Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de sana onu soracaktım aynı iğneyi mi kullanıyoz diye...o hcg nin açılımı kuşum.....human chronical gonadotrophine...baş harflerine bak anlarsın...bizimkinin markası farklı ama etken madde aynı...

sena spermler yikanmayacak mi doktorun orda mi labratuvar?

yok kuşum bu doktor yıkamıyomuş...o yıkadıkları mavi bi su mu ne varmış ....yokmuş bunda labaratuvarı da yokmuş...eskiden başka yere gönderip yıkatıp getirtiyomuş ama artık burda hiçbiyerde yapılmıyomuş ben de üzüldüm ama...bu çoğul gebelik rsikini artırmaz mı dedim...yok dedi...hatta bir de şöle dedi....yıkamadıklarımız daha çok tuttu dedi....ben yıkansın istiyodum yaaaaa .....ama yapacak bişi yok...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009................(ha gayreeeeeeetttt.....inşallah olacak)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
sevval82..................4 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
bence daha iyi daha dogal ne kadar dogalsa o kadar iyi surec. sperm sorunu yok sonucta niye yikansinki.bizde sperm cok ya o sorun yaratir mi diye yikanmasi sart. hic bosuna dusunme bile. o zaman yarin iliskide sorun degilki hepsi konucak spermlerin oh oh iyi daha iyi yarin siz strese girmeden adammi germeden ayyy ayip neler konusuyorum :1rolleyes:

senacim baska isim yazmiyor evet HCG simdi bir de baska igne vardi biri acitiyordu benimkisi acitmayan mi sence? yawwwwwwwwww igneden cok korkarimmmmmmmmmmmmm

ay kızlar şöyle bi özet geçeyim yine:

bende pko var, kocamda sorun yok.

1,5 sene oldu deneyeli neredeyse, klomenle yumurta takibi denedik olmadı. 1 aşılama yapıldı olmadı.

aşılamada gonal f ve pregnyl kullandık. 3 yumurta güzel gelişti ve 3'ü de çatladı. iğneden 36 saat sonra aşılamam yapıldı ve tam 14 gün sonra regl oldum. yani aslinda zamanlama da dahil herşey olması gerektiği gibiydi.

şimdi 39. günümdeyim, çarşambadan beri az az renklenme oluyor ama tam sökülmedi. doktor tam kanama olmasını bekle 3. gün gonal f'lere başla dedi. onu bekliyorum işte.

çok heyecanlıyım kızlar yaaa, bir an önce hamiş haberleri almak istiyorum. ben yarın da kanamam tam başlamazsa kan testi yaptırırım. doktor her ihtimale karşı yaptır dedi, bakarsın tutar belli olmaz dedi.

senacim baska isim yazmiyor evet HCG simdi bir de baska igne vardi biri acitiyordu benimkisi acitmayan mi sence? yawwwwwwwwww igneden cok korkarimmmmmmmmmmmmm

hayıııııııırrrrrrrrrrrr acıtan oooooookötükedihüso

kıs ben hrgün kendime iğne yaptım ben napimm:1no2:

canııııııııııııııııımmm......inşallah süpriz vardır sana.....hayırlısıyla inşallah...bekliyorum seni de listenin üstüne taşımayı ona göre...a.s.

bu arada doktorumun anlattığı birşey anlatayım:

bir hastası varmış. kadına ne ilaç verdiyse hep ters etki etmiş. yumurta büyütücü vermiş, hiç gelişme olmamış. rahim kalınlaşması gerekirken incelmiş. falan filan. başka bir doktor var, ona da danıştık dedi. çıkamamışlar işin içinden. sonra doktorum demiş ki, git bi 2 ay dinlen. sonra tekrar bakarız, şu an ne yapsak işe yaramıyor. sonraaaa o 2 ay arada kadın hamile kalmıııış..

hayırlısı, ben de bu ay belki dedim kendiliğinden olur ama az az kanamam başladı, demek ki nasip daha sonraya.

