- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.421
preg ucuz olanı cnm. Bana tamamını vurdular ama bana aşılama için ovit. vuruldu. Yumurta takibinde preg. vurulmuştu.
e2 ne cnm anlayamadım?
mrb arkadaşlar...bugün demetak'ın sonuç günü değilmiydi haber varmı??
yaaaa kalçadan mı yaaaaa......kahretsin bilseydim ovitrelle isterdim...
pregnyl yi dün gece acilde kalçadan vuruldum
anam esim hayatta yapamaz bende biz ailece acayip korkariz igneden ay yazarken bile bayilcak gb oluom
senammmmicimde guzel hisler var senle ilgili Rabbim insallah guldurecek guzel yuzunu.
ya bide bişi sorcam eşime geçen aşılamada 3 gün cinsel perhiz yaptırdı doktor....şimdi bu doktor bugünden sonra dedi eeeeeeee daha aşılam en erken cumartesi olacak cumartesiye 5 gün ediyo...spermler kalitesizleşmez mi yav..dün eşim nöbetçiydi idye yapamadık...ben diyorumki bugün çaılşalım zqaten yumoşun biri de 16mm olmuş belki işye yarar hem o zaman cumartesiye 3. gün oluyo perhizde...mantıklı değil mi sizce..
Insallah benimkini 24 saat sonra yapar. sende sorsana sena, biz kiz bebis istioz ya X spermler daha uzun yasio ama Y spermler daha cabuk ulasiyor. ay dur anlatadim ama kiz icin daha onceden yapilsa daha iyi, haaa kaldik da tovbe tovbe kizi erkegini dusunuoz, Rabbim gunah yazma sadece cok gonulden kiz bebis istiyorum ilk hamileligide, gerci Allah yukarda bilio once saglik hep derim acayip onemli degil iste gonulden bir istek sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?