- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Ciktim kizlar. Doktor dogumdan cikmisti bide bekleyen hastalar vardi biraz acele etti gibi geldi. Esimin sperm degerlerine bakmadi. Benim yumurta catlamismi bakmadi. Direk asilamayi yapti cikti. Ona biraz canım sıkıldı ama insallah hersey yolunda gitmistir.
Inşallah pozitif sonuç alırsın canım bana da haber verbenm bugun 12. gunum asılamada 28 kasımda yaptırdım ama henuz test yaptırmadım hafta sonunu beklıyorum hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum
Ben şans eseri tıp fakültesinde cok iyi denen bir doktora gittim. Doktor devletin karşılayabileceğini ve bize rapor cıkarabileceğini söyledi. İki kez aşılama olmak gerekiyormuş. Hiç aklımızda yoktu ama böyle bir im
ben devlette yaptırdım aşılamayı, tesadüf cok iyi bir doktor adı duyup gitmiştim doktor yönlendirdi. devlette bedava gibi bişey, şöyle gerçekleşti. once ilaçları kullandım normal ücretleriyle, herkes aynı ilacı kullanmıyor tabii, sonra rapor cıkarıyorlar ve devletin karşılamadığı kısmı alıp eczaneden geri ödeme alıyorsunuz.
Aynısını doktorum bana da dedi ama sanki o kadar uğraşınca daha dikkatli olmak gerek gibi geliyor
Allah razı olsun ya ne güzel konuşmuşsun :)Hadi hayırlı olsun çatlama iğnesini vurulduktan 36 saat sonra yapılmıyor mu zaten hem eşinin sperm değerleri öncekinde iyiyse gerek duymamıştır milyonlarcanın içinden hepi topu 1 tane lazım bu kadar karamsar olma güzel düşün güzel sonuçlansın
Hepimiz aynı durumdayız canım .Bende aynı senin gibi ne olursa Allahtan ebru olacağa bak diyorum düşünme diyorum film açıyorum izliyorum filmde bi bebek görsem başlıyorum yine hayallere :) Elimizde değil malesef. Ama şunu başardım bende önceden niye olmuyo off hiç olmayacak diyodum şimdi hayaller kuruyorum mutlu oluyorum :) Odası şöyle olu diyorum şu tarz giydiririm diyorum :) :) Rabbim isteyen herkese versin inşallahherkese gunaydınbugunlerde karma karısıgım. 28 kasımda aşılama yaptırdım. bugun 13. gunum. henuz test yapmadım. bır yanım heyecanlı ya varsa dıye bır yanım da endıselı ya yıne hayal kırıklıgı yasarsam dıye. ne gelırse Allahtan rabbım en hayırlısını nasıp eder ınsallah cumlemıze o bılır vaktını elımızden bısey gelmıyor ne yazıkkı. ama duygulara engel olamıyoruz malesef. instagramda ne kadar anne bebek sayfası varsa takıp ederdım hepsını takıpten cıktım. zihnimden uzaklastırmak ıcın. rabbıme sukur esımle cok mutluyum cok sevıyorum hamdolsun .oda benı cok sevıyor bır gun olsun destegını uzerımden cekmedı hep benı motıve ettı. aslında bu halı bazen olumsuz sonuc alıncaa daha cok uzulmeme neden olabılıyor allahım esımı hayırlısıyla guldur dıyorum . hayaller kuruyoruz sımdı bı bebegımız olsa soyle yapsak soyle etsek falan. allah herkese nasıp eder ınsallah.
