Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Haklısın ama ne bilim insan hep hayal kırıklığı ile karşı karşıya kalınca artık umudunu da yitiriyor bakalım artık hayırlısı

çok abartıyorlar işte bende ilkinde yorumları okudum gittiğimde ne kadar korktum bacaklarım titriyordu ve ilaç verilirken kendimi nasıl sıktıysam elimin içine tırnaklarımın izi çıkmıştı bu sebeple de filmde ilaç geçişi olmadı iki tüpüm de kapalı göründü kendi kendime zarar verdim ikincisinde de tabi heyecanlandım ama yine kapalı çıkarsa ameliyat olmak zorunda kalacaktım bu yüzden olabildiğince rahattım hatta doktor geçmiş olsun dediğinde bitti mi diye inanamadım tüplerin açık hiçbir engel aşılama yapılabilir dediğinde sevinçten ağladım

Ay sonuç iyi çıksında inşallah. Senin aşılama oldu mu olacak mı?

Kızlar nasılsınız 1 ay oldu bu topik açılalı yokmu bi hamileyim haberi verecek olan ya :)
Benim bir kaç gün içinde aşılamam yapılacak klomen kullandım yarın ultrason kontrolüne gideceğim inşallah 2 hafta sonra müjdeli haberi veririm rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Benim bir kaç gün içinde aşılamam yapılacak klomen kullandım yarın ultrason kontrolüne gideceğim inşallah 2 hafta sonra müjdeli haberi veririm rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Bat ne zaman canım ben de yarın kontrole gidicem büyük ihtimalle ıgneyi verir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…