- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.901
canım yaaaaaaaaa.........inşallah gerek kalmaz..bu arada alttaki takviminde bir evde gebelik testi işe yarayabilir demiş:1rolleyes:tabi aynı etken madde olsa da farkedebilir. ama bende dediğim gibi 3 yumurta olmuştu çok güzel, rahim duvarı da 10 cm olmuştu. bana ilaçlar iyi etki ediyor neyse ki.
bu aşılamadan sonra ben ünlü bir doktor var, onu denemeyi düşünüyorum aslında. bu gittiğim beni tam 4 senedir görüyor. çok seviyorum ama başka birinin daha görüşünü almakta fayda var.
bir de doktorum dedi ki, genelde aşılamada 1.'de veya 2.'de yakalıyoruz. artık sana 3.'ye gerek yok. mikroskopik seviyede bir şey olabilir. o yüzden sanırım bu aşılamadan sonra tüp bebek yaparız demek istedi.
herşey olması gerektiği gibiyken olmuyor, zorlamanın gereği yok dedi.
o yüzden tüp denemeden önce başka bir doktora daha görünelim bakalım.
ay ne zormuş, ne nazlıymış bu bebek işi
:hulya:
vala bana kalsa şimdi çıkıp kan testi yaptırırım ama eşim dur bakalım dedi.
bana kalsa öğreneyim hemen ki, önüme bakayım. bellidir sonuç çünkü, kanda çıkar.
napiim kızlar gideyim mi şimdi :)
mrb güzeller güzel iş kadınımız....bu arada resimlerini görüyorum saçınla tam su gibi olmuşsun kuşuuuuummmm...........
evet günümle aynı gidiyoz çok heyecanlı dimi?ayın 11 inde naklen yayın var...:Saruboceq:
yok ben adim gb eminim sali, hic sasmaz cunku benim agrim cok oluyor senacim oyle boye degil kackez gittim hep 14 hatta gecen ay 14. gun gittim hala yumurtam vaardi zaten agri da carsamba oldu bir tek o zaman gec oldu.
nasil bir duygu mu dersen hamile kalamadiktan sonra ha pkolusun ha yumurtalisin her ay farketmiyor. sizin sorununuz net biliniyor ama tip henuz sebepsiz inferteliteyi bilmiyor zaten sebepsiz degil aciklanamayan infertelite yani aciklamasini bulamadi tip. belki de bu sizinkinden daha kotu bir durum. kimbilir kac asilama gerekicek bana!!
eger zaten bizde sorun esimin sperminin cok olmasi degilse bu da zaten cok cok ufak bir suphe, benim asilamamin tutmasi icin hicbir neden yok. tutmaz yani.
Allah bilir Insallah bunu vesile kilmistir diye deniyoruz, sperm sorun degilse yoksa ben ha asilama yapmisim ha evde denemisiz bizim izin farki yok cunku gunleri biliyoruz.
oyle canim kisacasi farketmez yumurtluyor olmak sonuc onemli, hamile kalabilmek.
derincim hosgeldin canim sen nasilsin?
bu arada sena bana doktorum dediki gecenay "asilama sizde cok anlamsiz tup bebege gecelim" oyle olucak saniyorduk onun icin sperm test istedi, sonucu goruncede "cok olmasi belki de sorun cikariyor cok sanmiyorum ama asilamayi deneyelim dedi zaten morfolojide bu sefer yuzde 32 cikti, sinir yuzde 30, o da doktoru dusundurdu onceden morfoloji yuzde yetmisti tup bebek dediginde oyle biliyorduk yani. simdi sayi ve morfolojiden deneyelim demeye basladi.
hayirlisi, cok uzattim kizlar :smiley-cool:
yaaa kızlar yaa kızmazsanız bişey sorucamm...:kedi:biliyosunuz yaramı dondurdum ikinciye..ilkinde de böyle çok akıntı oldu doktorum zaten 15 gün böyle akıntı olacagını söyledi..ama kızlarr çok geliyo adet oluyomuşum gibi sapsarı yaaa su akıyo resmenn iltahap gibi bide sizce iyi bişeymi..doktora sormadım da akan şey iltahap mı diye..yoksa tüplerden mi geliyo bu:uhm:
yok senam endişe degil de canım,biliyom zaten daha 10 gün gider böyle..sadece bu sefer daha çok geliyo akması iyi bişeydir heralde.iltahap yok bende çünkü..akan ne onu merak ediyom sadece:)
bilmiyom ki senam geç yumurtluyo olabilirim haklısın.sagol cnm benim.konunuzu işgal etmiyim daha fazla kaçtım ben kuşum çok öptüm.opuyorumnanaktanŞeniz
derincim kokusu yoksa iltihap degil derler genelde ama mutlaka doktorunu ara sor yarin. ya da yarasini donduran hanimlara sormak lazim formda. bu arada gitme yaw niye bolesin muhabbetti.
senacim ileri hareketli yuzde 65. hareket iyiymis.
filmde cekildim her sey normaldi. iste bizim grubun bilinmiyor, muhtemelen dollenmeyle ilgili sorunlar oluyormus ya yumurta zari kalin ya sperm basi yeterli degil vs vs. bunlar kucuk ihtimaller diyorlar tup bebekte gozle gorup anliyorlarmis dollenme sorunu mu die.
neyse buna da sukur, bir krere hamile kaldim zor da olsa oluyormus demek.
artik takmiyorum nedenini ya da asilama olur mu vs vs. hayirlisysa olsun die dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?