- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.821
al benden de okadar kuşum...ben adah pazartesi başlıcam geri saymaya üstelik...mirmirmirmir
ben birazdan çıakrım eve gidincede girerim tabi uyumazsam bugün çok halsiz ve uykusuzdum herkese iyi akşamlar dualarım sizinle hepimizle yarın muharrem ayının 10 dolayısıyla ibadetler ve dualar açısından çok önemli bir günmüş arkadaşlar bilginiz olsun
arkadaşlar daha doğum için gün sayacaksınız bence şimdiden sabırlı olmayı öğrenmek lazım 9 ay nasıl sabredeceksiniz yoksa ben size söylüyorum bu topikten şimdiye kadar hamiş çıkmamış ama şu andan itibaren test günü gelenlerden bir haber var içime doğuyor peşpeşe gelir inşallah
kızlar size bişey sorayımda gülün bari biraz moralimiz düzelsin:))))siz hani birisinin söylediğine cacap vermek için alıntı yapıp yazıyosunuz ya ben onu yapamıyom allah için bi vicdan sahibi anlatsın bana deli oldum dünden beri.cevap yazacam neya yazacağımı unutuyorum çok sıkıntılı bi durum nolur kurtarın beni:)))))
kuşum bak bizim yazdığımız mesajın altında ALINTI YAP diye bi yazı var ya ona tıkla mesaj açılacak onun altına da kendi mesajını yaz cevaplaya tıkla..opuyorumnanaktan
evet yaptım galiba:)))du bakayım becerebildimmi.senin üzerinde deneyecem bunu berebildimmi diye sena kardeşim kaydirigubbakcemile3
sena özel olmazsa sana bişey sorucam eşin askermi?nöbetçi deyince dikkatimi cezbetti.bide nerde yaşıyorsun ?çok özel olursa kusuruma bakma bende asker kızıyım benim yaşadığım yerlere yakınsa insan kendini güzel hissediyor o yüzden sordum.neler yapıyorum anlamadım hadi hayırlısı:)))
sağol canım senin de pzt olacak sanırım aşılaman umarım iyi sonuçlar alırsın sende ama en zoru aşılamadan sonra beklemekmiş valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?