Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah verdikten sonra %1 ihimale bile veriyor hap kullanırken bile hamile kalan var yani imkansız denilen hastalar bile evlat sahibi olabiliyor biliyorum çok zor ama sabretmekten başka çaremiz yok ki
inş en yakın zamanda güzel haberler veririz birbirimize

Huu huuu sesiniz çıkmıyor hanımlar süreçleriniz nasıl gidiyor belirtiler var mı sonuçlar çıktı mı??

Huu huuu sesiniz çıkmıyor hanımlar süreçleriniz nasıl gidiyor belirtiler var mı sonuçlar çıktı mı??
8. Günüm benim hatta 9. Güne girdim çok gaz çıkarıyorum alttan üsten kasıklarımdaki ağrı da bi tık devam ediyor Çarşamba kan vereceğim heyecanlıyım bu ikinci aşılamam

Siz ödemeyi ne zaman nereye ne kadar yaptınız acaba ?
şimdi şöyle ben size durumu anlatayım, tıpta 2 güne bir kontrole gittim, bu esnada doktorum bana hergun 50 mg vur iğneni demişti sonra 75 e çıkardı, bu herkeste farklı ama doktor kullanacağınız gün sayısını ve ölçüsünü verince bir ilac dozu öngörüyor bu yuzden bende önce gonal f 450 mg, sonra 300 mg almıştım. bunları eczaneden ilk fiyatı ile alıyosunuz, aşılama olduktan sonra hastahaneden çıkarken bana ne kadar ilaç kullandığımı sorup rapor çıkardılar. ben de bu raporla ne yapıcam dıye sordugumda , ilacları aldığın eczaneye git, ordan devletin karşıladığı kısmı kesip kalanı iade alacaksın dediler. umarım yardımcı olmusumdur :)

ben 20 aralıkta kan verıcem o zaman belli olacak, 2 gundur sağ kasığıma sanki bıçak batıyor gibi agrıyor, ıcım cok ferahtı ama vakit yaklastıkca gerilmeye basladım

8. Günüm benim hatta 9. Güne girdim çok gaz çıkarıyorum alttan üsten kasıklarımdaki ağrı da bi tık devam ediyor Çarşamba kan vereceğim heyecanlıyım bu ikinci aşılamam

İnşallah bebişin habercisidir teste kaç günün kaldı?

Çok teşekkür ederim bende 20sine olucam diye adeti bekliyorum daha şimdiden heyecanlıyım harıl harıl temizlik yapıyorum ki süreç başladığında hiçbir şeyle yorulmak istemiyorum ben böylesem sizi düşünemiyorum Twitterda bir astroloji sayfasında gördüm ama tekrar bulamadım önümüzdeki 4-5 gün zihinde olumlu düşüncelere hayallere yer verilmesini öneriyordu demek ki dolunaydı tutulmaydı hepimizi sallamış

Bende 6 aralıkta aşılama oldum cuma günü gel dedi ama benim adetimde ayın 22 sinde cuma günü 15 gün oluyo heralde belli olur inşallah hepimizinki olur

Bende 6 aralıkta aşılama oldum cuma günü gel dedi ama benim adetimde ayın 22 sinde cuma günü 15 gün oluyo heralde belli olur inşallah hepimizinki olur

forum içerisinde aşılama olduğu ay negatif sonuç alıp 4 gün lekelenme yaşayıp daha sonra testte 7 haftalık hamile olan birini gördüm inanamadım heyecanla bekliyorum peş peşe de güzel haberlerle yazarız inşallah

2 yıl önce tayinle Hopa’ya geldik ama bu hastane işlerinden Karadenizi doğru düzgün gezememiştik dedik bu aşılama işine başlamadan gidip gezelim Gürcistan Batumla başladık kafa boş adet oldum olucam derdi yok nasılsa aşılama başlayacak diye keyifle gezdik döndük tam Türkiye’ye giriş gümrük binasında ayağımı burktum balon gibi şişti tabi röntgen filmleri kutu kutu ilaçlar kremler mecbur kullanıyorum neyse ki ufak zedelenmeyle atlattım şimdi de eşim içime kurt düşürdü rahim filmi sonrası kendi kendine hamile kalan da çok oluyormuş röntgen çektirmeseydik diye adete 5 6 gün var sol taraf kasığımda iğnelenme gaz sancısı kabızlık iştahsızlık ne ararsam var acaba heyecandan mı kafam karmakarışık

Ayy inşallah kzuum ya çok istiyorum artık 6 senedir neler nelerle uğraştım artık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…