Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
senam sagol canim Allah dualarimizi duysun. ama hepimiz icin hayirlisini diliyorum kizlar bu sefer olmazsa obur sefer olur. hic takilmayin birinci asilama ikinci asilama die. kismet birazda.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER
:hulyazceliksena.............?????? 2010
:hulya:iipek34...................?????? 2010
:hulya:kumsal..................????? 2010
:hulya:yasimur.................???? 2010
:hulyaike......................???? 2010
:hulya:Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
günüm aslında bana 3 gün beş gün diye gün biçmedi benim yumoşlar bakıyo ani bi hareketlerinde gün değişiyo yani çok planlı bi şekilde vermedi bu perhizi...

senam perhiz sart arkadasa doktor mutlaka asilama sonrasini demistir. ama cok ymurtaniz olursa sonrasinda da cok abartmayin iliskiyi bayanlar. ya da sorun bunu doktora.

senacim cumaya ignen olacaksa senin asilama pazar yapilabilir mi?ona gore bir kac alternatif dusenelim 3 gun perhizi yakalatalim sana kaydirigubbakcemile3

evet canım ben de öle yazdım ya zaten sonrası için demiştir o...ben aşılamadan sonra 4 gün düşünüyorum yine hergün tabi 4 gün sonra bırakacam..

kuşum cumartesi olabilir dedi..zaten pazar çalışmıyo adam...mecbur bugün yapcam ya.......günüm pazartesiye kalırsa 5 gün uzun geldi bana...benim önceki 2 doktorum da 3 gün perhiz verdi.

öncesinde de sonrasında da önerdi güzelim..

aaaaa çok ilginç ama öncesinde perhiz yapmazsan sperm kalitesi düşer hani normalde de günaşırı ilişki olur ya kuşum..ama tabi herkesin yöntemi farklı...olabilir...a.s.

selammmm:)))aşılama topicinin güzel karuları:))
senamm naber kuşum..günümm sen nasılsın:)bizim topicte selamlaştık ama olsun ..kızlar az kaldı yaa hadi bakalım...çok heyecanlıyım...senam cuma mı senin kuşum?

icinden geldigi gb yap madem:))) bakalim yarin benim doktor ne diyecek.huniscim iyi de sperm yikanmaya girince zaten acayip azalicak hic perhizsiz biraz mantiksiz geldi bana. gerci senin durumuna gore demistir doktorun belki de.

hoşgeldin deriniiiiimmmmm.....bugün doktora gittim işte en büyüğü şu an 16 mm cumartesi olabilir dedi..en geç pazartesi kuşum...a.s.

aaaaa çok ilginç ama öncesinde perhiz yapmazsan sperm kalitesi düşer hani normalde de günaşırı ilişki olur ya kuşum..ama tabi herkesin yöntemi farklı...olabilir...a.s.

benim önceki aşılamam da da doktorum perhiz demişti 3 gün hemde..ama bu kez ki doktorum önerdi.. lütfen dedi hatta bunu tüp bebekle karıştırmayın perhiz uygulamıyoruz dedi

senam yap gitsin:)))))))) cumartesi bile olsa uc gun perhiz oluyor. yap gitsin bacimkaydirigubbakcemile3
derincim hosgeldin birakma bizi burda hep gel

selam canım 3 yıldır evliyim ilk aşılamam yarın yapılacak bizim problem sperm hareketliliği düşük inşallah bebişlerimiz olur
sperm sayısı hakkında bilgim yok canım
vereliniortak

benim önceki aşılamam da da doktorum perhiz demişti 3 gün hemde..ama bu kez ki doktorum önerdi.. lütfen dedi hatta bunu tüp bebekle karıştırmayın perhiz uygulamıyoruz dedi

o zaman doktoruna güven canım elbet bişeylere dayanarak söylüyo...inşallah tutar rabbim yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…