Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoş bulduuk senacım.merak ettiğim birşey var sperm yıkamadan sonra ileri hareketli %36 çıktı nasıl iyi mi acaba dok. soramamıştık yoğundu o ara.yanıtlarsanız sevinirim

senacım canım çok sevindim işallah allahm yüzünü güldürsün sonunda da .herşeyin yolunda olması harika ve dr unun olasılık yüzdesi çok yüksek inanıyorum bu defa herşey güzel olacak cnm.sana kocamanaaaa maaşşşaaallaahhh diyorum...

dst sağol kuşuuuuuuummmmm sana da bütün kızlar da maşallahlar inşallaaaaaahh

hoş bulduuk senacım.merak ettiğim birşey var sperm yıkamadan sonra ileri hareketli %36 çıktı nasıl iyi mi acaba dok. soramamıştık yoğundu o ara.yanıtlarsanız sevinirim

canım benim neredeyse yarısı ileri hareketli çıkmış bence güzel korkulacak bişi yok...ben eşiminkini hatırlamıyorum daha öncekini yani..

yaaa durudamla bir cevap yazsa çatlayacağım meraktan kendimi halimi unuttum sürekli onda aklım mesajlara bakmadan edemiyorum işlerimi bitiremeyeceğim bugün amaaaaaaaa olmazkiiiii
işllh güzel haberler almıştır da bizide mutlu eder ....

kolay gelsin berkalcım.....

dst evet ya ben de özelden mesaj çektim ben de bakim..

ya kızlar allah korusun ama bu habersizlik akılma kötü şeyler getiriyo valla bende bi gudümsüzlük olabilir ha...liste ciddi cidi el mi değiştirse...daha hamiş çıkmdı listeden yaa........4 kişi falan yaptı test sanırım 4ü de negatif gerçi listede çok kişi var daha mutlak çıkacak ama....benim elimden çıkmayı mı bekliyo acaba....

Saçmala cnm ya seninle ne alakası var.
Aşılamada sanş düşük zaten biliyoruz.
Bu arada galiba 4 ten daha fazla negatif çıktı galiba malesef
Ama olsun hep böyle devam edecek diye birşey yok.

canım ben adet oldum test yapacagım gun..
ocakta tekrar aşılama olacam ama tabiki sonlarında bu ay kaldı aşılama..
inşallah gerek kalmadan bu ay kendiliğinden gelir bebişimmm zemuszemus
amin inşallahh canım bakarsın süpriz yapar sana meleğinn:Saruboceq:
canım çok sevindimm senin adına çok güzel haberlerle gelmişsin inşallah busefer herşey çok güzel olucak senacım sakın olumsuz bişey düşünme rabbim hayırlı yüz güldürücü sonuçlar almayı nasip etsin bak doktorunda pozitif bakıyorr bu çok güzel birşey dualrımız seninle canım allah yardımcın olsunnnn:Saruboceq:
canım benim iyiyim nolsun...bence git söktürücü al ben gecikince öle yaptım ve aşılamay start verdim canım...a.s.

canım yarın doktora gidiyorum ben test yapmadım bişey varmı bilmiyorun yarın herşey belli olucak inşallahh sonra bizde duruma göre yola koyulucaz artık rabbim hayırlısını versin inşallahh:Saruboceq:

senacım aşkolsun böyle düşünmene çok kızdım hımmmm olmuyor şeker sen şans getireceksin birimize ben böyle düşünüyorum bizimle yola bu şekilde devam lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…