- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.401
kızlar bugüne kadar çok bi heyecan yapmıyordum, ama günler geçtikçe içim bi tuhaf olmaya başladı...
hiç çalışasım bile gelmiyor...günler biran önce geçsene belli olsa netice, bugün sıkıntı yapmaya başladım kendime.. fisfisfis
sabır canım
inşallah mutlu haberini alırız
kızlar çatlatma iğnesi olarak pregnyl kullananlar ben dah önce ovitrelle kullanmıştım bunu bilmiyorum pregnyl kalçadan mı oluyor koldan mı?siz mi vurdunuz vurdurdunuz mu?o gün eşim de nöbetçi cuma günü vur derse napcam bakalım..
bu aşılamamda tutmazsa, kendimi nasıl teselli edicem bilmiyorum.
kızlar bide bişi sorcam size, benim aşılama tarihimden sayarsam 2 hafta sonra 31 aralıka geliyor..ama doktorum regl dönemini bekle diyor, yani 4 ocak.. Sizce napmalıyım?
özceliksena yarın ben de yaptırcam aşılamayı.herkesin gönlüne göre versin allah
yaaaa kalçadan mı yaaaaa......kahretsin bilseydim ovitrelle isterdim...
Canım bana öyle yaptılar sen yinede doktoruna sorarsın.
özceliksena yarın ben de yaptırcam aşılamayı.herkesin gönlüne göre versin allah
hangisi pahalı kuşum....ben aldım ama fiyatalrını bilmiyorum...bir de doktorum belki yarım doz yaparız dedi çatlatma iğnesini e2 ye baktırıcam yarın ona göre karar verecek siz nekadarını kullandınız?
sabır canım
inşallah mutlu haberini alırız
merhaba sende tekirdağdanmışın bende tekirdağdanım sen ne kadarlık evlisin aşılaman ne zaman yapılacak yada oldunmu sonucun benden 5 gün sonra belli olucakmış galiba bende 19 aşılama yaptırdım inşallah listedeki herkesin tahlil sonuçları pozitif çıkar umutla merakla herkesten güzel haberler bekliyorum allahım isteğen herkesi evlat sahibi yapsın probleminiz ne sizin bizim problem sperm azlığı eşim ameliyatta oldu 1 sene önce yıkanmış sperm sayısı 6 milyon sizce bu sprem sayısıyla tutma imkanı olabilirmi geçen eşimin ameliyatından önce tüp bebek yaptırmıştık ama bir buçuk aylıkken düşük olmuştu o yüzden korkuyorum bu seferde olmıycakmı çok yıprandım artık dayancak gücüm kalmadı artık 7 senedir bütün tedavileri uyguladık hemen hemen ama olmuyooooooooooooooooooooor:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?