- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.481
sıhhatler olsun kuşum...duş alırken çok sıcak su yok ve fazla eğilme olur mu?özlellikle suyun ılık olmasına dikkat et..
birinci testte bir milyar cikti, ikincisinde cok sukur farkli zamanda farkli yerde yapildi 650 milyon cikti ayy cok guluom bunu yazarken boyle derdi olani duydunuz mu :hulya:
Allah'in gucune gitmesin cok sukur kizlar yeterince sagliklisi var ama turkiyedeki doktorum muhtemeln o yuzden hamile kalamion dedi, ama o zaman bir milyar biliyorduk.
Saol cnm.
Ya ben galiba biraz sıcak suda yıkandım.
Tüh
sancux hemen korkma haaaa...erken dönemde çok önemli değil ama daha ilerki dönemde inşallah tutarsa dikkat et diye söledim..
canım hacmi yüksek o zaman. Aşılama sana çok uygun olmalı. Daha önce yaptırdın mı aşılama?
Kızlar bişey sorucam size..bende çok afedersiniz bende tuvalete çıkamama sorunu var ve bu süreçte de çok zorlanıyorum..öyle korkuyorum ki ıkındığımda sorun olur diye..napmalıyım sizce?CADIARZU
kuşum doktorlar magnezyum veriyo bunun için eğer pozitif onucu alırsan iste...şu an tek yapacağın 3 tane kayısıyı ılık suda bekletip suyunu içmek kayısıları da yemek başka bişey yapma tabi bol su içmeyi unutma...
haa bir de sancuxcum hacim yani volume az cikinca da ml basina yine ayni cok yuksek cikior 120 milyon civari dusun!!!! 4 ml oldugunda ne kadar cok dusunsene, hic iyi degil akannehir
canım benim ılık suya bal katıp iç..yapabilcek başka da bişi var mı ki her ota da güven olmaz bu süreçte..kızlar ya ben de bi grip atlattım.(bu arad şu ünlü grip aşısını oldum ben 1 hafta önce)şimdi kuru öksürük kaldı tam da aşılam arefesinde...napcam ya pekmez yiyom 1 gün otlar falan içtim ama sadece bir gün hormon iğnesi olurken ot da kullanmak istemyiom ama öksürürken aşağısı zorlanıyo yani ...öksürüğüm çok sık değil ama oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?