Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bide bişi sorcam size, benim aşılama tarihimden sayarsam 2 hafta sonra 31 aralıka geliyor..ama doktorum regl dönemini bekle diyor, yani 4 ocak.. sizce napmalıyım?

bu aşılamamda tutmazsa, kendimi nasıl teselli edicem bilmiyorum.

canım benim allah yardımcınız olsun ben de hep öle diyorum tutmazsa naparım diye yıkılırım heralde ama öle olmamak gerekiyo artık istemesek de kriz bi dönem geçirecez allah korusun inşallah olmaz...bence de tahlil için doktorunu dinle ya...ben hep 14 günde belli olur diyorum ama ben de doktorum hangi tarihi verirse o tarihte yapacam....a.s.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER
:hulyazceliksena.............?????? 2010
:hulya:iipek34...................?????? 2010
:hulya:kumsal..................????? 2010
:hulya:yasimur.................???? 2010
:hulyaike......................???? 2010
:hulya:Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
hangisi pahalı kuşum....ben aldım ama fiyatalrını bilmiyorum...bir de doktorum belki yarım doz yaparız dedi çatlatma iğnesini e2 ye baktırıcam yarın ona göre karar verecek siz nekadarını kullandınız?

hangisi pahalı kuşum....ben aldım ama fiyatalrını bilmiyorum...bir de doktorum belki yarım doz yaparız dedi çatlatma iğnesini e2 ye baktırıcam yarın ona göre karar verecek siz nekadarını kullandınız?

preg ucuz olanı cnm. Bana tamamını vurdular ama bana aşılama için ovit. vuruldu. Yumurta takibinde preg. vurulmuştu.
e2 ne cnm anlayamadım?

sabır canım
inşallah mutlu haberini alırız

merhaba sende tekirdağdanmışın bende tekirdağdanım sen ne kadarlık evlisin aşılaman ne zaman yapılacak yada oldunmu sonucun benden 5 gün sonra belli olucakmış galiba bende 19 aşılama yaptırdım inşallah listedeki herkesin tahlil sonuçları pozitif çıkar umutla merakla herkesten güzel haberler bekliyorum allahım isteğen herkesi evlat sahibi yapsın probleminiz ne sizin bizim problem sperm azlığı eşim ameliyatta oldu 1 sene önce yıkanmış sperm sayısı 6 milyon sizce bu sprem sayısıyla tutma imkanı olabilirmi geçen eşimin ameliyatından önce tüp bebek yaptırmıştık ama bir buçuk aylıkken düşük olmuştu o yüzden korkuyorum bu seferde olmıycakmı çok yıprandım artık dayancak gücüm kalmadı artık 7 senedir bütün tedavileri uyguladık hemen hemen ama olmuyooooooooooooooooooooor:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım benim arkadaşımın toplam 5 milyon fakat hareketli 0 spermi vardı ona rağmen tüp bebekte tuttu ve şimdi hamile moralini bozma ve ümidini yitirme derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…