- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
Benim 3 bucuk senedir..
Insallahh insallah.. yer gok dua..İnşallah sen de ben de bu ay kavuşuruz 2018'e hamile olarak gireriz. Bol bol dua edelim, günlük tesbihlerimizi yapalım.
Merhaba kızlar. Bende üç ay klomen kullandım iki ayında çatlatma iğneside yapıldı ama netice alamadım. Hatta son iğneden sonra dün test günümdü yine olmadı malesef. Bende bu ay aşılama yaptırıcam inşallah. Doktorlar bir sorun yok akışına bırak diyorlar ama bu süreç çok yıprattı beni. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucagımızı doldursun inşallah.
Evt asilamam oldu bugun esimde sperm hareketsizligi var onun icin asilama onerdi doktor bu 2. Asilamam evt sıklıkla tuketiyorz incir findik gibi kuruyemislerisizin aşılama bugün mü sorununuz ne ? bol bol ceviz incir yeyin.
Amin insallah rabbim sonunu guzel eylesin insallahMErhaba arkadaşlar bende dün oldum aşılamamı. Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin inş
Merhaba arkadaşlar 2017 Aralık ayında aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar burada buluşalım ve paylaşım yapalım. Hem sonuçlarımızı takip edelim hem birbirimize moral olalım?
Ben bu ay ilk kez aşılama yaptıracağım. Sebepsiz interfilite sebebiyle 2 ay klomen artı çatlatma iğnesi tedavisi oldum işe yaramadı.
Peki ya sizler ? Hadi buyrun sohbete.
Canım normalde çekilmesi lazım rahim filmi falan ben bütün testleri yaptırdım elimde yaptırdı. İlk ay çatlatma iğnesi ve ilişki önerdi doktor olmadı. 2 . ay da eşimin ileri hareketlilik az olduğu için aşılama olsun dedi. Ben klomenden önce hormon testi, 21.gün(progesteron) testi smear testi rahim filmi ve en son alttan vajinal ultrason. Sende bunlardan sadece hormon testi mi yapıldıHerkese merhaba. Öncelikle çok uzak olduğum bir konu olduğunu belirtmek istiyorum. Buna gore bilgi verebilirseniz cok sevinirim. 4 senelik evliyim ve 4-5 aydır çocuk düşünmeye başladık. Ama ne yazikki düşünmek ile olmuyormuş eşimle dr kontrolüne gittik esimin sperm testi yapıldı ve normal karşılandı. Bama hormon testi yapıldı. Dr direk aşılama dedi. Ne muayene ne rahim filmi.. sizce bu durum normal mi??
Evt asilamam oldu bugun esimde sperm hareketsizligi var onun icin asilama onerdi doktor bu 2. Asilamam evt sıklıkla tuketiyorz incir findik gibi kuruyemisleri
MErhaba arkadaşlar bende dün oldum aşılamamı. Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin inş
Canım inşallah olur aşılamayla, benim de sebepsiz dedi dr. Ben de bu adetimle gidip devlet hastanesinde tahlilleri yaptırcam inşallah. Sen nerde yaptıracaksın? Kaç yaşındasın
Herkese merhaba. Öncelikle çok uzak olduğum bir konu olduğunu belirtmek istiyorum. Buna gore bilgi verebilirseniz cok sevinirim. 4 senelik evliyim ve 4-5 aydır çocuk düşünmeye başladık. Ama ne yazikki düşünmek ile olmuyormuş eşimle dr kontrolüne gittik esimin sperm testi yapıldı ve normal karşılandı. Bama hormon testi yapıldı. Dr direk aşılama dedi. Ne muayene ne rahim filmi.. sizce bu durum normal mi??
Kızlar bu ay bende aşılama yaptıracağım ilk defa klomen dün bitti pazartesi kontrole gideceğim ondan sonra aşılama olacak yumurta geliştiyse. Ayrıca çörek otu karışımı bide soğan suyu içiyorum şu anda inşallah tutar
Güzel sonuçlar alırız inşallahhayırlısı olsun inşallah. benimki iğneli aşılama olacak doktor öyle dedi.
Insallah cumlemize nasip etsin rabbimhayırlısı olsun Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Dediğim gibi çok fazla bilgim olmadığı için soru da sormadım. Eve geldiğim de araştırma yaptım bütün forumlarda öncelik rahim filmi diyor. Anlayamadım gitti..niye direkt aşılama dedi hsg çekilmeden ve bakmadan hormonda hangi değeriniz anormalmiş de direkt aşılama dedi acaba onu sorsaydınız keşke?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?