardımcı olursanızkaydirigubbakcemile2
Kızlar ordamısınız?
Kızlar ordamısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?