- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.341
canım boyutları;19,17,22,18,11.5,14,13,15
Kızım boyutları hiçte küçük değilmiş yani. İlişki önerdi mi peki?
maşşalh berkalcım sürüsüne bereket....inşallah bir tane tutar...
ben de doktordan geldim kızlar buyutları şöle olmuş 16mm ,15 mm, 14 mm,12 mm daha arkadan gelenler de var baklım inşallah olumsuz bir durum olmaz cuma kontrole çağırdı cumartesi de olabilir aşılam pazartesi de dedi...duruma göre bakacak..
ben de doktordan geldim kızlar buyutları şöle olmuş 16mm ,15 mm, 14 mm,12 mm daha arkadan gelenler de var baklım inşallah olumsuz bir durum olmaz cuma kontrole çağırdı cumartesi de olabilir aşılam pazartesi de dedi...duruma göre bakacak..
kuşum benim küçükleri sölememişti doktor arkadan gelenler var demişti ama büyük olanlar 19mm 15 mm ve 14mm ...dördüncü de ya 14 ya 15 ti....inşallah senin çoğul olmaz benim şu anki gelişim aynı diğerindeki gibi o yüzden korkuyorum çoğul olur diye...allah korusun hiç heveslenme sakın dua et 1 olsun çok tehlikeli çok üzücü ve mucize beklemen gereken bi süreç oluyo çoğul olunca..
amin sancux yaaa.......ben de hep 1 olsun diye dua ediyorumm....
Doktorum bana birşey demedi ama ben dikkat ediyorum çay kahve içmemeye. Ama dayanamadım şimdi kahve içiyorum valla.
Kızlar siz çay kahve içiyormusunuz. Doktorunuz bir kısıtlama verdi mi?
grb4 cnm hayırlı olsun aşılama tarihin belli işllh sonuç pozitif olur ...
Kızlar aslında bugün aşılamamın 11. günü ama test tarihime daha 8 gün var. Doktorum 31 ine kadar hastalanmazsan test yaptır dedi.
slm sena durumuna üzüldüm hayırlısı olur inşallah.ama bu demektirki sende yine birden fazla yumurta gelişecek.benim de aksine daha 5mm olmuş pregona devam ve 2 gün sonra bir daha bakacak umarım olgunlaşır.şuna sevinmelisinki tedaviye çok güzel cvp veriyorsun bu sefer çok daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?