Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin akrepcim inşallah canım...yarın da bi olsaydı...vakit de geçmiyo yaaaaaa.....artık geri saymak istiyorum...

listey ilk kim yazılacak acaba...bol bol nazarboncuğu koycam valla ona...:)))))

akrepcim ya cumartesi ya pazartesi ama büyük ihtimal cumartesi olur diyorum ben.... yarın son kontrol var...

iipek naptın canım gelmiyosun çoktandır adet oldun mu;?iğneye başladın inşallah...

günaydın hanımlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım umarım hamişimiz vardır benim de iğnlerim başladı yarın doktora gidicem sanırım haftabaşı aşılama yapılır

Kızlar bişey sorucam size..bende çok afedersiniz bende tuvalete çıkamama sorunu var ve bu süreçte de çok zorlanıyorum..öyle korkuyorum ki ıkındığımda sorun olur diye..napmalıyım sizce?CADIARZU

canım o sıkıntı bende de var, napcam bilemedim, artık bana da işlemiyor kayısı neyn

evet cnm, rengarenkti ne güsel, 50 smiley hakkın çok saçma :umursamaz:

iyiyim akrepcim .......bugün öğleden sonra gidiyorum okula sabah da östrojen hormon tahlili istemişti doktor aşılamadn önce kan verip geldim yatayım geri dedim ama vazgeçtim size bakayım dedim..

kıyamam, ay benimde bugün yataktan hiç çıkasım gelmedi, sürekli bir uyku hali, hayır olsun mirmirmirmir

günaydın hanımlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım umarım hamişimiz vardır benim de iğnlerim başladı yarın doktora gidicem sanırım haftabaşı aşılama yapılır

günaydın cnm, hayırlısı olsun, inşallah mucizeni bu ay verir rabbim :Saruboceq:

sağol akrebim amin..nnn iipekcim valla tahlil tarihlerimiz hep yakın olcak ahyırlı olsun nenim de cumartesi ya da pazartesi..

kızlar ben bırazdan çıkacam kapatayım pc yi size bol muhabbetler hepiciğinizi öpüyorum...

yarın da durudamlanın günüymüş bu arada hayırlı olur inşallah...

Çok teşekkür ederim.Herkesin bu süreçte yolu açık olsun...

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Kaan Aydos'a gittiğimizde benim de rahim filmi çektirmemi söylemişti.Normalde ben de bir sorun yok ama ne olur ne olmaz çektir demişti.
Ben de biraz kararsızım.Bugün reglimin 2.günü.Çektirmeye karar verirsem pazartesi çektirmem lazım.Ardından da ilaçsız aşılamayı deneyeceğiz.Aşılama öncesi radyosyan almanın olumsuz bir etkisi olur mu? filmin olumlu bir etkisi olur mu? durduk yere çektirmek doğru mu?
Sizce çektirmeli miyim? Kafam karıştı...

Merhaba canım hoşgeldin aramıza.
Doktorum bana rahim filminden sonra 1 ay korunmasız ilişkiyi yasaklamıştı radyasyon alındığından. Bence bu ay aşılamayı dene ondan sonra tutmazsa çektirirsin. Ama tabi yine en iyi doktorun bilir.

ben kasımda adet sonrası rahim filmi çekildim hemen aralıkta aşılamam yapıldı..doktorum bi sakınca görmedi..aslında keşke doktoruna sorsaydın sen de ..bu arada hoşgeldin canım..

Akrep canım selam. Az önce başka topikteki defnederin arkadaşın hamile olduğunu öğrendim. Sen ordada yazısıyorsun galiba bilirsin zaten çok sevindim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…