Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim sancux.işallah hepimizinki tutar ve bebeklerimizi severiz en kısa zamanda.ama artık biri kırsın şu şeytanın bacağını ve renk gelsin listeye :))

teşekkür ederim sena
evet işallah haber vericem bende en kısa zamanda.haber vermeyen yada veremeyen arkadaşları çok merak ediyoruz ya bende aynı şeyi yapmak istemem :)))dua ediyorum hepimizinki pozitif çıksın.doktorun söylediği şeyler çok olumlu senin için.işallah herşey çok güzel olur senin için ve eski acılarını allah yaşatmasın tekrar

arkadaşlar merhaba tekrar, size bir sorum olacak spermden bahsetmişken ben pko luyum ama eşimin sayısı ve hareketlilğide çok iyi sayılmaz tek korkum yıkandıktan sonra nasıl çıkacağı size eşimin test sonucunu ekrana koyuyorum yorumlayabilirmisiniz ama bu normal şartlarda böyle yani yıkamadan sonra nasıl olacak bilemiyorum

Son düzenleme:
canım zaten yıkamada en iyi ve hızlı olanları seçecekler,yani şansın daha da artar bence,bide aşılamdan önce keçiboynuzu kürü ve e vitamini alsın eşin,sperm sayısını artırıyormuş...

kızlar aşılamada sizin kaç yumurtanız gelişti?ve eşinizin sperm sayısı nasıldı?

slm berkal, aşılamada çok fazla yumurta elde etmeye gerek olmuyor, dr.lar bu nedenle iğne tedavisinde çok temkinli davranıyor ve sık sık yumurta takibine çağırıyor, çok sayıda yumurta olmaması için..bir tane ve yeterli büyüklükte yumurtan varsa yeterli demişti benim dr.um..benim 2 tane yumurta olmuştu, birisi gayet iyi gelişmişti diğeri çok iyi değildi..eşimin spermlerinde sorun yoktu..sonuçta tuttu:dance: sizin denemelerinizde inşallah olumlu sonuçlanır..

canım zaten yıkamada en iyi ve hızlı olanları seçecekler,yani şansın daha da artar bence,bide aşılamdan önce keçiboynuzu kürü ve e vitamini alsın eşin,sperm sayısını artırıyormuş...

canım tahminen benim 3-4 güne kadar olur aşılamam yarın kontrolüm var ve yarın belli olur diye düşünüyorum ve dr enver kurt la bir ara görüştüğümde bugün verdiğin sperm 3 hafta öncesinden hazırlanıyor demişti benim şu an yumurta gelişimi güzel sorun zaten pko ve yumurta gelişmemesi ama eşimin sperm sayı 31 milyon ve ileri hızlı hareketlisi de %25 olunca biraz tereddütlüyüm açıkçası ama çok şükürki morfolojisi iyi buda çok önemli biliyorsun

canım benim bi bakmışsın süpriz bebeiş...inşallaaaaaaaaahhhhh

senacım aşkolsun böyle düşünmene çok kızdım hımmmm olmuyor şeker sen şans getireceksin birimize ben böyle düşünüyorum bizimle yola bu şekilde devam lütfen...

canım benim sizi zaten bırakmam da listeyi mi başkası sürdürse dediydim tamam tamam kısmayııııııınnn:kedi:

amin birtanem sağol,,,inşallah hepimiz için herşey gönlümüzce olur...a.s.

sen şimdi hamilemisin arkadaşım sorun neydi ay bize umut oldu bu

canım benim morfoloji güzel yarıdan falası normalmiş bak sayı da iyi,biraz evet harekette sorun var gibi,ama abartılacak gibi değil bence... ama inan tek spermle hamile kalan bile var....okadar spermden biri kandırır heralde senin yumoşu...a.s.

:roflol: canım bak izlermisin bunu benim yumoşları ancak bu şekilde kandırabilir o serseriler :roflol::roflol:

Romantik Sperm - Kontratv.com

evet canım ben bunu biliyorum hep de muhabbetini yaparım hatta daha dün sölemiştim kocişe diyom seninkilere söle takımı çeksinler çikolata çiçeği de alıp gelsinler bizim kızı istemeye diye..kaydirigubbakcemile3

kızlar biliyo musunuz ben artık yumoşların çok büyüdüğünü hissediyorum...oturuken hızlı oturdummu sanki benim yumoşları sahanda yapmak için kırıyolarkaydirigubbakcemile3

ya herkes nereye gittiiiiiiiii........bugün cuma bol bol otururum eşim de nöbetçi dedim ama kimsecikler yooooooookkkkk..........

kızlar biliyo musunuz ben artık yumoşların çok büyüdüğünü hissediyorum...oturuken hızlı oturdummu sanki benim yumoşları sahanda yapmak için kırıyolarkaydirigubbakcemile3

ben çalışıyorum sürekli oturuyorum pantolonum sıkıyor ve yumurtalarım sanki balon gibi şişiyor bu sana da oluyor muydu

evet canım yürüken bacaklarıma değiyomuş gibi oluyodu bunda henüz okadar hissetmiyorum bikaç gün sonra başlar...:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…