Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnm aşılamadan sonra sakın bitki çayı falan içme bilmeden. Ben mesela bilmiyordum adaçayı düşük yapıyormuş.

geçmiş olsun canım
ballı zencefili bi dene istersen iyi gelio diyorlar

kizlar senaya da sordum catlatma ignesinden ne kadar sure sonra catliyor yumurta? bende tek yumurta var.
asilama 36 saat sonra tamam ama yumurta kac saat sonra catliyor? biliyormusunuz?

kizlar senaya da sordum catlatma ignesinden ne kadar sure sonra catliyor yumurta? bende tek yumurta var.
asilama 36 saat sonra tamam ama yumurta kac saat sonra catliyor? biliyormusunuz?

Benim de 1 tane büyük yumurtam vardı bana 2li aşılama yaptılar. İlkini 24 saat sonra ikincisini 48 saat sonra yaptılar cnm.

güzeller ben de çıkıyorum şimdii..
malum yatıp dinlenmem gerekiyo ki yavvucuklarımız gelişsiinhihoyyyt
hepimiz morallerimizi yüksek tutuyoruz vee kendimize özen gösteriyoruzkaydirigubbakcemile3

tama kızlar denicem zaten içmiyorum otları artık....canlarım benimkiler takımları çekmiş bekliyo ben çıkıyorum yarın görüşürüz günüm op canım tabi sileri de kızlaaarrrr.......iyi geceler hepinize derinim yine gel kuşum..

Arkadaşlariğneden sonra yaklaşık 36 saat sonra yumurtanın çatladığının düşünülüyor .Yumurta iğneden 10 saat sonrada çatlayabilir.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER
:hulyazceliksena.............?????? 2010
:hulya:iipek34...................?????? 2010
:hulya:kumsal..................????? 2010
:hulya:yasimur.................???? 2010
:hulyaike......................???? 2010
:hulya:Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
kızlar ya ben bi türlü hasta olamadım

aşılamaya başlıcaz ama sökülmedi hala meret.

hadi hamişler gelin artıkkkkk, liste şenlensin

merhaba arkadaşlar.
benim eşimde sayı ve hareket sorunu var. (ilkinde 3 milyon çıkmıştı, 3. semen analizinde yıkama sonrası 100.000)
ben gene de bu ay aşılama ile şansımı denemek istiyorum.biliyorum olmaz ama ne biliyim içimde kalmasın. doktor ben de sorun olmadığı için ilaca gerek yok dedi.bugün adet oldum, 13.günü gideceğim...yumurtanın durmuna göre çatlatma iğnesi yapacakmış.olursa mucize olur ama işte umut dünyası.
bu sonuçlara rağmen her ay regl olunca üzülüyorum.saçma ama işte her ay umutlanıyorum
paylaşmak istedim...

Doktor "yumurtlamanla ilgili bir sorunun yok, eğer iğneli uygulama yaparsak sonrasında kist olabilir" dedi.aslında tek yapacağı çatlatma iğnesi ile yumurtanın çatladığından emin olmak ve doğru zamanda spermi enjekte etmek.hız sorunu olduğu için gidiş yolunu biraz kısaltmış olacak...tutması çok çok düşük bir ihtimal ama denemek istiyorum.ilkbaharda tüp bebek tedavisine başlamadan denemekte fayda var...bugün regl oldum.4 Ocak pazartesi doktora gideceğim.(reglimin 13. günü oluyor) yumurtanın büyüklüğüne göre sanırım birkaç gün takip edecek.yumurtanın ne kadar büyüklükte olması lazım? progestron oranı yumurta büyüklüğüne işaret eder mi? geçen hafta reglimin 21.günü progesteron değerim 14.2 çıktı...bir de aşılama konusunda tecrübeli arkadaşların önereceği bir şey var mı? çok teşekkür ederim.umarım isteyen herkes bebeğine kavuşur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…