Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

En iyisini yapıyorsun aslında aferin sana arkadaşım.alkisalkisalkis
Senin 3. aşılamandı değil mi cnm?

Ah tatlım ya üzülme ne olursun. Neden pes ediyorsun 2.aşılamayı da dene bence.
Tüp bebek hakkında ne düşünüyorsun?
Ben çok soğuk bakmıyorum biliyor musun.

canım tüp düşünmüyorum yani aşılam içinde kararsıızmm şubatta ki fikrim ne olacak bilmiyorum bu ay kendimi toparlamalyım galiba pskolojik olarak göçmüşüm .( bu ay ye iç iş güç yapıcam yapabilirsemm ama şubatat aşılma yaptırabilirimm kısmett :)

Canım benim ya nolur üzme kendini inşallah bir dahaki denemende olur..aşılama süreci bence çok yıpratıcı..çünkü yumurtalar büyüdü mü milim milim takiptesin ve sürekli gün aşırı doktordasın..bu çok yorucu oluyo..ama napalım tüp bebek öncesi denemekte yarar var tekrar..inşallah şubatta anne olacağını öğrenirsin

Kızlar yarın Durudamlanın sonra da Dst nin tahlil tarihi.
Umarım güzel haberlerini alırız arkadaşlarımızın.
Onlardan sonra da ben geliyorum tabi o tarihe kadar malum kırmızılar gelmezse.

Kızlar yarın Durudamlanın sonra da Dst nin tahlil tarihi.
Umarım güzel haberlerini alırız arkadaşlarımızın.
Onlardan sonra da ben geliyorum tabi o tarihe kadar malum kırmızılar gelmezse.
inşallah hamile haberleri alırız ya hepimize moral olur..
gelmicek malum kırmızılar yahu rahat ol nolur sancuxcum..

mrb kızlarr bugun doktordan geldimm bu ay aşılama kalacak aşılama tarihimm doktorun izin gününe denk geliyooo napim ocak sonuna dogru olur herhalll sizleri takip ediyorummm inşallah inşallah......,
hamile çıkarr en kısa zamanda

kızlar ben şimdi çıkıyorum..
moral bozmak yok tamam mı herşey istediğimiz gibi olucak rabbimizin izniyle...
duaya ve ümitlerimizi sürdürmeye devamyerimseniben
öpüyorum hepinizi..görüşürüüüzzopuyorumnanaktan

Tamam cnm çok teşekkürler moral verdiğin için. bende öpüyorum seni.byeeeeeee

Herşeyde bir hayır vardır tatlım. Zamanını bekliyor belki bebişin.

Herşeyde bir hayır vardır tatlım. Zamanını bekliyor belki bebişin.

haklısın herşeyde vardır bir hayırrr..zaten doktorumda inşallah bu ay kendiliğinden hamile kalırsın bana dua edersin dedi bende inşallah rabbim dedim vee görümcem istanbulda ve bugun bebişi olabilirrr allahım herkeze versinnn

Akrep canım selam. Az önce başka topikteki defnederin arkadaşın hamile olduğunu öğrendim. Sen ordada yazısıyorsun galiba bilirsin zaten çok sevindim ya.

evet canım defne hamile ..ben de çok mutlu oldum..allah hayırlı etsin inşallah..sabah sabah süper bir haber ve moral oldu bana da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…