Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar nasılsınız varmı haberler. Benim aşılama yarın tam bir hafta oluyor. Ani hareketlerde kramp belirtilerim var suan sadece.baskada belirtim yok

Kizlar nasılsınız varmı haberler. Benim aşılama yarın tam bir hafta oluyor. Ani hareketlerde kramp belirtilerim var suan sadece.baskada belirtim yok
Normal canım benimde öyle oldu kötü düşünme hemen ama benim 11 günüm kanamam car azar azar yarın doktora gidicem bakalım ya tuttu yerleşme kanaması yada tutmadı inşallah seninki tutar kuzum

Normal canım benimde öyle oldu kötü düşünme hemen ama benim 11 günüm kanamam car azar azar yarın doktora gidicem bakalım ya tuttu yerleşme kanaması yada tutmadı inşallah seninki tutar kuzum

Merhaba nemde 6 aralıkta yaptırdım aşılamamı süreçlerimiz birlikte ilerliyor sen testi hangi gün yaptın. Ben dayanmaya çalışıyorum yapmamak için ama kendimi boşuna mı strese sokuyorum acaba ? yarın sabah yapsam mı test ?

Ben testi 9 gün yaptım silik cıktı bugün 11 gün yaptım sabah nerdeyse hiç yok 2 çizgi heralde tutmadı yarın 12 gün istersen yap canım bak bakalım ama tam kesin sonucta almaya bilirsin kesin sonuc almak için 14 günü bekleyede bilirsin

Kizlar asilamayi ozeldemi yaptirdiniz devlettemi bide ucret olarak ne kadar odediniz? Ilk defa yaptiricam ben de hicbir bilgim yok
Ben özelde yaptırdım canım anesteziyle aşılama 1450 tl tuttu tabi ondan öncesi iğneler raporlu 2 kutu 800 lira tuttu ondan hariç çatlatma iğnesi 105 tl tuttu muane parasını saymıyorum bile

çatlatma iğnesi kullanmıştım o yanıltır diye korkuyorum ama bakalım kendimi tutabilirsem 14. günü bekleyeceğim. Tutamazsam yarın yapacağım erken gebelik testini.

çatlatma iğnesi kullanmıştım o yanıltır diye korkuyorum ama bakalım kendimi tutabilirsem 14. günü bekleyeceğim. Tutamazsam yarın yapacağım erken gebelik testini.
Benimde pozitif yani silik cıkınca çatlatma iğnesinden düşündüm bu sabah yine yaptım bu sefer çıkmadı canım hiç çizgi

merhaba canım bende 6 aralıkta yaptırdım aşılama bugün kan vereceğim sonucu sizlerlede paylaşacağım inş güzel bi sonuç veririm

merhaba canım bende 6 aralıkta yaptırdım aşılama bugün kan vereceğim sonucu sizlerlede paylaşacağım inş güzel bi sonuç veririm
Aynı gün yaptırmışız seninle hadi inşallah canım güzel haber verirsin bende yarın bericem kan ama benim dünden beri hafif lekelenmem var galiba adet olucam

Ben kendımı cok yormamaya çalısıyorum varsa eger tutunsun dıye. Yoksada nasip. ınş senınkı tutmustur canım cok yormadın dmı kendını leke ondan dolayı olabilir mi
Valla canım hep yattım 1 hafta ondan sonra yavaş yavaş yemeğimi yaptım evimi topladım ama yormadan başka hiç bir şey yapmadım süpürgemi bile eşim yapıyor hayla bilmiyorum umarım yerleşme kanamasıdır ama hiç umutlu değilim yarın belli olucak bakalım ne olduğu canım inşallah seninkide tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…