Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım güzel temennilerin için tşk edrim inşallah hepimiz arzu ettiğimiz bebeişler kavuşuruz :)) mucuxxxxxxxxxxxhihoyyyt

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009.................(ha gayreeeeeeetttt.....inşallah olacak)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
demetciiiiim inşallah iyisindir hadi bakim kuşum ha gayrettttt........Şeniz

canım özceliksenam inan bana çok destek oldun allahım seninde tüm arkadaşlarında gönlünün muradını versin inşallahopuyorum nanaktan

canım özceliksenam inan bana çok destek oldun allahım seninde tüm arkadaşlarında gönlünün muradını versin inşallah opuyorum

canım özceliksenam inan bana çok destek oldun allahım seninde tüm arkadaşlarında gönlünün muradını versin inşallahopuyorum nanaktan

canım benim..gülümsün ne demek...tabi ki olcaz amin kuşum..allah inşallah hiç beklemediğin bir anda senin de kucağını doldurura.s.

kızlar bugün noldu biliyo musunuz...öksürüken birden bi baktım bişey akıyo foşurt diye ama sıcak sıcak eyvaaaaaaaahhh dedim adet oluyorum herşey boşa gitti nasıl olur am diyorum yumurtlarken tam da...lavaboya bi koştum ohhhhhh dedim meğerse akıntıymış bukadar çok yumurta olunca tabi akıntı da bol oldu..çok korktum ama..akannehir

Aman aman...
Benimde akıntılarım başladı. Bende sürekli tuvalete gidiyorum, kontrol edip duruyorum kafayı yedim galiba delikafaduldendelikafadulden

bu arada e2 hormonumun sonuıcu çıkmış bi baktım 612 yazıyo oha dedim geçen aşılamad 74 çıkmıştı....nasıl bukadar fark olur uçurum var arada...normal değerlere bakıyorum referans aralıklarına onlardan da çok farklı bi rakam orda en yüksek 112 falan ....yine korktum dedim ters giden bişey var galiba aşılama iptal yıkldım bir an dayanamdım akşamnın 5 buçuğu ayıp oldu ama doktoru aradım.......çok güzellllll.......dedi....yine bir ohhh çektim bugün bayağı panik yaptım yani...galiba kesinleşti cumartesi aşılam olacağı yumoşlar çatlamaya bayağı hazır görünüyo çünkü..

cecencim daha iyisin dimi kuşum bu arada?

gülücem...sancuxum akrebim sizler de iyisiniz inşallah..

Maşallah cnm senin yumoşlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…