- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.641
yooooooo çok çirkinleşmiştim...
canım benim...
kocişe diyorum ki bebiş mi olsun piyangodan para mı çıksın ....bebek tabi ya diyo...ben de şöle karşılık verdim:roflol:hadi canım siz erkekler öle düşünmezsiniz ki..o da diyo ki e boncuk(böle seslenir bana)piyango çıksa tüp bebek merekzi açarız diyo...
ben de diyorum ki ben para falan istemiyorum bebek diliyorum yeni yılda allahtan..galiba nekadar inkar etseler de annelik içgüdüsü hiç bir zaman babalarda olamaz...
mrb yellowhot cım hoşgeldin....ben de görür görmez keçiboynuzu dicem.....:)))
inşallah hayırlısıyla olur canım...gelişemlerden haberimzi olsun..seni hatırlıyorum başka
topiklerden birgün ben de anne olacağım diyenler buyurun buraya topğine geliyo muydun sen tatlım?
inşallah avatarındaki gibi bi bebişin olur..
Kızlar yarın Durudamlanın sonra da Dst nin tahlil tarihi.
Umarım güzel haberlerini alırız arkadaşlarımızın.
Onlardan sonra da ben geliyorum tabi o tarihe kadar malum kırmızılar gelmezse.
evet canım benim 1 yıllık katıldığım topik orası...ayyy canım inşallah yaaa Allah sana bana tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inş canım makbuşların topiğinden umutla meleklerini bekleyenler:hulya:
cnm sancux çok sğl hayatım şuan dualara çok ihtiyacım vardı çok stres yapmaya başladım hiç umudum yok diyerek kendimi olumsuzluklara hazırlamaya çalışıyorum ama yinede olsun allahım lütfen tutmuş olsun diye inanmak istiyorum bir yandan da.....işllh allahım hepimize nasip eder son günler zor geçiyormuş hakikaten offff..........
senin tarihi dah aşılam olmadan yazmışım bile umutcumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?