- 18 Ekim 2012
- 13
- 2
- 286
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
Evet sadece hormon testi istedi ve sonuca göre aşılama dedi. adetin 3. Günü gelnilac vericem dediCanım normalde çekilmesi lazım rahim filmi falan ben bütün testleri yaptırdım elimde yaptırdı. İlk ay çatlatma iğnesi ve ilişki önerdi doktor olmadı. 2 . ay da eşimin ileri hareketlilik az olduğu için aşılama olsun dedi. Ben klomenden önce hormon testi, 21.gün(progesteron) testi smear testi rahim filmi ve en son alttan vajinal ultrason. Sende bunlardan sadece hormon testi mi yapıldı
Normalde öyle olmaması lazım cnm bütün testler yapılmalı ki sorun ne belli olsun rahim filmi çekmesi lazım belki yapışıklık var o zaman bi işe yaramaz bilemedimEvet sadece hormon testi istedi ve sonuca göre aşılama dedi. adetin 3. Günü gelnilac vericem dedi
Merhaba kizlar bende 3 yillik evliyim bend eve esimde sorun yok cok sukur gecen sene bir ay klomen trdavisi gordum ama hamilelik olmadi snra tedaviyi biraktim mart ayinda tekrar gitirm ve hsg cektirdim hic bi sorun cikmadi bu ayda asilamaya baslicma ins ama gecen ay 20 gun geciktim bu ayda 6 gundur adet olamadok adet olmayi bekliyorum suanda aralarda adetlerom duzensizlesyo ama doktor sorun olmadigini soyledi ins adet olursma asilamaya baslicaz
Acaba kist falan mı oluştu neden okadar gecikme olmuş ki? Başka doktora mı gitseniz acaba
Hakkinda hayirlisi olsun canim rabbim gonlune gore versin..Merhaba kizlar bende 3 yillik evliyim bend eve esimde sorun yok cok sukur gecen sene bir ay klomen trdavisi gordum ama hamilelik olmadi snra tedaviyi biraktim mart ayinda tekrar gitirm ve hsg cektirdim hic bi sorun cikmadi bu ayda asilamaya baslicma ins ama gecen ay 20 gun geciktim bu ayda 6 gundur adet olamadok adet olmayi bekliyorum suanda aralarda adetlerom duzensizlesyo ama doktor sorun olmadigini soyledi ins adet olursma asilamaya baslicaz
Canini sıkma canim rabbim dogru zamanda hayirlisini versin insallah bunda da vardir bi hayrKızlar benim aşılama ocak ayına kaldıKlomen bende kist yapmış
Ben de 5 inde oldum hayırlısı inşallahMerhaba 2 Aralıkta aşılama oldum 5.günüm umarım iyi sonuçlar alır ve burada paylaşırız
Hayirlisi olsun insallah bende dun asilama oldum bugun 2. gunum bakalim ne olacak bekleyip gorcez artik guzel haberleri paylasiriz insallah Allah in izniyleMerhaba 2 Aralıkta aşılama oldum 5.günüm umarım iyi sonuçlar alır ve burada paylaşırız
Hayirlisi olsun insallah bende dun asilama oldum bugun 2. gunum bakalim ne olacak bekleyip gorcez artik guzel haberleri paylasiriz insallah Allah in izniyle
Ben de 5 inde oldum hayırlısı inşallah
Amin insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinHayırlı olsun umarım tüm bekleyenler pozitif sonuç alırız inşallah amin
Amin insallaaaaahhh..İns bu ay asilamadan snra hepimiz guzel haberleri burdan yazariz
Sizlerin kacinci asilamasi kizlarr..
Insallah guzel sonuclar alirsin hakkinda hayirlisi olsun benimde 2. asilamam ikiside igneli oldu fostimon kullandim ilki tutmadi bakalim bu nasil olcak rabbim hepimize pozitifi gormeyi nasip etsin insallahBenim 2.aşılamam.. İlki klomenle tek yumurta oluşmuştu fakat negatif oldu şimdiki iğneli (puregon) 3 yumurta oluştu bakalım hayırlısı olsun inş pozitifi görürüm
Insallah guzel sonuclar alirsin hakkinda hayirlisi olsun benimde 2. asilamam ikiside igneli oldu fostimon kullandim ilki tutmadi bakalim bu nasil olcak rabbim hepimize pozitifi gormeyi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?