- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.801
kızlar aşılamada sizin kaç yumurtanız gelişti?ve eşinizin sperm sayısı nasıldı?
canım zaten yıkamada en iyi ve hızlı olanları seçecekler,yani şansın daha da artar bence,bide aşılamdan önce keçiboynuzu kürü ve e vitamini alsın eşin,sperm sayısını artırıyormuş...
amin inşallahh canım bakarsın süpriz yapar sana meleğinn:Saruboceq:
canım çok sevindimm senin adına çok güzel haberlerle gelmişsin inşallah busefer herşey çok güzel olucak senacım sakın olumsuz bişey düşünme rabbim hayırlı yüz güldürücü sonuçlar almayı nasip etsin bak doktorunda pozitif bakıyorr bu çok güzel birşey dualrımız seninle canım allah yardımcın olsunnnn:Saruboceq:
canım yarın doktora gidiyorum ben test yapmadım bişey varmı bilmiyorun yarın herşey belli olucak inşallahh sonra bizde duruma göre yola koyulucaz artık rabbim hayırlısını versin inşallahh:Saruboceq:
senacım aşkolsun böyle düşünmene çok kızdım hımmmm olmuyor şeker sen şans getireceksin birimize ben böyle düşünüyorum bizimle yola bu şekilde devam lütfen...
teşekkür ederim sena
evet işallah haber vericem bende en kısa zamanda.haber vermeyen yada veremeyen arkadaşları çok merak ediyoruz ya bende aynı şeyi yapmak istemem :)))dua ediyorum hepimizinki pozitif çıksın.doktorun söylediği şeyler çok olumlu senin için.işallah herşey çok güzel olur senin için ve eski acılarını allah yaşatmasın tekrar
slm berkal, aşılamada çok fazla yumurta elde etmeye gerek olmuyor, dr.lar bu nedenle iğne tedavisinde çok temkinli davranıyor ve sık sık yumurta takibine çağırıyor, çok sayıda yumurta olmaması için..bir tane ve yeterli büyüklükte yumurtan varsa yeterli demişti benim dr.um..benim 2 tane yumurta olmuştu, birisi gayet iyi gelişmişti diğeri çok iyi değildi..eşimin spermlerinde sorun yoktu..sonuçta tuttu:dance: sizin denemelerinizde inşallah olumlu sonuçlanır..
canım benim morfoloji güzel yarıdan falası normalmiş bak sayı da iyi,biraz evet harekette sorun var gibi,ama abartılacak gibi değil bence... ama inan tek spermle hamile kalan bile var....okadar spermden biri kandırır heralde senin yumoşu...a.s.arkadaşlar merhaba tekrar, size bir sorum olacak spermden bahsetmişken ben pko luyum ama eşimin sayısı ve hareketlilğide çok iyi sayılmaz tek korkum yıkandıktan sonra nasıl çıkacağı size eşimin test sonucunu ekrana koyuyorum yorumlayabilirmisiniz ama bu normal şartlarda böyle yani yıkamadan sonra nasıl olacak bilemiyorum
canım benim morfoloji güzel yarıdan falası normalmiş bak sayı da iyi,biraz evet harekette sorun var gibi,ama abartılacak gibi değil bence... ama inan tek spermle hamile kalan bile var....okadar spermden biri kandırır heralde senin yumoşu...a.s.
kızlar biliyo musunuz ben artık yumoşların çok büyüdüğünü hissediyorum...oturuken hızlı oturdummu sanki benim yumoşları sahanda yapmak için kırıyolarkaydirigubbakcemile3
kızlar nasıl geçicek zaman?ya ben çok sabırsızım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?