Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım yaaaaaaaaa.........inşallah gerek kalmaz..bu arada alttaki takviminde bir evde gebelik testi işe yarayabilir demiş:1rolleyes:

yok ben adim gb eminim sali, hic sasmaz cunku benim agrim cok oluyor senacim oyle boye degil kackez gittim hep 14 hatta gecen ay 14. gun gittim hala yumurtam vaardi zaten agri da carsamba oldu bir tek o zaman gec oldu.
nasil bir duygu mu dersen hamile kalamadiktan sonra ha pkolusun ha yumurtalisin her ay farketmiyor. sizin sorununuz net biliniyor ama tip henuz sebepsiz inferteliteyi bilmiyor zaten sebepsiz degil aciklanamayan infertelite yani aciklamasini bulamadi tip. belki de bu sizinkinden daha kotu bir durum. kimbilir kac asilama gerekicek bana!!
eger zaten bizde sorun esimin sperminin cok olmasi degilse bu da zaten cok cok ufak bir suphe, benim asilamamin tutmasi icin hicbir neden yok. tutmaz yani.
Allah bilir Insallah bunu vesile kilmistir diye deniyoruz, sperm sorun degilse yoksa ben ha asilama yapmisim ha evde denemisiz bizim izin farki yok cunku gunleri biliyoruz.
oyle canim kisacasi farketmez yumurtluyor olmak sonuc onemli, hamile kalabilmek.

şimdi mi:1rolleyes:....bence az az kanam başladıysa yarın da sökmezse bi test yapabilirsin...

ay cnmsın yaa çok sagol hayatım o senin güzelligin valla datlu kısssopuyorumnanaktan
evet bitanem çok heyecanlı valla...Allahım boş çevirmesin inşallahhhhhh:Saruboceq:

derincim hosgeldin canim sen nasilsin?
bu arada sena bana doktorum dediki gecenay "asilama sizde cok anlamsiz tup bebege gecelim" oyle olucak saniyorduk onun icin sperm test istedi, sonucu goruncede "cok olmasi belki de sorun cikariyor cok sanmiyorum ama asilamayi deneyelim dedi zaten morfolojide bu sefer yuzde 32 cikti, sinir yuzde 30, o da doktoru dusundurdu onceden morfoloji yuzde yetmisti tup bebek dediginde oyle biliyorduk yani. simdi sayi ve morfolojiden deneyelim demeye basladi.
hayirlisi, cok uzattim kizlar :smiley-cool:

ilginç valla..günüm sen rahim filmi çektirmiş miydin?tüplerin çok kıvrımlı olması falan da etkiliyo biliyosun...ya da yapışıklık..böle bişi varsa da aşılam işe yaraya bilir..

hoşbulduk günüm benim.opuyorumnanaktan iyi işte onlsun yemegi koydum oturuyom kociş gelir birazdan...neyse ben sizin muhabbeti bölmeyim canlarım benim..bizim topice bakıyım kim varmış.öptüm ikinizide.Şeniz

sağol deriniiiiimmmmmm.........
hımmmmmmm......yok kuşum ne sıkması...bu arada ileri hareketli sayısı ne günüm spremiogramda..

yaaa kızlar yaa kızmazsanız bişey sorucamm...:kedi:biliyosunuz yaramı dondurdum ikinciye..ilkinde de böyle çok akıntı oldu doktorum zaten 15 gün böyle akıntı olacagını söyledi..ama kızlarr çok geliyo adet oluyomuşum gibi sapsarı yaaa su akıyo resmenn iltahap gibi bide sizce iyi bişeymi..doktora sormadım da akan şey iltahap mı diye..yoksa tüplerden mi geliyo bu:uhm:

derinim ilkind de olmuş neden endişeleniyosun ki ve doktor olacağını da sölemiş..eminim kötü bişey değildir.....

yok senam endişe degil de canım,biliyom zaten daha 10 gün gider böyle..sadece bu sefer daha çok geliyo akması iyi bişeydir heralde.iltahap yok bende çünkü..akan ne onu merak ediyom sadece:)

yok senam endişe degil de canım,biliyom zaten daha 10 gün gider böyle..sadece bu sefer daha çok geliyo akması iyi bişeydir heralde.iltahap yok bende çünkü..akan ne onu merak ediyom sadece:)

derinim ya da yumurtluyosun belki....

bilmiyom ki senam geç yumurtluyo olabilirim haklısın.sagol cnm benim.konunuzu işgal etmiyim daha fazla kaçtım ben kuşum çok öptüm.opuyorumnanaktanŞeniz

derincim kokusu yoksa iltihap degil derler genelde ama mutlaka doktorunu ara sor yarin. ya da yarasini donduran hanimlara sormak lazim formda. bu arada gitme yaw niye bolesin muhabbetti.
senacim ileri hareketli yuzde 65. hareket iyiymis.
filmde cekildim her sey normaldi. iste bizim grubun bilinmiyor, muhtemelen dollenmeyle ilgili sorunlar oluyormus ya yumurta zari kalin ya sperm basi yeterli degil vs vs. bunlar kucuk ihtimaller diyorlar tup bebekte gozle gorup anliyorlarmis dollenme sorunu mu die.
neyse buna da sukur, bir krere hamile kaldim zor da olsa oluyormus demek.
artik takmiyorum nedenini ya da asilama olur mu vs vs. hayirlisysa olsun die dua ediyorum.

kıs günüm valla gerçekten herşey yolunda gözüküyo...bence sadece senin bebiş naz yapıyo...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…