- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.501
kızlar ya ben de bi grip atlattım.(bu arad şu ünlü grip aşısını oldum ben 1 hafta önce)şimdi kuru öksürük kaldı tam da aşılam arefesinde...napcam ya pekmez yiyom 1 gün otlar falan içtim ama sadece bir gün hormon iğnesi olurken ot da kullanmak istemyiom ama öksürürken aşağısı zorlanıyo yani ...öksürüğüm çok sık değil ama oluyo...
kızlar ya ben de bi grip atlattım.(bu arad şu ünlü grip aşısını oldum ben 1 hafta önce)şimdi kuru öksürük kaldı tam da aşılam arefesinde...napcam ya pekmez yiyom 1 gün otlar falan içtim ama sadece bir gün hormon iğnesi olurken ot da kullanmak istemyiom ama öksürürken aşağısı zorlanıyo yani ...öksürüğüm çok sık değil ama oluyo...
kızlarr iyi muhabbetler size.hepinizi çok öptüm..şimdi kaçıyom kociş gelir görüşürüz.
kizlar senaya da sordum catlatma ignesinden ne kadar sure sonra catliyor yumurta? bende tek yumurta var.
asilama 36 saat sonra tamam ama yumurta kac saat sonra catliyor? biliyormusunuz?
kizlar senaya da sordum catlatma ignesinden ne kadar sure sonra catliyor yumurta? bende tek yumurta var.
asilama 36 saat sonra tamam ama yumurta kac saat sonra catliyor? biliyormusunuz?
selam canım 3 yıldır evliyim ilk aşılamam yarın yapılacak bizim problem sperm hareketliliği düşük inşallah bebişlerimiz olur
sperm sayısı hakkında bilgim yok canım
vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?