- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.861
aşkıııııııııım hoşgeldin pazartesi aşılam kuşm günle aynı gün oluyoz test günleri de aynı 2 büyük yumoş var 18mm civarındaydı bugün arkada bikaç tane daha var...dur bakalım doktor bu sefer tutarsa en fazla 2 tutar dedi...üstelik %60 şans veriyo......adam beni iyice havay soktu..olmasa napacam ceylanım yaaaaaaa:1no2:
oy kuşum benim yerim seni ben yaaa inşallah bitanem inşallah melekleriniz gelsin bu ay bitanem ne kadar güzel yumoşların durumu da iyi görünüyor hayırlısıyla inşallah rabbim ol der bitanem dualarım sizinle
maşallaah hepiniz eğitimci bi bende çok öğretmen olmak istedim ama nasip değilmiş işte..
eveeeeeeeeeeettt aynen yaaaa kafa dinlemek istiyorum çöleee bende tatlım ben çıkıyorum görüşürüz yine allah yanında olsun bitanem hoşçakal durumdan haberdar et beni mutlaka inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlışımmm
afiyet olsun canım yine gel........buyrunnnnnnnnnkızlar görüşürüz kocişim geldi yemek yeme zamanı
cokacimcoook opuyorumnanaktan
senam nasilsin bizde karar verdik yarin gece onda yaptiricagiz doktor 4_5 gb dedi ama banane banane cok erken banane ya
kizlar siz doktornuzu dinleyin ama benim gb yapmayin:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?