Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb canm ewt boylede hamile kalan varmis ama ne zaman olacagini bilmiyorum artk beklemeyede tahammulum kalmadi zaman kaybetmemek acisindanda asilama yaptirmayi dusunuyorum yani en azinda sansimi denemek istiyorum..
bende aşılama yaptırdım çikolata kistim var diğer herşey normal ilk denemem tutmadı bakalım ikinciyi oldum inş o da bi 8 gün sonra falan belli olur

Mrb canm ewt boylede hamile kalan varmis ama ne zaman olacagini bilmiyorum artk beklemeyede tahammulum kalmadi zaman kaybetmemek acisindanda asilama yaptirmayi dusunuyorum yani en azinda sansimi denemek istiyorum..

bi doktora danışın ne kadar sürede iyileşir aşılamada tutma ihtimalini artırır mı yoksa dediğiniz gibi vakit kaybetmeyin inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan sürpriz yapar sağlıkla kendiliğinden bebiş gelir

Merhaba kizlar nasilsiniz? ben 05.12 catlama ignesi vurdum ve 07.12de asilamam oldu.. daha ilk asilama ve bu sürecten pek bi bilgim yok.. normalde pik oldugunda o gün hissederdim ama daha sonra pek birsey hissetmezdim ama asilama oldugundan beri hep bi cekme hissediyorum.. sizde yasadinizi aynisini? yada sizin tecrübeleriniz neler? birde Sabah aksam altima bi hap koyuyorum ismi utrogestan en kisa zamanda sizlerinde göbisleri bebisle dolsun

bende aşılama yaptırdım çikolata kistim var diğer herşey normal ilk denemem tutmadı bakalım ikinciyi oldum inş o da bi 8 gün sonra falan belli olur
Insallah 8 gun sonra pozitifi gorursun canm☺ cikolata kisti icin ameliyat felan olmadinmi hic bi de tedawi felan goruyomusun

Insallah canim benim ben de senin le ayniyim hic bi fikrim yok maalesefbu ay ben de asilama yaptiricam adet gunumu bekliyorum

Kızlar merhabalar , 26 yaşındayım 6 aylık evliyim. Genç kızlığımdan beri pko olduğumu biliyorum 1,5 yıl diane 35 kullandım çok iyi geldi. Evlendikten 2 ay sonra ilacı bıraktım. Adet görmedim tabi hamilelikte olmadı. Önerilen üzerine çok iyi bir doktora gittim kendisinden çok memnunum ama hiç birşey bilmiyorum bu süreçle ilgili. Söktürücü kullandım dört dörtlük bir polikistik olduğumu söyledi doktorum yumurta tabiki yaparken ve çatlama yapmamız gerektiğini söyledi aynı zamanda endokronolojiye yönlendirdi progestoron hormonum yüksek çıktı 2 kere bakıldı. Doktorum synacthen diye bir iğne almamı test yapıcağını söyledi 2 gün sonra testim yapılıcak aranızda yaptıran var mı bir de çatlatma sürecinden biraz korkuyorum bende 2 hafta sonra olucam bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepinizin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin inşallah

geçmiş olsun bahsettiğin testi hiç duymadım endokronolojiye bende tiroid ve diğer hormonların kontrolü için gitmiştim sen öncelikle kendi sağlığını yerine getir belki başka bişeye gerek kalmadan gelir bebiş şuan aşılama sürecinde misin yoksa sadece yumurta kontrolü mü anlayamadım ?

Çoban çökerten otunu nasil kullandınız bizimde sperm.sorunlarimiz var bide keçiboynuzu kürü ile birlikte kullanılıyor mu acaba bildiğiniz varmı

Insallah 8 gun sonra pozitifi gorursun canm☺ cikolata kisti icin ameliyat felan olmadinmi hic bi de tedawi felan goruyomusun
Yıllarca kadın doğum kontrol hapları kullandım saçma sapan işte bu ikinci aşılamam buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim inş görürüm rabbim hepimize pozitif sonucu göstersin

Teşekkür ederim Şuanda söktürücü kullanıp adet gördüğümde 3. Günü yumurta kontrolüne gidicem ve doktorum çatlatma yapıcağını söyledi. Klomen verdi o dönemde başlayacağımı söyledi. Şimdiden psikolojim alt üst durumda kontrollere gittikce sürekli birşeyler çıkıyor. Progestoron testi yapıldığında tekrar yüksek çıkarsa genetiğe göndericeğini söyledi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Slm cnm yorumları okuyunca merak ettim 11 aralık demişsin sonucunu aldın mı ? İnşallah hayırlı haberler verirsin bize bende aşılama oldum bugün 9 uncu günüm pazarteside benm test günüm

Slm kızlar bende aralığın 3 ünde aşılama yaptırdım bir yumurtam büyüktü oda 19 olmuştu. Şimdi tabi bu bekleme süreci baya zorluyor her bişeye bi bahane buluyor insan yok karnım ağrıyor neden yok göğüslerim ağrıyor neden felan filan yani bu düşünceler insanı cok yoruyor gerçekten , bugün 9 gün aşılama olalı pazartesi 14 gün olmuş olucak ama ben dayanamayıp cuma Günü kan testi yaptıracağım belki cıkar diye cok heycanlıyım , kimseyle rahat rahat konuşamıyormda insanlar hevesleniyor yada ben heveslenip hüsrana uğrarım diye korkuyorm . Bu arada bu ilk aşılamam, 6 yıllık evliyim bir kızım var allahıma şükür normal bir şekilde hamile kalmıştm işl evlendiğimde ama 2 senedir uğraşıyorz olmuyor doktorumuzda aşılama önerdi bakalım inş tutmuştur ya allahım inşallah isteyen herkese nasip eder Ne uzun yazdm demi icimi siz düşünün

Çoban çökerten otunu nasil kullandınız bizimde sperm.sorunlarimiz var bide keçiboynuzu kürü ile birlikte kullanılıyor mu acaba bildiğiniz varmı

1 ay boyunca her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı soğuk sıkım keten tohumu yağını,
kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığı soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezini en son da
akşam yemeğinden sonra da 1 tutam çoban çökerteni 5dk kadar kaynatıp içti

çok şükür biz kurtulduk inşallah size de şifa olur Allah izin verirse aşılama öncesi hepsinden yine aynı şekilde ama değerler iyi olduğu için 3 günde 1 yine kullanmayı düşünüyoruz takviye gibi

hiçbir tedaviye başlamadan gen testini yaptırmanı tavsiye ederim bir arkadaşım 3 düşük yaptıktan sonra hatta birinde kürtaj olmak zorunda kaldı ancak gen testine öyle yönlendirdiler hem için rahat eder çok şükür yaşımız genç önce biz sağlıklı olalım ki bebişler de sağlıkla gelsin folik asit kullanmaya en az 3 ay önce başlamalısın demişlerdi 1 kutu bitti benim 2.ye başlayacağım bakalım

Yıllarca kadın doğum kontrol hapları kullandım saçma sapan işte bu ikinci aşılamam buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim inş görürüm rabbim hepimize pozitif sonucu göstersin

Allah verdikten sonra %1 ihimale bile veriyor hap kullanırken bile hamile kalan var yani imkansız denilen hastalar bile evlat sahibi olabiliyor biliyorum çok zor ama sabretmekten başka çaremiz yok ki

Allah bağışlasın 2. de nur topu gibi oğlun olur inşallah bende heyecanla her yazılanı okuyorum hepimize dua ediyorum inşallah bizim de kucağımız sağlıklı bebişlerle dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…