Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yojimbo yaw nickinde cok zor, yanlis yaziom sanirim neyse bana da aynen sana yapildigi gb asilama yapiliyor.
progesteronun gecen ay yumurtladigini gosteriyor 10un ustune iyi der doktorlar.
ama reglenin 13. gunu gitmen biraz gec degil mi? 13.gunde catlama igneni olman gerekir die biliyorum ama yaniltmis olmayayim sanirim doktorun gorup direk bu gun ol igneni diyecektir.
yarin ben doktora gidecegim igne gununu konusacagiz sana da haber veririm.
umudunu hic yitirme, esine bugunden basla bol findik fistik, badem yedirt.
aslinda hanimlarin bahsettigi bir keci boynuzu kuru var, formdan bul esine ona baslasan hemen sayiya cok iyi geliyor diyorlar.
unutma bir yumurta bir sperm vaktinde saglikla bulusunca bu is olucak Insallah.o yuzden hic morel bozma.
ayrica sperm cok degisken tedaviye cok cevap veriyor. sadece dogal kurlerle bile halleden hanimlar var.
once morel ve saglik.
bir gun bizde anne olacagiz.

sevgili gündoğdu,
nick konusunda haklısın.bu nicki aldığımda eşimle ilgili sorunu vs. yi bilmiyordum.sadece gebelik için bir şeyler okuyabilmek için üye olmuştum geçtiğimiz yaz.anı kurtarmak için acele seçilmiş bir nick.nerden bilirdim ki işin bu noktaya geleceğini...neyse...
doktor 12. veya 13. gün çağırıyoruz dedi.12.gün pazara denk geliyor.ben 30 günde bir regl oluyorum.normal şartlarda 15.veya 16.gün yumurtluyor olmam lazım ama yumurtlama günü takvimlere uymayabiliyormuş.bu aşılama sayesinde biyolojik takvimi de kontrol ettirmiş olacağım aslında.
senin yarın kaçıncı günün?
eşinin sperm değerleri nasıl?
biz eşime çeşitli vitaminler, bitkisel kürler uyguladık son 1 ayı aşkındır. ayrıca ankarada Dr. Kaan Aydos'un verdiği bir takım ilaçları da içiyor.Haftaya çarşamba kontrole gideceğiz ve yapılanların işe yarayıp yaramadığını göreceğiz. Umarım biraz da olsa yol kattetmişizdir.
Senin aşılama tarihin yakın o zaman.
Umarım güzel haberlerini paylaşırsın...

30 gunde bir diye oyle cagirmis deek doktorun, zaten bizler burda cok bilis olduk ne yazikki kaydirigubbakcemile2 oku oku her seyi ogreniyoruz ama her zaman doktorlarimiz bilir en dogrusunu.
sper gercekten duyunca insani urkuten bir sorun ama inan cok cok okuduk kadinlarkulubunde degisen sperm degerlerini yeterki sperm olsun bir sekilde duzeliyor.
evde findik fistik ceviz hep olsun tv izlerken sehpada mesala:)) keciboynuzu kurunu de muhakak deneyin ozellikle.
bizim aslinda sebepsiz infertelite ama bazi doktorlar bizde de sperm sayisinin cok fazla olmasinin sorun olabilcegini soyledi. azi da cogu da sorun iste((
ama gercekten morel en onemlisi ben bir kere hamile kaldim. 21 ay denedikten sonra, dogal yolla inan o zamana kadar asla olmaz saniyordum. o zaman ogrendimki bir gun geliyor ve oluyor. devam etmedi hamileligim o zaman da anladimki oncelikli saglikli olmasini dilemek lazim.
hic uzme kendini bu konuda ozellikle esine stres hic iyi degil sen saglam durdukca o da rahat olacaktir.

canım benim çok geçmiş olsun ümit et tabi kimlerin tutuyo seninki neden tutmasın...yumurtalar 19 mm falan olunca yapılıyo aşılam canım...aşılamada senin yapacağın çok fazla bişi yok canım sadece biraz istirahat ve dua..allah yardımcıa.s.n olsun..

beni neden 7 ocaka yazdın ben ilk kez yaptıracam da bu tarih neden kontrol mü

canım senin daha önce yazdığın mesaja dayanarak yazmışımdır..aşılamanı yaptırmışsan 2 hafta sonra tahlil oluyor...onu hesaplayıp yazmışımdır..yanlışsa düzeltelim söle de canım..

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
ne çok yazışmışınız kızlar yahuu, oku oku bitiremedim....herkese günaydınnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

günaydın kuşuuuuuuum......evet yazıştık işte bol bol....bu arad benim smileyleri kullanma hakkım bitmiş...en fazla 50 tane kullanabiliyomuşum o yüzden örgücü kadınları kaldırmak zorunda kaldım listeden...laelaelaelaelae

iyiyim akrepcim .......bugün öğleden sonra gidiyorum okula sabah da östrojen hormon tahlili istemişti doktor aşılamadn önce kan verip geldim yatayım geri dedim ama vazgeçtim size bakayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…