- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.381
inşallah çifte mutluluk yaşarsın bitanem...
kızlar bi arkadaşım var eşinin sperm sayısı 5 milyon ve hareketli sperm sayısı 0, 4 defa aşılama ve 1 kez tüp bebek denediler olmadı,bu ay 2.kez tüp bebekyaptılar 10 yıllılk evliler bu kez tutmuş dün belli oldu,allah çok büyük buna birkez daha inandım bana da ümit oldu kimse umudunu yitirmesin...
ben hatırlamıyorum canancım benimkini yaaaa....ama güzel gözüküyo benimki bu sefer yıkanamıcak maalesef(((((
evet olabiliyo ama yıkanınca sağlıklı spermler seçilmiş oluyo geçen yıkanmıştı benimki ama buradaki doktorumun gerekli donanımı yok ve etrafta da yıkayan yer yokmuş baştan söleyim yıkayamıyoruz dedi...gerçi bazı hastalarda yıkanan tutmuyo yıkanmayan tutuyo o belli olmuyo dedi..ben de mecbu evet dedim napayım...
grb4 cnm hayırlı olsun aşılama tarihin belli işllh sonuç pozitif olur ...
kızlar aşılama sonrası neler yaptınız
yarın 12.00 da aşılama yapılacak o yüzden merak içindeyim
grb seni de ekledim listye canım hayırlı olsun aşılaman....henüz hamiş çıkmadı..inşallah bundan sonra çıkar....
kızlar çatlatma iğnesi olarak pregnyl kullananlar ben dah önce ovitrelle kullanmıştım bunu bilmiyorum pregnyl kalçadan mı oluyor koldan mı?siz mi vurdunuz vurdurdunuz mu?o gün eşim de nöbetçi cuma günü vur derse napcam bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?