- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.541
listey ilk kim yazılacak acaba...bol bol nazarboncuğu koycam valla ona...:)))))
akrepcim ya cumartesi ya pazartesi ama büyük ihtimal cumartesi olur diyorum ben.... yarın son kontrol var...
günaydın hanımlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım umarım hamişimiz vardır benim de iğnlerim başladı yarın doktora gidicem sanırım haftabaşı aşılama yapılır
günaydın ipek hoşgeldin..inşallah hayırlı olur aşılaman..
Kızlar bişey sorucam size..bende çok afedersiniz bende tuvalete çıkamama sorunu var ve bu süreçte de çok zorlanıyorum..öyle korkuyorum ki ıkındığımda sorun olur diye..napmalıyım sizce?CADIARZU
günaydın kuşuuuuuuum......evet yazıştık işte bol bol....bu arad benim smileyleri kullanma hakkım bitmiş...en fazla 50 tane kullanabiliyomuşum o yüzden örgücü kadınları kaldırmak zorunda kaldım listeden...laelaelaelaelae
iyiyim akrepcim .......bugün öğleden sonra gidiyorum okula sabah da östrojen hormon tahlili istemişti doktor aşılamadn önce kan verip geldim yatayım geri dedim ama vazgeçtim size bakayım dedim..
günaydın hanımlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım umarım hamişimiz vardır benim de iğnlerim başladı yarın doktora gidicem sanırım haftabaşı aşılama yapılır
canım benim çok geçmiş olsun ümit et tabi kimlerin tutuyo seninki neden tutmasın...yumurtalar 19 mm falan olunca yapılıyo aşılam canım...aşılamada senin yapacağın çok fazla bişi yok canım sadece biraz istirahat ve dua..allah yardımcıa.s.n olsun..
Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Kaan Aydos'a gittiğimizde benim de rahim filmi çektirmemi söylemişti.Normalde ben de bir sorun yok ama ne olur ne olmaz çektir demişti.
Ben de biraz kararsızım.Bugün reglimin 2.günü.Çektirmeye karar verirsem pazartesi çektirmem lazım.Ardından da ilaçsız aşılamayı deneyeceğiz.Aşılama öncesi radyosyan almanın olumsuz bir etkisi olur mu? filmin olumlu bir etkisi olur mu? durduk yere çektirmek doğru mu?
Sizce çektirmeli miyim? Kafam karıştı...
Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Kaan Aydos'a gittiğimizde benim de rahim filmi çektirmemi söylemişti.Normalde ben de bir sorun yok ama ne olur ne olmaz çektir demişti.
Ben de biraz kararsızım.Bugün reglimin 2.günü.Çektirmeye karar verirsem pazartesi çektirmem lazım.Ardından da ilaçsız aşılamayı deneyeceğiz.Aşılama öncesi radyosyan almanın olumsuz bir etkisi olur mu? filmin olumlu bir etkisi olur mu? durduk yere çektirmek doğru mu?
Sizce çektirmeli miyim? Kafam karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?