Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
senacım hoşgeldin,bu konuda tecrübelisin die hep sana soruorum sen sanırım daha önceden 3üz lere hamiş kalmışsın sonunu da okudum çok üzüldüm.birşey sorcam üçüzlere hamile kaldığında kaç yumurtan gelişmişti acaba benim 7 tane geliştide biraz korkuorum çoğul gebelikten...

canım boyutları;19,17,22,18,11.5,14,13,15

maşşalh berkalcım sürüsüne bereket....inşallah bir tane tutar...

ben de doktordan geldim kızlar buyutları şöle olmuş 16mm ,15 mm, 14 mm,12 mm daha arkadan gelenler de var baklım inşallah olumsuz bir durum olmaz cuma kontrole çağırdı cumartesi de olabilir aşılam pazartesi de dedi...duruma göre bakacak..

kuşum benim küçükleri sölememişti doktor arkadan gelenler var demişti ama büyük olanlar 19mm 15 mm ve 14mm ...dördüncü de ya 14 ya 15 ti.... yani 4 tane büyük vardı...inşallah senin çoğul olmaz benim şu anki gelişim aynı diğerindeki gibi o yüzden korkuyorum çoğul olur diye...allah korusun hiç heveslenme sakın dua et 1 olsun çok tehlikeli çok üzücü ve mucize beklemen gereken bi süreç oluyo çoğul olunca..

canım senin de az değilmiş hani

İyimiş canım. İnşallah 1 tane sımsıkı tutunur.

canım bende çok korkuorum 1 olsun sağlıklı olsun inşallah,yada en fazla ikiz tabi bunu bilemeyiz ama inşallah hayırlısı olur hepimiz için umarım kavuşuruz bebişlerimize...

hadi hayırlısı bencede cumartesi olur gibi aşılaman senacımmm..1 olsun senin biricik tatlı yavrun olsun :ecrin_bebek: :teytey:

Kızlar aslında bugün aşılamamın 11. günü ama test tarihime daha 8 gün var. Doktorum 31 ine kadar hastalanmazsan test yaptır dedi.

slm canım zaten vucuda tedavi sırasıbda bhcg hormonu yükleniyor yani 2 haftadan önce baktırırsan tahlil yüksek çıkar ve seni yanıltır ama 14. günden sonra asıl sonucu alırsın.hayırlısıyla

slm sena durumuna üzüldüm hayırlısı olur inşallah.ama bu demektirki sende yine birden fazla yumurta gelişecek.benim de aksine daha 5mm olmuş pregona devam ve 2 gün sonra bir daha bakacak umarım olgunlaşır.şuna sevinmelisinki tedaviye çok güzel cvp veriyorsun bu sefer çok daha güzel olacak

canalrım benim sağolun...allah hepinizin gönlüne göre versin....güzel düşünen herkes için herşey güzel olsun...ben de şimdi biraz temizlik yaptım malum cumartesiden sonra yapamam artık...hakkımızda hayırlısı inşallah.....

canım benim sağolasın sen puregon iğne mi kullanıyosun....hap mı?tabi hapı var mı bilmiyorum ama....ben puregon iğne kullanıyorum...ama 100 ünite oluyorum ben sen iğneyse kaç ünite yapıyosun?bu arad bugün benim 8. günüm bugün iğnede bugün 9. yu yapcam..sen kaç gündür kullanıyosun..a.s.

Son düzenleme:
kızlar ben aşılamadn sonra dikakt ederim çay kahveye üstelik şu an hani o duman çıkaran illet var ya onu da içiyorum ama aşılamanın olduğu gün bırakacam geçen sefer de öle yapmıştım 6 ay hiç içmedim...sonra bebeği kaybedince geri başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…