- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Kızlar Bugun aşılamamın 14. Günü geride kaldı sabah 15. Günü ve beklenen adet tarihi.. 3 gün boyunca adet olacakmışım gibi ağrı oldu kasıklarda bugün hiç ağrı olmadı sabah da ağrım ve regl olmazsa inşallah ve kısmet olursa yarın akşam tahlil yapıcamduanızı bekliyorum nolur bol bol dua edin
Insallah yarin hayirli haberler alirsin canim benimKızlar Bugun aşılamamın 14. Günü geride kaldı sabah 15. Günü ve beklenen adet tarihi.. 3 gün boyunca adet olacakmışım gibi ağrı oldu kasıklarda bugün hiç ağrı olmadı sabah da ağrım ve regl olmazsa inşallah ve kısmet olursa yarın akşam tahlil yapıcamduanızı bekliyorum nolur bol bol dua edin
Inşallah cnm yaaa huzursuzum..İnşaallah bı aksilik çıkmaz canım ama eğer iğne kullandiysan bir iki gün daha devam etmeni isteyebilir yumoslarin durumuna göre
Inşallah cnmInsallah guzel haberlerle
Allah hepinizden razı olsun Allah gönlünüzden geçen ne muradınız varsa kabul etsinInsallah yarin hayirli haberler alirsin canim benimIcini ferah tut ve bol bol dua et Dualarim seninle
Rabbim hayırlısını versin..Kızlar Bugun aşılamamın 14. Günü geride kaldı sabah 15. Günü ve beklenen adet tarihi.. 3 gün boyunca adet olacakmışım gibi ağrı oldu kasıklarda bugün hiç ağrı olmadı sabah da ağrım ve regl olmazsa inşallah ve kısmet olursa yarın akşam tahlil yapıcamduanızı bekliyorum nolur bol bol dua edin
İnşallahh hepiniz dualarımdasınız...Rabbim hayırlısını versin..
Yüzümüzü güldürsün..
Ve bizede umut olsun
Guzel haberler bekliyoruz senden ❤
Aynı zamanlarda yapmışız aşılamamızı ve aynı belirtiler olmuş benim bu belirtilerin dışında farklı olarak tansiyon çıktı. Hergün yemek sonrası ve gece tansiyonum düşüyor kendime gelemiyorum bi süre. Geçen sene tüp bebek denedim aynı belirti o zamanda olmuştu ama benim yaşadığım sıkıntılar yüzünden bebeklerim tutunamadılarBen de 6 Aralık ta 2. aşılamamı oldum. 8 ay önce ilk aşılamamı yaptırmıştım. Aşılamadan sonraki 12. Gün regl olmuştum. Bu kez bugün 17. günü geride bıraktık. Aşılamanın başında ve son birkaç gündür regl olacakmışım gibi şiddetli bel, karın ve kasık ağrım var, sık idrara çıkıyorum. reglim 2 gün gecikti. Bakalım yarın test yapıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım. Pek ümidim yok ama. Doktorum bu kez progestan ilacı aşılamanın ertesi günü başlayarak regl olana kadar sabah akşam fitil olarak kullanmamı söylemişti. Sanırım bu hormon ilacı regli geciktirebiliyormuş yorumlardan okuduğum kadarıyla. Bu yüzden çok ümitlenmek istemiyorum. Allahım herkesin gönlüne göre versin.
Cuma günü 12 mm de üç günde 4 5 mm büyüyor biliyorum içini ferah tut canım verir gibi iğneyi:)Inşallah cnm yaaa huzursuzum..
Iğne kullandim 6 gündür..
Cuma günü 12mmdi bakalim yarin kac olmuş..