neyawwwwwwwwwwww acitan benimki yani sansa bak bendeki!!! koldan ya da popodan dedi eczaci kolumunu acitsin popomu mu bilemedim simdi:))))))))
pikecim tabii test yap ignelerin etkisi diger ay da suruyor diyorlar Insallah hamilesindir. test kesin yaptir sonra sokturucu gerekirse alirsin.

kuşum bir de iğnelrini almadınsa puregon denesen gonal f yerine...ben de de pco var...benim gonal f ile büyümemişti yumoşlar puregonla büyüdü gerçi hepsi aynı..ben gonal f in dozunu da az kullanmıştım belki ondan büyümedi ama ne bilim yine de denemekte fayda var..

sena bir de ben dun gittigim de yumurtam 13 kusur civarindaydi 14e yakin, bugun dielim 16ya yakin yarin 18e yakin, erken degilmi ?
bir de bana ilac kullanilmadi ya benim normal yumurtlama gunum sali gunu ama simdi pazartesi gb oldu nasil oldu ilacsiz???????

canım benim bir de kanamnda bi gariplik varsa yani normalden farklıysa da kan testş yap derim nolur nolmaz...düşükte de kanam olur biliyosun...

selammmm :)))günümm senammm aynı gün aynı saat heee çok harika yaaaa ayy heyecanlandım bak çarpıntım tuttu gene:))))
pike ve diger arkadaslar selam herkese...
pike cnm sanırım senin test zamanın gelmiş hadi hayırlısı inşallah vardır cnm ya.

tabi aynı etken madde olsa da farkedebilir. ama bende dediğim gibi 3 yumurta olmuştu çok güzel, rahim duvarı da 10 cm olmuştu. bana ilaçlar iyi etki ediyor neyse ki.

bu aşılamadan sonra ben ünlü bir doktor var, onu denemeyi düşünüyorum aslında. bu gittiğim beni tam 4 senedir görüyor. çok seviyorum ama başka birinin daha görüşünü almakta fayda var.

bir de doktorum dedi ki, genelde aşılamada 1.'de veya 2.'de yakalıyoruz. artık sana 3.'ye gerek yok. mikroskopik seviyede bir şey olabilir. o yüzden sanırım bu aşılamadan sonra tüp bebek yaparız demek istedi.

herşey olması gerektiği gibiyken olmuyor, zorlamanın gereği yok dedi.

o yüzden tüp denemeden önce başka bir doktora daha görünelim bakalım.

ay ne zormuş, ne nazlıymış bu bebek işi
:hulya:

kuşum pazartesiye de 20 gibi olur o...zaten 19mm sonrası yapılıyo aşılama....hem yumurtlama zamanını günü gününe naıl biliyon sen kıs...adet mi bu?maşşallah valla....1gün 2 gün geri ileri atması çok normal...senin bebiş geliyom diyo belki ondann........ya bide ne dicem kendiliğinden yumoşu bu boyutta görmek nasıl bi duygu yaaaaaaaa..........bana çok garip geliyo ne güzel maşşalh bizimkiler iğneyle bile 10 günde oluyo böleee:dilcikar::dilcikar:

canım benim bir de kanamnda bi gariplik varsa yani normalden farklıysa da kan testş yap derim nolur nolmaz...düşükte de kanam olur biliyosun...

vala bana kalsa şimdi çıkıp kan testi yaptırırım ama eşim dur bakalım dedi.

bana kalsa öğreneyim hemen ki, önüme bakayım. bellidir sonuç çünkü, kanda çıkar.

napiim kızlar gideyim mi şimdi :)

mrb güzeller güzel iş kadınımız....bu arada resimlerini görüyorum saçınla tam su gibi olmuşsun kuşuuuuummmm...........

evet günümle aynı gidiyoz çok heyecanlı dimi?ayın 11 inde naklen yayın var...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…