- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.281
sena morel bozouklugu yok bir daha duymayayim bu laflari birkac hafta soz ver yok boyle dusuncelerklava:
evet kuşum aynen sanki karnım gerginlikten yırtılacak gibi oluyodu esneyice bile geriliyodu...
canım benim hiç stres yapma rahat ol dua et..
mrb kızllaaarrr
bugun teste gidecektimm ama adetim sabah ezanlarıyla agrılı bir şekilde ben geliyooom dedi..
halada çok agrıyooo...senacım listeden ihraç et beni bu ayda aşılama olacam ozaman yine kurulurum bi köşeye...
topiğe girip sizin güzel haberlerinizi duymak istiyoruuum inşallah sizlerinki tutar opuyorumnanaktan
hayırlı olsun cnm işllh aşılaman tutar umut9
umut9 sen nasılsın canım nasıl gidiyor tatlım
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben 1.5 senelik evliyim tabi sizler gibi bebeğimin olmasını çok istiyorum 2 kez düşükle sonuçlandı ama kese görünmeden sadece bhcg yükseldi kısa süre sonra düşmeye başladı.en sonunda dr.um aşılamaya karar verdi 18 aralıkta pregon yapmaya başladım.yarın dr.bakacak yumuttam geliştiyse pregnil yapılacak sonrada aşılama hayırlısı bakalım bekleyip görcez inşallah.
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben 1.5 senelik evliyim tabi sizler gibi bebeğimin olmasını çok istiyorum 2 kez düşükle sonuçlandı ama kese görünmeden sadece bhcg yükseldi kısa süre sonra düşmeye başladı.en sonunda dr.um aşılamaya karar verdi 18 aralıkta pregon yapmaya başladım.yarın dr.bakacak yumuttam geliştiyse pregnil yapılacak sonrada aşılama hayırlısı bakalım bekleyip görcez inşallah.
selam arkadaşlar
ben tedaviye yeni başladım klomen kullandım dün gece çatlatma iğnesini vurundum
bu perşembe de aşılama yapılacak (25.12.2009)
bakalım hayırlısı
!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?