Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oy kuşum benim yerim seni ben yaaa inşallah bitanem inşallah melekleriniz gelsin bu ay bitanem ne kadar güzel yumoşların durumu da iyi görünüyor hayırlısıyla inşallah rabbim ol der bitanem dualarım sizinle

canım pozitif düşünüyoruz lütfen
at kafandan o kötü düşünceleri zemuszemus

oy kuşum benim yerim seni ben yaaa inşallah bitanem inşallah melekleriniz gelsin bu ay bitanem ne kadar güzel yumoşların durumu da iyi görünüyor hayırlısıyla inşallah rabbim ol der bitanem dualarım sizinle

sağol gülüm benim...inşallah ceylanım inşallaaaaahh.....bir de şu okullar tatil olsa...bunaldım valla......

eveeeeeeeeeeettt aynen yaaaa kafa dinlemek istiyorum çöleee bende tatlım ben çıkıyorum görüşürüz yine allah yanında olsun bitanem hoşçakal durumdan haberdar et beni mutlaka inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlışımmm

tamam kuşum tabi haber etmez miyim dua etmeyi unutma ben sana hergün ediyorum byeee......Şeniz

ben de banyo yapıp geliyorum kızlaaaaaaaarr

günüüüüümmmmmmmm sen de çabuk gel yaaaaaaa......kaydirigubbakcemile

senam nasilsin bizde karar verdik yarin gece onda yaptiricagiz doktor 4_5 gb dedi ama banane banane cok erken banane ya
kizlar siz doktornuzu dinleyin ama benim gb yapmayin:smiley-cool:

senam nasilsin bizde karar verdik yarin gece onda yaptiricagiz doktor 4_5 gb dedi ama banane banane cok erken banane ya
kizlar siz doktornuzu dinleyin ama benim gb yapmayin:smiley-cool:

anaaaaa.......kız herşeyimiz aynı oldu desene.....çatlatmayı da aynı saatte yaptırıyoz...alkisalkisalkis

günüm kıs...benim akıntım öle çok kiiiiiii......şarıl şarıl hep adet oldum sanıyom...hatta lavaboda bacaklarımdan akıyo sular....doktor bu güzel yumurtladığını gösteriyo dedi...geçen aşılamada böle olmamıştı bukadar......haytımda hiç böle olmamıştıııı.......

yarın sabah da çalışma yapcaz doktor dedi ikidebir değişiyo durum dedim ya....1 gün periz olacak bu sefer bakalım nasıl olacak..bir de diğerinde doktor kapaklı bi kap vermişti spermi 15 dk içerisinde bana getirin demişti evde yapmıştı bu sefer doktor muayenehaneye çağırdı zavallı kociş orda nasıl rahat yapacak yaaa.....gerilir de az gelirse sperm diye korkuyorum...kaydirigubbakcemile3

aa iyi akinti iyidir siz yarin kesin iliskiye girin erken catlarsa garanti olsun. akinti uzamaya baslar yakinda parmak arasinda:))
sena gonadotrophine ihnesini bilinomu onu verdi doktor?

ay cok sukur benimki evde yapicak dediki zaten lab gel die zorlasalar ben gerilir yapamazdim dedi cok guldum ya:)))
yaa yarin olsa iliski niye birgun olsunki iki gun perhiz olur olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…