bıraz döküldum buraya ... şimdi aralık ayında asılama yaptıracak arkadaslara tavsıyem . önce devenı bagla sonra tevvekkul et demıs Hz. Muhammed S.A.V bızde once elımızden ne gelıyorsa yapıp gerısını Allaha bırakmalıyız. 14 gun bekleme suresını kendınıze zehır etmeyın eger mutlulukta huzunde gelecekse bırakın normal seyrınde gelsın. daha yazaacak cok seyım var ama burada kalsın. hepımızın yardımcısı olsun rabbım
amın canım benımHepimiz aynı durumdayız canım .Bende aynı senin gibi ne olursa Allahtan ebru olacağa bak diyorum düşünme diyorum film açıyorum izliyorum filmde bi bebek görsem başlıyorum yine hayallere :) Elimizde değil malesef. Ama şunu başardım bende önceden niye olmuyo off hiç olmayacak diyodum şimdi hayaller kuruyorum mutlu oluyorum :) Odası şöyle olu diyorum şu tarz giydiririm diyorum :) :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah
herkese gunaydınbugunlerde karma karısıgım. 28 kasımda aşılama yaptırdım. bugun 13. gunum. henuz test yapmadım. bır yanım heyecanlı ya varsa dıye bır yanım da endıselı ya yıne hayal kırıklıgı yasarsam dıye. ne gelırse Allahtan rabbım en hayırlısını nasıp eder ınsallah cumlemıze o bılır vaktını elımızden bısey gelmıyor ne yazıkkı. ama duygulara engel olamıyoruz malesef. instagramda ne kadar anne bebek sayfası varsa takıp ederdım hepsını takıpten cıktım. zihnimden uzaklastırmak ıcın. rabbıme sukur esımle cok mutluyum cok sevıyorum hamdolsun .oda benı cok sevıyor bır gun olsun destegını uzerımden cekmedı hep benı motıve ettı. aslında bu halı bazen olumsuz sonuc alıncaa daha cok uzulmeme neden olabılıyor allahım esımı hayırlısıyla guldur dıyorum . hayaller kuruyoruz sımdı bı bebegımız olsa soyle yapsak soyle etsek falan. allah herkese nasıp eder ınsallah.
bıraz döküldum buraya ... şimdi aralık ayında asılama yaptıracak arkadaslara tavsıyem . önce devenı bagla sonra tevvekkul et demıs Hz. Muhammed S.A.V bızde once elımızden ne gelıyorsa yapıp gerısını Allaha bırakmalıyız. 14 gun bekleme suresını kendınıze zehır etmeyın eger mutlulukta huzunde gelecekse bırakın normal seyrınde gelsın. daha yazaacak cok seyım var ama burada kalsın. hepımızın yardımcısı olsun rabbım
allah saglıklı sıhhatlı huzurlu yıllar nasıp etsın. agzınızın tadı bozulmasın bu cetın yolun meyvesı cok tatlı olacak emın ol. hamıle kalabılmıssın ne mutlu yıne kalırsın merak etme rabbım ol desın yeter kı. yuregıne saglık guzel bır açıdan daha bakmamı sagladın tesekkur ederımİnşallah hayırlısıyla güzel haberini alırız söylediklerini öyle iyi anlıyorum ki inşallah şubatta 4. Yılımıza giricez ve eşimin uykularından çığlıklarla uyanmaları sperm tahlili kötü çıkıyor diye kendini suçlu hissedip boşanmak istersen anlarım demesi beni şımartmaya çalışması benim bunları kimseye anlatamamam öyle zoruma gidiyordu ki tövbe haşa isyan boyutuna geliyordum inancı bütün 5 vakit namazında ve bi o kadar düzgün dağ gibi adam nasıl bu kadar kötü bişeyle sınanır aklım almıyordu çocuk sahibi olmak erkek için erkekliğini ispatlamak gibi birşey 1 gün bile onu incitecek birşey yapmadım tek bir kötü söz söylemedim Allah işte kimseye çekemeyeceğinden büyük dert vermesin üst komşularımızdan her türlü sesleri bize çok net duyuluyor 2 yıldır hemen her gün kavga kıyamet birbirlerine ağza alınmayacak küfürler ediyorlar bebekleri ağladığında adam kadına bakamıyosun diye küfrediyor adam kadına senden çıkan piç böyle diye söyleniyor biz bunları duydukça onlara dua kendi halimize şükrettik öyle bir evlilikte olmaktansa Allah gördüğümüzden geri koymasın tek derdimiz çocuk beklemek olsun internette ne kadar konuşan doktor varsa hepsini dinledim bilim bile açıklayamıyor bir bebeğin varoluşu sadece Allah’ın sırrı ağlasak dövünsek de bir faydası yok bunu anladığım ay kendiliğinden düşük geçirince içimiz rahatladı sanki Rabbim sabretmemiz için işaret verdi dediğin gibi bir derdimize tevekkül ediyoruz bakalım Allah’ın takdiri ne olacak
bende aşılamanın yapıldı gün öğrendim, hangi ilaçları kullandın dediler, detayını verdim rapor çıkardılar şimdi git eczanenden devletin karsıladığı kısım kalacak üstünü al dediler. tabii şartlara uyuyorsanız.Ben de tıp fakültesinde yaptırıcam geri ödeme alındığına çok şaşırdım ilk sizden duyuyorum
20 aralıkta belli olacak, doktor onden uyardı % 10 ihtimal arttıır cok ümitlenme diye ama mümkün mü? ama iki gündür cok belim agrıyo bakalm hayırlısı.Peki sonuc ne oldu cnm
bende aşılamanın yapıldı gün öğrendim, hangi ilaçları kullandın dediler, detayını verdim rapor çıkardılar şimdi git eczanenden devletin karsıladığı kısım kalacak üstünü al dediler. tabii şartlara uyuyorsanız.
