- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
inş en yakın zamanda güzel haberler veririz birbirimizeAllah verdikten sonra %1 ihimale bile veriyor hap kullanırken bile hamile kalan var yani imkansız denilen hastalar bile evlat sahibi olabiliyor biliyorum çok zor ama sabretmekten başka çaremiz yok ki
Ben de simdi tam onu soracaktimHuu huuu sesiniz çıkmıyor hanımlar süreçleriniz nasıl gidiyor belirtiler var mı sonuçlar çıktı mı??
8. Günüm benim hatta 9. Güne girdim çok gaz çıkarıyorum alttan üsten kasıklarımdaki ağrı da bi tık devam ediyor Çarşamba kan vereceğim heyecanlıyım bu ikinci aşılamamHuu huuu sesiniz çıkmıyor hanımlar süreçleriniz nasıl gidiyor belirtiler var mı sonuçlar çıktı mı??
9 Aralıkta aşılama yaptırdım ben 5.günüm bugun.Huu huuu sesiniz çıkmıyor hanımlar süreçleriniz nasıl gidiyor belirtiler var mı sonuçlar çıktı mı??
şimdi şöyle ben size durumu anlatayım, tıpta 2 güne bir kontrole gittim, bu esnada doktorum bana hergun 50 mg vur iğneni demişti sonra 75 e çıkardı, bu herkeste farklı ama doktor kullanacağınız gün sayısını ve ölçüsünü verince bir ilac dozu öngörüyor bu yuzden bende önce gonal f 450 mg, sonra 300 mg almıştım. bunları eczaneden ilk fiyatı ile alıyosunuz, aşılama olduktan sonra hastahaneden çıkarken bana ne kadar ilaç kullandığımı sorup rapor çıkardılar. ben de bu raporla ne yapıcam dıye sordugumda , ilacları aldığın eczaneye git, ordan devletin karşıladığı kısmı kesip kalanı iade alacaksın dediler. umarım yardımcı olmusumdur :)Siz ödemeyi ne zaman nereye ne kadar yaptınız acaba ?
ben 20 aralıkta kan verıcem o zaman belli olacak, 2 gundur sağ kasığıma sanki bıçak batıyor gibi agrıyor, ıcım cok ferahtı ama vakit yaklastıkca gerilmeye basladımHuu huuu sesiniz çıkmıyor hanımlar süreçleriniz nasıl gidiyor belirtiler var mı sonuçlar çıktı mı??
8. Günüm benim hatta 9. Güne girdim çok gaz çıkarıyorum alttan üsten kasıklarımdaki ağrı da bi tık devam ediyor Çarşamba kan vereceğim heyecanlıyım bu ikinci aşılamam
9 Aralıkta aşılama yaptırdım ben 5.günüm bugun.
Dün ve bugun adet olacakmış gıbı hafif ağrım oluyor arada.
şimdi şöyle ben size durumu anlatayım, tıpta 2 güne bir kontrole gittim, bu esnada doktorum bana hergun 50 mg vur iğneni demişti sonra 75 e çıkardı, bu herkeste farklı ama doktor kullanacağınız gün sayısını ve ölçüsünü verince bir ilac dozu öngörüyor bu yuzden bende önce gonal f 450 mg, sonra 300 mg almıştım. bunları eczaneden ilk fiyatı ile alıyosunuz, aşılama olduktan sonra hastahaneden çıkarken bana ne kadar ilaç kullandığımı sorup rapor çıkardılar. ben de bu raporla ne yapıcam dıye sordugumda , ilacları aldığın eczaneye git, ordan devletin karşıladığı kısmı kesip kalanı iade alacaksın dediler. umarım yardımcı olmusumdur :)
Bende 6 aralıkta aşılama oldum cuma günü gel dedi ama benim adetimde ayın 22 sinde cuma günü 15 gün oluyo heralde belli olur inşallah hepimizinki olur
Ayy inşallah kzuum ya çok istiyorum artık 6 senedir neler nelerle uğraştım artık olsunforum içerisinde aşılama olduğu ay negatif sonuç alıp 4 gün lekelenme yaşayıp daha sonra testte 7 haftalık hamile olan birini gördüm inanamadım heyecanla bekliyorum peş peşe de güzel haberlerle yazarız inşallah
Çarşamba yapacağım inşİnşallah bebişin habercisidir teste kaç günün kaldı?
Ben erken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı acaba iğne etkisi mi ki
İnş yaa cok istıyorum 10 günüm var benımİnşallah peş peşe duyucaz güzel haberlerinizi senin teste kaç günün var geri sayım yapalım herkese
Umutlanmakta istemyiorum ama inşallah hayırlısı olurbilemiyorum ama için rahat etsin negatifi görmekten iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?