Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
preg ucuz olanı cnm. Bana tamamını vurdular ama bana aşılama için ovit. vuruldu. Yumurta takibinde preg. vurulmuştu.
e2 ne cnm anlayamadım?

canım bildiğim kadarıyla e2 östrojen hormon seviyesi oluo,yumurtanın çatlamaya hazır olup olmadığına bakıolar aşılama yapmadan önce...

pediatrri....ay kuşum inşallah öledir şimdi o daha ucuz deyince tırsmıştım biraz..

kız gün yeni mi geldin seeeeennnnn

pregnyl yi dün gece acilde kalçadan vuruldum

hayirli olsun guzeli. ben de pazar vurulcam sanirim. bir sey soracagim aciyor mu?
bir de asilaman yarina mi? Insallah hepimiz cok sevinecegiz bu topikte.
senaci koldan olan hangisi ben de sorayim doktora onu versin, yarin gidecegim. yaw ben azcik korkarim da ignedenkaydirigubbakcemile3

bir de senacim cuma igne olursan asilaman ne gune olucak. kizlar igneden ne kadar sonra catlar bu veletler:)) 36 saat sonra asilama yapilir denior genelde. ama 36 saat sonra catliyor mu?

inşallah günümmmmmmmmm............ benim doktorum 36 saat sonra dedi kuşum ben sordum bazı doktorlar daha erken ya da daha geç yapıyo ama ben 36 saat sonra yapıyorum dedi...benim geçen aşılam da 36 saat sonra olmuştu...

ya bide bişi sorcam eşime geçen aşılamada 3 gün cinsel perhiz yaptırdı doktor....şimdi bu doktor bugünden sonra dedi eeeeeeee daha aşılam en erken cumartesi olacak cumartesiye 5 gün ediyo...spermler kalitesizleşmez mi yav..dün eşim nöbetçiydi idye yapamadık...ben diyorumki bugün çaılşalım zqaten yumoşun biri de 16mm olmuş belki işye yarar hem o zaman cumartesiye 3. gün oluyo perhizde...mantıklı değil mi sizce..

anam esim hayatta yapamaz bende biz ailece acayip korkariz igneden ay yazarken bile bayilcak gb oluom

kuşum diğer iğne gibi değil buuuuuu.......hiç bilmeyen de yapar ucu çok ince en ince uçlu iğnelerden bu...ben bile kendime yapardım ondan verseydi...

hani çocuklar diyabetli çocuklar yani kendine bile yapıyo ya ucu öle ince...

Insallah benimkini 24 saat sonra yapar. sende sorsana sena, biz kiz bebis istioz ya X spermler daha uzun yasio ama Y spermler daha cabuk ulasiyor. ay dur anlatadim ama kiz icin daha onceden yapilsa daha iyi, haaa kaldik da tovbe tovbe kizi erkegini dusunuoz, Rabbim gunah yazma sadece cok gonulden kiz bebis istiyorum ilk hamileligide, gerci Allah yukarda bilio once saglik hep derim acayip onemli degil iste gonulden bir istek sadece

senammmm icimde guzel hisler var senle ilgili Rabbim insallah guldurecek guzel yuzunu.

günüm yaaaaa........allahım sesini duysun ve böle içten sölediğin için sana da nasip etsin inşallah...inan günüm her gece sana da bizzat adını söleyerek dua ediyom..

canım benim doktorum da sakin perhiz yapmayın dedi..bu tüp bebek diil dedi olabildiğnizce beraber olun dedi

senacim en guzel 4 gun cunku doktorlar en az uc gun en fazla bes gun der ya bence sen 4 u ayarla ortasini tuttur. ama beste garanti sperm sayisi die bes demistir belki. biz 4 gunu ayarlamaya caliscaz. aa uc ya da bes ikisi de olur bir tanem. en az uctur kural en fazla bes.

soram bakem kuşum..gerçi çok soru soruyom kızacak bigün ama...ben sordukça sen bunları nerden biliyon diyokaydirigubbakcemile3

kizlar yalniz sperm konusu esinizin test sonucuna gore her doktor farkli diyebilir. o yuzden doktorunuza cekinmeden sorun bence.
ama uc bana da mantikli geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…