Ne güzel yazmışsın canım o kadar haklısın ki tam da aşılama öncesi yazdıkların çok iyi geldi.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun dilerim sonuç bekleyen herkes pozitif haberler alsın Rabbim hepimize müjdeli haberler vermeyi nasip etsinherkese gunaydınbugunlerde karma karısıgım. 28 kasımda aşılama yaptırdım. bugun 13. gunum. henuz test yapmadım. bır yanım heyecanlı ya varsa dıye bır yanım da endıselı ya yıne hayal kırıklıgı yasarsam dıye. ne gelırse Allahtan rabbım en hayırlısını nasıp eder ınsallah cumlemıze o bılır vaktını elımızden bısey gelmıyor ne yazıkkı. ama duygulara engel olamıyoruz malesef. instagramda ne kadar anne bebek sayfası varsa takıp ederdım hepsını takıpten cıktım. zihnimden uzaklastırmak ıcın. rabbıme sukur esımle cok mutluyum cok sevıyorum hamdolsun .oda benı cok sevıyor bır gun olsun destegını uzerımden cekmedı hep benı motıve ettı. aslında bu halı bazen olumsuz sonuc alıncaa daha cok uzulmeme neden olabılıyor allahım esımı hayırlısıyla guldur dıyorum . hayaller kuruyoruz sımdı bı bebegımız olsa soyle yapsak soyle etsek falan. allah herkese nasıp eder ınsallah.
Kizlar lutfen acil cewap werin!!Daha once de belirttigim gibi bize doktorum bu ay asilama onermisti ama esimi de urolojiye gondermisti biz urolojiye bugun gittik ve esimde varikosel cikti amaliyat gerekiyor dedibu varikosel cokmu kotu bisey simdi esim amaliyat olmadan bu sekilde asilama yapilabilirmi boyle olupta direk asilama yaptiran varmi cok uzgunum cok
allah saglıklı sıhhatlı huzurlu yıllar nasıp etsın. agzınızın tadı bozulmasın bu cetın yolun meyvesı cok tatlı olacak emın ol. hamıle kalabılmıssın ne mutlu yıne kalırsın merak etme rabbım ol desın yeter kı. yuregıne saglık guzel bır açıdan daha bakmamı sagladın tesekkur ederım
tesekkur ederım canım amın ınsallah hepimize guzel haberler gelsınNe güzel yazmışsın canım o kadar haklısın ki tam da aşılama öncesi yazdıkların çok iyi geldi.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun dilerim sonuç bekleyen herkes pozitif haberler alsın Rabbim hepimize müjdeli haberler vermeyi nasip etsinÖpüyorum güzel yüreğinden
merhaba benim kız kardeşimin eşine de öyle dediler ama onlar ameliyat olmadı iki ay sonra da hamile kaldı kardeşimKizlar lutfen acil cewap werin!!Daha once de belirttigim gibi bize doktorum bu ay asilama onermisti ama esimi de urolojiye gondermisti biz urolojiye bugun gittik ve esimde varikosel cikti amaliyat gerekiyor dedibu varikosel cokmu kotu bisey simdi esim amaliyat olmadan bu sekilde asilama yapilabilirmi boyle olupta direk asilama yaptiran varmi cok uzgunum cok
Mrb canm ewt boylede hamile kalan varmis ama ne zaman olacagini bilmiyorum artk beklemeyede tahammulum kalmadi zaman kaybetmemek acisindanda asilama yaptirmayi dusunuyorum yani en azinda sansimi denemek istiyorum..merhaba benim kız kardeşimin eşine de öyle dediler ama onlar ameliyat olmadı iki ay sonra da hamile kaldı kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?