- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.521
slm ben aranıza yeni katıldım aralık aşılamalarında bende varımya:) 31 aralık tahlil tarihim tam yılbaşı günü inşallah piyango bana vurur:)))
sevgili gündoğdu,
nick konusunda haklısın.bu nicki aldığımda eşimle ilgili sorunu vs. yi bilmiyordum.sadece gebelik için bir şeyler okuyabilmek için üye olmuştum geçtiğimiz yaz.anı kurtarmak için acele seçilmiş bir nick.nerden bilirdim ki işin bu noktaya geleceğini...neyse...
doktor 12. veya 13. gün çağırıyoruz dedi.12.gün pazara denk geliyor.ben 30 günde bir regl oluyorum.normal şartlarda 15.veya 16.gün yumurtluyor olmam lazım ama yumurtlama günü takvimlere uymayabiliyormuş.bu aşılama sayesinde biyolojik takvimi de kontrol ettirmiş olacağım aslında.
senin yarın kaçıncı günün?
eşinin sperm değerleri nasıl?
biz eşime çeşitli vitaminler, bitkisel kürler uyguladık son 1 ayı aşkındır. ayrıca ankarada Dr. Kaan Aydos'un verdiği bir takım ilaçları da içiyor.Haftaya çarşamba kontrole gideceğiz ve yapılanların işe yarayıp yaramadığını göreceğiz. Umarım biraz da olsa yol kattetmişizdir.
Senin aşılama tarihin yakın o zaman.
Umarım güzel haberlerini paylaşırsın...
kızlar ya ben bi türlü hasta olamadım
aşılamaya başlıcaz ama sökülmedi hala meret.
hadi hamişler gelin artıkkkkk, liste şenlensin
merhaba arkadaşlar.
benim eşimde sayı ve hareket sorunu var. (ilkinde 3 milyon çıkmıştı, 3. semen analizinde yıkama sonrası 100.000)
ben gene de bu ay aşılama ile şansımı denemek istiyorum.biliyorum olmaz ama ne biliyim içimde kalmasın. doktor ben de sorun olmadığı için ilaca gerek yok dedi.bugün adet oldum, 13.günü gideceğim...yumurtanın durmuna göre çatlatma iğnesi yapacakmış.olursa mucize olur ama işte umut dünyası.
bu sonuçlara rağmen her ay regl olunca üzülüyorum.saçma ama işte her ay umutlanıyorum
paylaşmak istedim...
Doktor "yumurtlamanla ilgili bir sorunun yok, eğer iğneli uygulama yaparsak sonrasında kist olabilir" dedi.aslında tek yapacağı çatlatma iğnesi ile yumurtanın çatladığından emin olmak ve doğru zamanda spermi enjekte etmek.hız sorunu olduğu için gidiş yolunu biraz kısaltmış olacak...tutması çok çok düşük bir ihtimal ama denemek istiyorum.ilkbaharda tüp bebek tedavisine başlamadan denemekte fayda var...bugün regl oldum.4 Ocak pazartesi doktora gideceğim.(reglimin 13. günü oluyor) yumurtanın büyüklüğüne göre sanırım birkaç gün takip edecek.yumurtanın ne kadar büyüklükte olması lazım? progestron oranı yumurta büyüklüğüne işaret eder mi? geçen hafta reglimin 21.günü progesteron değerim 14.2 çıktı...bir de aşılama konusunda tecrübeli arkadaşların önereceği bir şey var mı? çok teşekkür ederim.umarım isteyen herkes bebeğine kavuşur...
beni neden 7 ocaka yazdın ben ilk kez yaptıracam da bu tarih neden kontrol mü
hayırlısı olur inşallah allah hepimize isteyen herkese en kısa zamanda evlatlar nasip eylesin:ecrin_bebek:
slm bende yeni katıldım aranıza 2. aşılamam ve benimde test günüm 31 aralık ama 2 ocakta yaptırıcam
slmm herkese günaydın kızlar...
günaydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın akrepciiiiiiimmmmmm.........a.s.
ne çok yazışmışınız kızlar yahuu, oku oku bitiremedim....herkese günaydınnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
iyiyim akrepcim .......bugün öğleden sonra gidiyorum okula sabah da östrojen hormon tahlili istemişti doktor aşılamadn önce kan verip geldim yatayım geri dedim ama vazgeçtim size bakayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?