- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.761
çok teşekkür ederim sağol hakkını helal et aynı zamanda bu arada bende bu ohss olayından korkuyorum bugünde ciğerlerim ve kalbimin ağrıdığını hissediyorum ama üşütmüşte olabilirm OHSS sendromunu çok araştırdım pko da bu risk yüksek ama çatlama iğnesinden sonra gelişebiliyormuş bende e2 bakmıyor dr um ısrarla gerek görmüyor umut tüp bebek merkezinde oluyorum tedavimi çok ucuz bir yer de değil ama dr çok rahat yani tuhaf geliyor bana bu rahatlığı benimde yarın kontrolüm var tekrar bakalım ne diyecek dr hayırlısı olur inşallah rabbim yardım etsin sanada daha önce yaşadığın durumu yaşatmasın hiç bir zamn kimseye yaşatmasın ilk sayfada anlattığın durumdan sonra bende çoğul gebelikten korkuyorum açıkçası rabbim bizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
inş. herşey yolunda gider ve tutar.umutsuz yaşanmıyor.bu ay sırayla bir sürü hamile haberi alırız inş.sizleri takip ediyorum tutan arkadaşlara hayırlı olsun bekleyenlere de sabır ve müjdeli haberler cümlemize inş.
günüm yarın gece 10 da olacam...pazartesi 12 ye doğru olursa 38 saat falan ediyo kuşum...a.s.
cikiyorum simdilik gece gelicem kizlar.
sena ben de olabildigince gec olmak istiyoum doktorum 4_5 gb ol dedi ama o 44 saat yapiyor nerdeyse. gece dusunuyorum bende:)
opuyorum hepinizi.
sonuc bekleyenler Insallah icinizde bebsilerinizle bekliyorsunuzdur
sena sen hangi ilaçları kullandın arkadaşım puregonmu ben şöle yaptım sence iyi mi ettim kötümü bir arkadaşın tedaviden kalan puregon 300 ü vardı elinde onu uygun fiyata aldım ve dr bundan 4 akşam 100 er ünite kullanmamı ve 5. gün de gelmemi söledi kullandım gittim adetimin 7. günüydü dediğim gibi yumurtalar oluştu vs sonra ilaca devam edip bunları büyüteceğiz dedi ilacı yazacakken dediki (sanırım maddi olarak bizi düşündü) başka ilaçta yazabilirim isterseniz puregonu kolay kullanılıyor diye yazıyorum yoksa farketmez dedi bende hocam arkadaşımın elinde menagon var uygun fiyata verecek dedim olur olur dedi 75 lik menagonu 3 gün bıyunca 1 toz 1 su kullanmamı söledi işte çarşamba perşembe birde bugün kullanıp gideceğim yarın puregon güzel yanıt verdi ama bakalım menagon nasıl olacak gerçi sorun olsa dr vermezdi değilmi ?
Selam cnm geçmiş olsun.
Valla ben birtek nane limon içerim ama şu an bize olurmu bilmiyorum.
kızlar benim e2 1197 çıkmıştı çok mu yüksek?
kızlar listey baksanıza listede çoğu gün 3 test birden var...
berkalcım biraz yüksek çıkmış evet ama 1500 den sonrası endişelendiriyo doktorları korkma...a.s.
benimki de zaten 1000 i bulacak erken yaptırdığım için seninkinden düşük normalde aşılam günü yapılması gerekiyo ama vaktim olamayacağı için erken yaptım ben...[canım bende aşılamdan 2 gün önce yaptırmıştım, tsk ederim
kızlar durudamla testin sonucunu almış olmalı naptı acaba?
berkalcım biraz yüksek çıkmış evet ama 1500 den sonrası endişelendiriyo doktorları korkma...a.s.
benimki de zaten 1000 i bulacak erken yaptırdığım için seninkinden düşük normalde aşılam günü yapılması gerekiyo ama vaktim olamayacağı için erken yaptım ben...[canım bende aşılamdan 2 gün önce yaptırmıştım, tsk ederim
berkalcım karın ağrıların oluyo mu peki...yoksa korkma zaten...aksi halde karnın şişiyo sancılar oluyo dehşet....ben yaşadım çünkü...tabi tehlike boyutunda değildi ama çok kötüydü yine de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?