Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AŞILAMA TAHLİL TARİHLERİMİZ(HADİ HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009.................(ha gayreeeeeeetttt.....inşallah olacak)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

canım benim...

kocişe diyorum ki bebiş mi olsun piyangodan para mı çıksın ....bebek tabi ya diyo...ben de şöle karşılık verdim:roflol:hadi canım siz erkekler öle düşünmezsiniz ki..o da diyo ki e boncuk(böle seslenir bana)piyango çıksa tüp bebek merekzi açarız diyo...

ben de diyorum ki ben para falan istemiyorum bebek diliyorum yeni yılda allahtan..galiba nekadar inkar etseler de annelik içgüdüsü hiç bir zaman babalarda olamaz...

Sende iyi bir noktaya değinmişsin.
Erkekler ile kadınlar arasındaki en büyük farklardan biri de annelik iç güdüsü anaçlık...

selam kızlar,sanırım bende önümzdeki ay aşılama yaptırıcam
doktor aşılama istedi,eşimin s.hareketliliği %9 çıktı acaba bi şekilde düzeltemez miyiz ya kadın hemen görür görmez aşılama yapalım dedi

mrb yellowhot cım hoşgeldin....ben de görür görmez keçiboynuzu dicem.....:)))

inşallah hayırlısıyla olur canım...gelişemlerden haberimzi olsun..seni hatırlıyorum başka
topiklerden birgün ben de anne olacağım diyenler buyurun buraya topğine geliyo muydun sen tatlım?
inşallah avatarındaki gibi bi bebişin olur..

slm sık sık olmasa da yazıları takip etmeye çalışıyorum,aranıza yeni katıldım. benim de 2. aşılamam tutmadı sanırım 3. yü deneyeceğim,herkesin yaşadığı duygular aynı sanırım ve gerçekten yaşayan anlar...

ayyy canım inşallah yaaa Allah sana bana tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inş canım makbuşların topiğinden umutla meleklerini bekleyenler:hulya:

Kızlar yarın Durudamlanın sonra da Dst nin tahlil tarihi.
Umarım güzel haberlerini alırız arkadaşlarımızın.
Onlardan sonra da ben geliyorum tabi o tarihe kadar malum kırmızılar gelmezse.

cnm sancux çok sğl hayatım şuan dualara çok ihtiyacım vardı çok stres yapmaya başladım hiç umudum yok diyerek kendimi olumsuzluklara hazırlamaya çalışıyorum ama yinede olsun allahım lütfen tutmuş olsun diye inanmak istiyorum bir yandan da.....işllh allahım hepimize nasip eder son günler zor geçiyormuş hakikaten offff..........

mrb kızlarr..kimse yok gibi görünüyo ama ben yine de yazıyım okur duyarsınız sesimi...bugün aşılamam yapıldı herşey yolunda gitti çok şükür.doktorum aşılamayı yaptıktan sonra kolay aşılandı dedi artık ne demek istedi tam bilemedim ama iyi bişey dedi nladığım kadarıyla :)))
benden yarım saat önce aşılamaya giren 2 bayan vardı, biri odadan çıkarken yürümesi bir garip çıktı diğeri ise benden 5 dk evvel çıkmış çok ağrıları olmuş bendede hiç bişy yoktu şuanda da azcık kasıklarım ve belim ağrıyo oda normal....anlamadım ağrısız olmak mı normal yoksa ağrılı olmakmı??ortada bi anormallik var ama çözemedim

umutcum hayırlı olsun kuşum ağrısız olmak tabi ki güzel am sonucu etkileyen bişi değil sadec kanam olmasın aşılmada yeter...tarihini yazıyorum..

senin tarihi dah aşılam olmadan yazmışım bile umutcumkaydirigubbakcemile3

allah sabır versin hepimize dst cim..allah yardımcın olsun...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…