- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.441
canım benim doktorum da sakin perhiz yapmayın dedi..bu tüp bebek diil dedi olabildiğnizce beraber olun dedi
kuşum ben aşılamadan önce diyorum ama sonra değil...
öncesinde de sonrasında da önerdi güzelim..
hoşgeldin deriniiiiimmmmm.....bugün doktora gittim işte en büyüğü şu an 16 mm cumartesi olabilir dedi..en geç pazartesi kuşum...a.s.selammmm:)))aşılama topicinin güzel karuları:))
senamm naber kuşum..günümm sen nasılsın:)bizim topicte selamlaştık ama olsun ..kızlar az kaldı yaa hadi bakalım...çok heyecanlıyım...senam cuma mı senin kuşum?
aaaaa çok ilginç ama öncesinde perhiz yapmazsan sperm kalitesi düşer hani normalde de günaşırı ilişki olur ya kuşum..ama tabi herkesin yöntemi farklı...olabilir...a.s.
merhaba sende tekirdağdanmışın bende tekirdağdanım sen ne kadarlık evlisin aşılaman ne zaman yapılacak yada oldunmu sonucun benden 5 gün sonra belli olucakmış galiba bende 19 aşılama yaptırdım inşallah listedeki herkesin tahlil sonuçları pozitif çıkar umutla merakla herkesten güzel haberler bekliyorum allahım isteğen herkesi evlat sahibi yapsın probleminiz ne sizin bizim problem sperm azlığı eşim ameliyatta oldu 1 sene önce yıkanmış sperm sayısı 6 milyon sizce bu sprem sayısıyla tutma imkanı olabilirmi geçen eşimin ameliyatından önce tüp bebek yaptırmıştık ama bir buçuk aylıkken düşük olmuştu o yüzden korkuyorum bu seferde olmıycakmı çok yıprandım artık dayancak gücüm kalmadı artık 7 senedir bütün tedavileri uyguladık hemen hemen ama olmuyooooooooooooooooooooor:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benim önceki aşılamam da da doktorum perhiz demişti 3 gün hemde..ama bu kez ki doktorum önerdi.. lütfen dedi hatta bunu tüp bebekle karıştırmayın perhiz uygulamıyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?