Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar;

bende tam 1 yıldır, her ay yaptığım o test te, çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim

3 defa yumurtlama takibi yapıldı ama ne yazıkki sonuç alamadık...

kısmetse Ocak ayında ilk aşılamam yapılıcak. inanılmaz heyecanlı ve tedirginim.
ya tutmazsa?? ya düşerse?? ya sorunlu olursa??

artık etrafımdaki insanlarıda bunaltmaktan korkuyorum en doğru adres burası sanırım. hepimiz birbirimizi iyi anlayabilicek durumdayız. çünkü hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. tecrübelerinizi benimlede paylaşırsanız kendimi daha iyi hissedicem sanırım.

canım benim tam yerine geldin hoşgeldin...hiç üzülme buradaki hrkes aynı dertten müzdarip...herşeyini paylaşabilirsin burada...ocak ayında aşılaman yapılınca muhakkak haber ver gerçi bundan sonra uğrarsın heralde buraya artık ...tekrar hoşgeldin..a.s.

bu arada yeni üye olmuşsun herlade 1. mesajın olduğunu görüyorum bilgilerinden...hayırlı olsun kopamazsın artık ben 1 yılı geçgin süredir üyeyim buraya..kopamadım...

buaradki herkes doktor gibi oldu valla istediğini sor bi sürü kişi cevap verebilir sana emin ol...

Hoşgeldin aramıza cnm. Banada 2 kere yumurta takibi yapılmıştı ama olmadı. Bende 12 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım heyecanla beklemekteyim.
Sanada kolay gelsin inşallah güzel sonuçlar alırsın.a.s.

Evet ben yeni üyeyim az önce üye oldum :)) en doğrusu bu konuyu yaşayanlarla konuşmak diye düşündüm. sancux senin için dua edicem emin olabilirsin. sana tek tavsiyem bu dönemi stresten çok çok uzak olarak geçirmen. doktorumun benden tek istediği hiçbir konuda stres altında olmamam. Sena seninde hikayeni okudum ve inan oturup ağladım ( inşallah birdaha böyle acı birşey yaşamazsın ve en kısa zamanda seninde sağlıklı bir bebişin olur. beni bukadar sıcak karşıladığınız için hepinize teşekkür ediyorum :)) Ocak ayına kadar ne yapsamda vakit geçirsem ben arkadaşlar :) eşim askerdeyken bile bukadar sabırsız olmamıştım ben :))

Bende normalde çok sabırlıyımdır ama şu an kendimi tanıyamıyorum çok sabırsız biri oldum. Canım haklısın stres yapmamak lazım.
Biribirimizle konuşarak dertleşerek zaman geçireceğiz artık kızlar.:dance:

canım benim buraya takıl bak günler nasıl geçecek...farklı bir meşgale de bul kendine ben o kötü olayı yaşadığım gün...allahım dedim birdaha ne zaman kavuşurum meleğime...nasıl yürürüm aynı yolları nasıl geçer vakit üstelik loğusaydım ve tam intihara bile teşebbüs edebileceğim günlerdi anlatamam nekadar ağlayp yırtındığımı ama bak üzerinden 4 ay geçti ve ben yeniden güzel bi yola yılmadan baş koydum bütün acılarıma rağmen..meleğimin minik ayakları hal gözümün önündeyken...sabır kuşum sabır ve sebat..a.s.

inşallah tura birtanem benim 4 taneyle üçüz olmuştu biri büyük diğerleri küçüktü neden olmasın ki?inşallah yarabbim...

kızlar benim profilimde albüm kısmında hamilelik resimlerim var gördünüz mü onları...çok üzücü ama bana tek hatıra onlar...bebeişin resimlerini hemşireye çekdirtmiştik kaybettiğimiz gün kardeşim silmiş telefondan....onlar da annemin evinde çekildiğim resimler...

Şimdi baktım cnm. Hamilelikte yakışmış sana.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…