- 7 Şubat 2016
- 179
- 174
- 53
- 35
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Evet çeken bir yere git özeller pahalı yapıyorlar hatta yapabilirsen devlette çektirÇok haklısın ama medicalpark pendikte hag çekmiyorlar. Çeken bir hastaneye gideyim değil mi?
yok sorun bende pkom varEşinizde herhangi bir sıkıntı var mıydı
Haklısın ama ne bilim insan hep hayal kırıklığı ile karşı karşıya kalınca artık umudunu da yitiriyor bakalım artık hayırlısıdeme öyle adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı oluyor diyorlar hep dua et insaallah canım:) iyi düşünelim iyi olsun beni aşılamadan beri yani 5 gündür kasık ağrım hiç geçmedi bi özellikle sağ tarafımda mutlu mu olsam üzülsem mi bilemiyorum
Korkutuyorlar beni ya kürtaj olmak gibi falan dediler. O zaman ben adetin 2. Günü kadın doğuma gideyim dimi? Zaten orda ultrason çekerler sonra adet bitince de hag çekerler. Ultrason 2 kere baktılar yumurtalar falan çok iyi dediler. Zaten maşallah günü gününe adet olurum. Ama tüpleri bilemiyorum tabi. Sadece eşimin ileri hız hareketi biraz düşük ama onda da aşılamada özenle hızlıyı seçiyolar diye biliyorum
Özel okulda öğretmenim.mecbur özel hastaneye gitmem gerek. Ölüyorum desem izin vermezler çünküEvet çeken bir yere git özeller pahalı yapıyorlar hatta yapabilirsen devlette çektir
Ay sonuç iyi çıksında inşallah. Senin aşılama oldu mu olacak mı?çok abartıyorlar işte bende ilkinde yorumları okudum gittiğimde ne kadar korktum bacaklarım titriyordu ve ilaç verilirken kendimi nasıl sıktıysam elimin içine tırnaklarımın izi çıkmıştı bu sebeple de filmde ilaç geçişi olmadı iki tüpüm de kapalı göründü kendi kendime zarar verdim ikincisinde de tabi heyecanlandım ama yine kapalı çıkarsa ameliyat olmak zorunda kalacaktım bu yüzden olabildiğince rahattım hatta doktor geçmiş olsun dediğinde bitti mi diye inanamadım tüplerin açık hiçbir engel aşılama yapılabilir dediğinde sevinçten ağladım
Ay sonuç iyi çıksında inşallah. Senin aşılama oldu mu olacak mı?
Anlıyorum kesinlikle haklısınÖzel okulda öğretmenim.mecbur özel hastaneye gitmem gerek. Ölüyorum desem izin vermezler çünkü
İnşallah olmazsın ve hamileyim diye bana cevap atarsınaşılamaya başlamak için adeti bekliyorum 2 gün geçti akşam testte silik çizgi gördüm ama her an olacakmışım gibi
Sen aşılama yapmış mıydın?Anlıyorum kesinlikle haklısın
İnşallahİnşallah olmazsın ve hamileyim diye bana cevap atarsın
Ewet aşılamanın 13. GünündeyimSen aşılama yapmış mıydın?
Hadi inşallah tutar. Haberdar et mutlaka olur muEwet aşılamanın 13. Günündeyim
İnşallah olmazsın ve hamileyim diye bana cevap atarsın
Ederim tabi inşallahHadi inşallah tutar. Haberdar et mutlaka olur mu
Benim bir kaç gün içinde aşılamam yapılacak klomen kullandım yarın ultrason kontrolüne gideceğim inşallah 2 hafta sonra müjdeli haberi veririm rabbim hepimize nasip etsin inşallahKızlar nasılsınız 1 ay oldu bu topik açılalı yokmu bi hamileyim haberi verecek olan ya :)
Bat ne zaman canım ben de yarın kontrole gidicem büyük ihtimalle ıgneyi verir heraldeBenim bir kaç gün içinde aşılamam yapılacak klomen kullandım yarın ultrason kontrolüne gideceğim inşallah 2 hafta sonra müjdeli haberi veririm rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Benim bu aşılamamda iptal edildi kızlar 3 yumurtam fazla gelişmiş riske sokar seni deyip iptal etti gelecek aya kaldı artık ama ben bu ay kendiliğinden olacagı na inanıyorumBat ne zaman canım ben de yarın kontrole gidicem büyük ihtimalle ıgneyi verir heralde
Boyutları ne kadar olmuşBenim bu aşılamamda iptal edildi kızlar 3 yumurtam fazla gelişmiş riske sokar seni deyip iptal etti gelecek aya kaldı artık ama ben bu ay kendiliğinden olacagı na inanıyorum
Bi tanesine 23 dedi canım yanlış anlamadıysamBoyutları ne kadar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?