Inşallah cnm
İnşaallah pozitif sonucunun haberini alırız:)Kızlar Bugun aşılamamın 14. Günü geride kaldı sabah 15. Günü ve beklenen adet tarihi.. 3 gün boyunca adet olacakmışım gibi ağrı oldu kasıklarda bugün hiç ağrı olmadı sabah da ağrım ve regl olmazsa inşallah ve kısmet olursa yarın akşam tahlil yapıcamduanızı bekliyorum nolur bol bol dua edin
İnşaallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz, hamile haberlerinizi alırız vizede umut olurBen de 6 Aralık ta 2. aşılamamı oldum. 8 ay önce ilk aşılamamı yaptırmıştım. Aşılamadan sonraki 12. Gün regl olmuştum. Bu kez bugün 17. günü geride bıraktık. Aşılamanın başında ve son birkaç gündür regl olacakmışım gibi şiddetli bel, karın ve kasık ağrım var, sık idrara çıkıyorum. reglim 2 gün gecikti. Bakalım yarın test yapıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım. Pek ümidim yok ama. Doktorum bu kez progestan ilacı aşılamanın ertesi günü başlayarak regl olana kadar sabah akşam fitil olarak kullanmamı söylemişti. Sanırım bu hormon ilacı regli geciktirebiliyormuş yorumlardan okuduğum kadarıyla. Bu yüzden çok ümitlenmek istemiyorum. Allahım herkesin gönlüne göre versin.
Guzel haberleri bekliyoruz insallahBen de 6 Aralık ta 2. aşılamamı oldum. 8 ay önce ilk aşılamamı yaptırmıştım. Aşılamadan sonraki 12. Gün regl olmuştum. Bu kez bugün 17. günü geride bıraktık. Aşılamanın başında ve son birkaç gündür regl olacakmışım gibi şiddetli bel, karın ve kasık ağrım var, sık idrara çıkıyorum. reglim 2 gün gecikti. Bakalım yarın test yapıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım. Pek ümidim yok ama. Doktorum bu kez progestan ilacı aşılamanın ertesi günü başlayarak regl olana kadar sabah akşam fitil olarak kullanmamı söylemişti. Sanırım bu hormon ilacı regli geciktirebiliyormuş yorumlardan okuduğum kadarıyla. Bu yüzden çok ümitlenmek istemiyorum. Allahım herkesin gönlüne göre versin.
Canım bu belirtinin aynısı bendede oluyor. Benimde dün 13. günümdü ve bütün gün gelip giden kasık sancısı ve adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Ee bugün yaptırdınmı tahlili pekiBenim 13. Günüm pazartesi yapılan tahlili ama umudum yok adet sancısı gibi ağrılar ara ara oluyor o yüzden umudumu yitirdimnormalde adet olacağım zaman o güne kadar ağrım olmaz ağrımın olduğu anda adet olurum. Şimdi ise üç gündür devam eden adet sancısı kasıklara vuruyor sonra geçiyor. Dengem bozuldu resmen
Daha yapamadım akşama anca gidebilirim hayırlı haberi veririm inşallah. Sen ne zaman yapacaksın tahliliCanım bu belirtinin aynısı bendede oluyor. Benimde dün 13. günümdü ve bütün gün gelip giden kasık sancısı ve adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Ee bugün yaptırdınmı tahlili peki
yumurtalarımın büyümesini bende bekliyorum çok ufakdı 9, günümde 8mm di . pcoyum bende
17 olursa çatlatılatılabilir içini ferah tutarkadaşlar bugun 16 mm oldu yarın bidaha bakılcak
17 olursa çatlatılatılabilir içini ferah tut
İçini ferah tut bende sorun yoktu ilaçlarla çok büyüyorlar diye doktor bu sefer miligramı çok düşük tuttu bir tane sona kadar geldi yumurtam 17 olunca da çatlatıldı o yüzden için rahat olsun 17 ve üstü yeterli oluyorbekliyorum canım aminnnn pco yum zaten
Bende çarşamba günü yapıcam canım ay inşallah hayırlı haberlerimizi veririzDaha yapamadım akşama anca gidebilirim hayırlı haberi veririm inşallah. Sen ne zaman yapacaksın tahlili
İnşallah Allah çabalarımızın mükafatını elbet verir inşallahBende çarşamba günü yapıcam canım ay inşallah hayırlı haberlerimizi veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?