- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.621
merhaba arkadaşlar;
bende tam 1 yıldır, her ay yaptığım o test te, çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim
3 defa yumurtlama takibi yapıldı ama ne yazıkki sonuç alamadık...
kısmetse Ocak ayında ilk aşılamam yapılıcak. inanılmaz heyecanlı ve tedirginim.
ya tutmazsa?? ya düşerse?? ya sorunlu olursa??
artık etrafımdaki insanlarıda bunaltmaktan korkuyorum en doğru adres burası sanırım. hepimiz birbirimizi iyi anlayabilicek durumdayız. çünkü hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. tecrübelerinizi benimlede paylaşırsanız kendimi daha iyi hissedicem sanırım.
merhaba arkadaşlar;
bende tam 1 yıldır, her ay yaptığım o test te, çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim
3 defa yumurtlama takibi yapıldı ama ne yazıkki sonuç alamadık...
kısmetse Ocak ayında ilk aşılamam yapılıcak. inanılmaz heyecanlı ve tedirginim.
ya tutmazsa?? ya düşerse?? ya sorunlu olursa??
artık etrafımdaki insanlarıda bunaltmaktan korkuyorum en doğru adres burası sanırım. hepimiz birbirimizi iyi anlayabilicek durumdayız. çünkü hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. tecrübelerinizi benimlede paylaşırsanız kendimi daha iyi hissedicem sanırım.
buaradki herkes doktor gibi oldu valla istediğini sor bi sürü kişi cevap verebilir sana emin ol...
he valla...doktorlarımız artık kızcak valla...lülülülülülüvalla senacım hepimiz uzman olduk:roflol:
:roflol:Banada doktorum dersini çalışmış gelmişsin diyor.
Evet ben yeni üyeyim az önce üye oldum :)) en doğrusu bu konuyu yaşayanlarla konuşmak diye düşündüm. sancux senin için dua edicem emin olabilirsin. sana tek tavsiyem bu dönemi stresten çok çok uzak olarak geçirmen. doktorumun benden tek istediği hiçbir konuda stres altında olmamam. Sena seninde hikayeni okudum ve inan oturup ağladım( inşallah birdaha böyle acı birşey yaşamazsın ve en kısa zamanda seninde sağlıklı bir bebişin olur. beni bukadar sıcak karşıladığınız için hepinize teşekkür ediyorum :)) Ocak ayına kadar ne yapsamda vakit geçirsem ben arkadaşlar :) eşim askerdeyken bile bukadar sabırsız olmamıştım ben :))
Evet ben yeni üyeyim az önce üye oldum :)) en doğrusu bu konuyu yaşayanlarla konuşmak diye düşündüm. sancux senin için dua edicem emin olabilirsin. sana tek tavsiyem bu dönemi stresten çok çok uzak olarak geçirmen. doktorumun benden tek istediği hiçbir konuda stres altında olmamam. Sena seninde hikayeni okudum ve inan oturup ağladım( inşallah birdaha böyle acı birşey yaşamazsın ve en kısa zamanda seninde sağlıklı bir bebişin olur. beni bukadar sıcak karşıladığınız için hepinize teşekkür ediyorum :)) Ocak ayına kadar ne yapsamda vakit geçirsem ben arkadaşlar :) eşim askerdeyken bile bukadar sabırsız olmamıştım ben :))
Senacım benim ile ilgili içinde bir his var mı? Tutacak mı tutmayacak mı diye?
kuşum içimde bir his yok henüz ama aklının bile alamayacağı kadar büyük dualar var senin için...
kaç yumoş olmuştu senin?
kızlar benim profilimde albüm kısmında hamilelik resimlerim var gördünüz mü onları...çok üzücü ama bana tek hatıra onlar...bebeişin resimlerini hemşireye çekdirtmiştik kaybettiğimiz gün kardeşim silmiş telefondan....onlar da annemin evinde çekildiğim resimler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?