Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kuşum e2 ye diğer doktorum da bakmıştı yaaa.....pco da bakılması gerekiyo bence...benim geçen seferkinde e2 74 çıktığı halde dehşet ağrılar çekmiştim bu sefer 612 çıktı hayırlısı bakalım...sen iğneyle mi büyüttün yumoşları iğne kullanmadıysan gerek yoktur zaten ama kullandıysan olsaydı daha iyiydi bence...eğer yüksek çıkarsa çatlatma iğnesini daha düşük dozda yapıyolar...yarım doz bile yapabilirdik yüksek çıksaydı dedi..ama iyi çıktığı için iki doz olacam...ayrıca tabi ki hakkım helal olsun sen de et olur mu opuyorumnanaktan

cikiyorum simdilik gece gelicem kizlar.
sena ben de olabildigince gec olmak istiyoum doktorum 4_5 gb ol dedi ama o 44 saat yapiyor nerdeyse. gece dusunuyorum bende:)
opuyorum hepinizi.
sonuc bekleyenler Insallah icinizde bebsilerinizle bekliyorsunuzdur

sağol birtanem amin...a.s.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009................(ha gayreeeeeeetttt.....inşallah olacak)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
sevval82..................4 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
günüm yarın gece 10 da olacam...pazartesi 12 ye doğru olursa 38 saat falan ediyo kuşum...a.s.

sena sen hangi ilaçları kullandın arkadaşım puregonmu ben şöle yaptım sence iyi mi ettim kötümü bir arkadaşın tedaviden kalan puregon 300 ü vardı elinde onu uygun fiyata aldım ve dr bundan 4 akşam 100 er ünite kullanmamı ve 5. gün de gelmemi söledi kullandım gittim adetimin 7. günüydü dediğim gibi yumurtalar oluştu vs sonra ilaca devam edip bunları büyüteceğiz dedi ilacı yazacakken dediki (sanırım maddi olarak bizi düşündü) başka ilaçta yazabilirim isterseniz puregonu kolay kullanılıyor diye yazıyorum yoksa farketmez dedi bende hocam arkadaşımın elinde menagon var uygun fiyata verecek dedim olur olur dedi 75 lik menagonu 3 gün bıyunca 1 toz 1 su kullanmamı söledi işte çarşamba perşembe birde bugün kullanıp gideceğim yarın puregon güzel yanıt verdi ama bakalım menagon nasıl olacak gerçi sorun olsa dr vermezdi değilmi ?

yaaaaaaaaa niye gidiyon yaaaaaa.........gel ama olur mu kader arkadaşım benimŞeniz

benim puregon kuşum...endişelenme ya bitanem valla bu ilaçlarının hepsinin etken maddesi aynı sadece marka adı farklı..bana doktorum ilacın adını bile yazmıyodun sadece etken maddesini yazıyodu ben istedim puregonu kalemle yapılıyo kolay oluyo diye...bir de diğerinde bunu kullandım ya psikolojik olarak bunu kullanmak istedim...hiç korkma tabi ki vermez işe yaramıcak olsa..aşılama yapacak yani oyuncak değil...

berkalcım listedekiler henüz test yapmadı canım...durudamla bugün yapacaktı ama haber yok demet de sanırım pazartesiyi bekliyo eşinin ısrarı üzerine..

kızlar benim e2 1197 çıkmıştı çok mu yüksek?

berkalcım biraz yüksek çıkmış evet ama 1500 den sonrası endişelendiriyo doktorları korkma...a.s.
benimki de zaten 1000 i bulacak erken yaptırdığım için seninkinden düşük normalde aşılam günü yapılması gerekiyo ama vaktim olamayacağı için erken yaptım ben...

cananım....sancuxuuuuuuuuumm........sağolun canalrım benim sizin için de herşey çok güzel olacak inşallah....ekrebim sana da mrb canım...

candycruuz sen de tekrar hoşgeldin kuşum...

kızlar size drnuz ilişki önerdi mi?bana önermişti fakat ilişki sırasında feci ağrım oldu,bi daha deneyemeyeceğim,artık tuttuysa tuttu

ben henüz sormadım ilişkiyi ama yarın önerdi....yani çatlatma iğnesini yaptığım gün sonrasını bakalım ne dicek...ama ben 4 gün devam etmeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…