Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim bu aşılamamda iptal edildi kızlar 3 yumurtam fazla gelişmiş riske sokar seni deyip iptal etti gelecek aya kaldı artık ama ben bu ay kendiliğinden olacagı na inanıyorum
hayırlısı olsun sıkma canını vardır bunda da bir hayr.

Bi tanesine 23 dedi canım yanlış anlamadıysam
İptal etmesi çok saçma sonuçta aşılama hiç bir garantisi yok 3 tane yumurta ama döllenmeme ihtimali de var. Misal geçen sene ben ilk aşılamama yaptığımda 4 yumurtam oluştu ve baya gelişmiş çatlatıldı ama biri bile döllenmemiş ki aşılamam tutmadı. Bazı doktorlar farklı hesaplar yapıyorlar bizim için bir ay ötelenmesinin ne kadar değerli olduğunu bilmiyorlar.Aman kaybetme evde normal yolla deneyin inşqllah aşılamaya gerek kalmaz

Merhaba arkadaşlar bende bu ayın son gunu veya 2 ocakta asılama olacagım gonalf iğne kullanıyorum eşimin morfolojisi yuzde iki çıkmıştı bir kere kımyasal oldum bır yıldırda gebe kalamıyorum malesef 1 ocağa denk gelirse problem olacak umarım 31ine hersey hallolmuş olur sizlerin adetin kaçıncı günü yapıldı aşılamanız?

İnşallllllah canım bizim buna ne kadar umut bağladığımızı bilmiyorlar onlar için çok kolay

Benimde yarin belli olucak asilama günüm yumlarin boyutuna gore..
Yani carsamba yada perşembe olabilir aşılamam..
Carsamba11.ci persembe 12.gune denk geliyo
Umarim bi aksilik cikmaz

Mrb kizlar 5 gun femara kullandim yarn da doktora gidicem. Simdi yarn yumurtalarm istenilen boyuta ulasmissa eger catlatma ignesi vurup 36 saat sonrami asilama yapilacak nasil olcak yani bu catlatma ignesini kesin yapiyolarmi ya da catlatma ignesi yapmadan da asilma mumkunmu

Benim 17 güne denk gelmişti

Bildigim kadarıyla mümkün değil canım asilamin saatini belirleyip ondan 36 saat öncesi çatlatma iğne yaptirmani isteyecek

Benimde yarin belli olucak asilama günüm yumlarin boyutuna gore..
Yani carsamba yada perşembe olabilir aşılamam..
Carsamba11.ci persembe 12.gune denk geliyo
Umarim bi aksilik cikmaz
İnşaallah bı aksilik çıkmaz canım ama eğer iğne kullandiysan bir iki gün daha devam etmeni isteyebilir yumoslarin durumuna göre

Kızlar Bugun aşılamamın 14. Günü geride kaldı sabah 15. Günü ve beklenen adet tarihi.. 3 gün boyunca adet olacakmışım gibi ağrı oldu kasıklarda bugün hiç ağrı olmadı sabah da ağrım ve regl olmazsa inşallah ve kısmet olursa yarın akşam tahlil yapıcam duanızı bekliyorum nolur bol bol dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…