- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.881
sena spermler yikanmayacak mi doktorun orda mi labratuvar?
senacim baska isim yazmiyor evet HCG simdi bir de baska igne vardi biri acitiyordu benimkisi acitmayan mi sence? yawwwwwwwwww igneden cok korkarimmmmmmmmmmmmm
ay kızlar şöyle bi özet geçeyim yine:
bende pko var, kocamda sorun yok.
1,5 sene oldu deneyeli neredeyse, klomenle yumurta takibi denedik olmadı. 1 aşılama yapıldı olmadı.
aşılamada gonal f ve pregnyl kullandık. 3 yumurta güzel gelişti ve 3'ü de çatladı. iğneden 36 saat sonra aşılamam yapıldı ve tam 14 gün sonra regl oldum. yani aslinda zamanlama da dahil herşey olması gerektiği gibiydi.
şimdi 39. günümdeyim, çarşambadan beri az az renklenme oluyor ama tam sökülmedi. doktor tam kanama olmasını bekle 3. gün gonal f'lere başla dedi. onu bekliyorum işte.
çok heyecanlıyım kızlar yaaa, bir an önce hamiş haberleri almak istiyorum. ben yarın da kanamam tam başlamazsa kan testi yaptırırım. doktor her ihtimale karşı yaptır dedi, bakarsın tutar belli olmaz dedi.
canııııııııııııııııımmm......inşallah süpriz vardır sana.....hayırlısıyla inşallah...bekliyorum seni de listenin üstüne taşımayı ona göre...a.s.
ay kızlar şöyle bi özet geçeyim yine:
bende pko var, kocamda sorun yok.
1,5 sene oldu deneyeli neredeyse, klomenle yumurta takibi denedik olmadı. 1 aşılama yapıldı olmadı.
aşılamada gonal f ve pregnyl kullandık. 3 yumurta güzel gelişti ve 3'ü de çatladı. iğneden 36 saat sonra aşılamam yapıldı ve tam 14 gün sonra regl oldum. yani aslinda zamanlama da dahil herşey olması gerektiği gibiydi.
şimdi 39. günümdeyim, çarşambadan beri az az renklenme oluyor ama tam sökülmedi. doktor tam kanama olmasını bekle 3. gün gonal f'lere başla dedi. onu bekliyorum işte.
çok heyecanlıyım kızlar yaaa, bir an önce hamiş haberleri almak istiyorum. ben yarın da kanamam tam başlamazsa kan testi yaptırırım. doktor her ihtimale karşı yaptır dedi, bakarsın tutar belli olmaz dedi.
bu arada doktorumun anlattığı birşey anlatayım:
bir hastası varmış. kadına ne ilaç verdiyse hep ters etki etmiş. yumurta büyütücü vermiş, hiç gelişme olmamış. rahim kalınlaşması gerekirken incelmiş. falan filan. başka bir doktor var, ona da danıştık dedi. çıkamamışlar işin içinden. sonra doktorum demiş ki, git bi 2 ay dinlen. sonra tekrar bakarız, şu an ne yapsak işe yaramıyor. sonraaaa o 2 ay arada kadın hamile kalmıııış..
hayırlısı, ben de bu ay belki dedim kendiliğinden olur ama az az kanamam başladı, demek ki nasip daha sonraya.
kuşum bir de iğnelrini almadınsa puregon denesen gonal f yerine...ben de de pco var...benim gonal f ile büyümemişti yumoşlar puregonla büyüdü gerçi hepsi aynı..ben gonal f in dozunu da az kullanmıştım belki ondan büyümedi ama ne bilim yine de denemekte fayda var..
sena bir de ben dun gittigim de yumurtam 13 kusur civarindaydi 14e yakin, bugun dielim 16ya yakin yarin 18e yakin, erken degilmi ?
bir de bana ilac kullanilmadi ya benim normal yumurtlama gunum sali gunu ama simdi pazartesi gb oldu nasil oldu ilacsiz???????
canım benim bir de kanamnda bi gariplik varsa yani normalden farklıysa da kan testş yap derim nolur nolmaz...düşükte de kanam olur biliyosun...
selammmm :)))günümm senammm aynı gün aynı saat heee çok harika yaaaa ayy heyecanlandım bak çarpıntım tuttu gene:))))
pike ve diger arkadaslar selam herkese...
pike cnm sanırım senin test zamanın gelmiş hadi hayırlısı inşallah vardır cnm ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?