- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.601
Canım benim ya nolur üzme kendini inşallah bir dahaki denemende olur..aşılama süreci bence çok yıpratıcı..çünkü yumurtalar büyüdü mü milim milim takiptesin ve sürekli gün aşırı doktordasın..bu çok yorucu oluyo..ama napalım tüp bebek öncesi denemekte yarar var tekrar..inşallah şubatta anne olacağını öğrenirsin
canım özceliksenam inan bana çok destek oldun allahım seninde tüm arkadaşlarında gönlünün muradını versin inşallahopuyorum nanaktan
bol şanslar bebişleriniz konsun göbüşlerinize inşallah kıslarrr
kızlar hepinize en güzel akşamlar ben eve giidyorum yorgunum hepiniz iyi olun meleklerinize kısa zamanda kavuşunnn :)
kızlar bugün noldu biliyo musunuz...öksürüken birden bi baktım bişey akıyo foşurt diye ama sıcak sıcak eyvaaaaaaaahhh dedim adet oluyorum herşey boşa gitti nasıl olur am diyorum yumurtlarken tam da...lavaboya bi koştum ohhhhhh dedim meğerse akıntıymış bukadar çok yumurta olunca tabi akıntı da bol oldu..çok korktum ama..akannehir
bu arada e2 hormonumun sonuıcu çıkmış bi baktım 612 yazıyo oha dedim geçen aşılamad 74 çıkmıştı....nasıl bukadar fark olur uçurum var arada...normal değerlere bakıyorum referans aralıklarına onlardan da çok farklı bi rakam orda en yüksek 112 falan ....yine korktum dedim ters giden bişey var galiba aşılama iptal yıkldım bir an dayanamdım akşamnın 5 buçuğu ayıp oldu ama doktoru aradım.......çok güzellllll.......dedi....yine bir ohhh çektim bugün bayağı panik yaptım yani...galiba kesinleşti cumartesi aşılam olacağı yumoşlar çatlamaya bayağı hazır görünüyo çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?