- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.781
kızlaaaar benb geldim bakın kendimi yukarı taşıdım maalesef yarın değil aşılama pazartesi olacak 12 ye doğru...yumoşlar 18.5mm civarlarında....arkadan gelenlerin boyutunu sölemedi...bu sefer çok olmaz yaaa en fazla iki diyoryerimseniben...tabi ben inşallah 1 olsun diyorum da..arkadan gelenlerin boyutunu merak ettim ekrana bakmayı da unuttum birini 17 gördüm sadece...ya beni çok umutlandırdı bu...herşey çok iyi gitti hiç umduğum korktuyğum şeyle rolmadı diyo...yüzde kaç tutar dedim %50 %60 tutması lazım dedi:1shok:....ben çok umutlandım kızlar tutmazsa çok üzülecem...neyse yemke yeyip geleyim opt..
berkalcım karın ağrıların oluyo mu peki...yoksa korkma zaten...aksi halde karnın şişiyo sancılar oluyo dehşet....ben yaşadım çünkü...tabi tehlike boyutunda değildi ama çok kötüydü yine de...
canım kasıklarımda ve belimde ağrım oluo,karnımda şişlik te var..
ben henüz sormadım ilişkiyi ama yarın önerdi....yani çatlatma iğnesini yaptığım gün sonrasını bakalım ne dicek...ama ben 4 gün devam etmeyi düşünüyorum..
canım kasıklarımda ve belimde ağrım oluo,karnımda şişlik te var..
işte o şişlik bunun birazzzzzzzzcık yüksek olmasından ben de çektim onu ama demek dayanılabilecek kadar korkma yani..a.s.
senacım canım çok sevindim işallah allahm yüzünü güldürsün sonunda da .herşeyin yolunda olması harika ve dr unun olasılık yüzdesi çok yüksek inanıyorum bu defa herşey güzel olacak cnm.sana kocamanaaaa maaşşşaaallaahhh diyorum...
hoş bulduuk senacım.merak ettiğim birşey var sperm yıkamadan sonra ileri hareketli %36 çıktı nasıl iyi mi acaba dok. soramamıştık yoğundu o ara.yanıtlarsanız sevinirim
ya kızlar allah korusun ama bu habersizlik akılma kötü şeyler getiriyo valla bende bi gudümsüzlük olabilir ha...liste ciddi cidi el mi değiştirse...daha hamiş çıkmdı listeden yaa........4 kişi falan yaptı test sanırım 4ü de negatif gerçi listede çok kişi var daha mutlak çıkacak ama....benim elimden çıkmayı mı bekliyo acaba....
amin inşallahh canım bakarsın süpriz yapar sana meleğinn:Saruboceq:canım ben adet oldum test yapacagım gun..
ocakta tekrar aşılama olacam ama tabiki sonlarında bu ay kaldı aşılama..
inşallah gerek kalmadan bu ay kendiliğinden gelir bebişimmm zemuszemus
canım çok sevindimm senin adına çok güzel haberlerle gelmişsin inşallah busefer herşey çok güzel olucak senacım sakın olumsuz bişey düşünme rabbim hayırlı yüz güldürücü sonuçlar almayı nasip etsin bak doktorunda pozitif bakıyorr bu çok güzel birşey dualrımız seninle canım allah yardımcın olsunnnn:Saruboceq:kızlaaaar benb geldim bakın kendimi yukarı taşıdım maalesef yarın değil aşılama pazartesi olacak 12 ye doğru...yumoşlar 18.5mm civarlarında....arkadan gelenlerin boyutunu sölemedi...bu sefer çok olmaz yaaa en fazla iki diyoryerimseniben...tabi ben inşallah 1 olsun diyorum da..arkadan gelenlerin boyutunu merak ettim ekrana bakmayı da unuttum birini 17 gördüm sadece...ya beni çok umutlandırdı bu...herşey çok iyi gitti hiç umduğum korktuyğum şeyle rolmadı diyo...yüzde kaç tutar dedim %50 %60 tutması lazım dedi:1shok:....ben çok umutlandım kızlar tutmazsa çok üzülecem...neyse yemke yeyip geleyim opt..
canım benim iyiyim nolsun...bence git söktürücü al ben gecikince öle yaptım ve aşılamay start verdim canım...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?