Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Insallah yarin hayirli haberler alirsin canim benim Icini ferah tut ve bol bol dua et Dualarim seninle

Rabbim hayırlısını versin..
Yüzümüzü güldürsün..
Ve bizede umut olsun

Guzel haberler bekliyoruz senden ❤

Ben de 6 Aralık ta 2. aşılamamı oldum. 8 ay önce ilk aşılamamı yaptırmıştım. Aşılamadan sonraki 12. Gün regl olmuştum. Bu kez bugün 17. günü geride bıraktık. Aşılamanın başında ve son birkaç gündür regl olacakmışım gibi şiddetli bel, karın ve kasık ağrım var, sık idrara çıkıyorum. reglim 2 gün gecikti. Bakalım yarın test yapıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım. Pek ümidim yok ama. Doktorum bu kez progestan ilacı aşılamanın ertesi günü başlayarak regl olana kadar sabah akşam fitil olarak kullanmamı söylemişti. Sanırım bu hormon ilacı regli geciktirebiliyormuş yorumlardan okuduğum kadarıyla. Bu yüzden çok ümitlenmek istemiyorum. Allahım herkesin gönlüne göre versin.

Aynı zamanlarda yapmışız aşılamamızı ve aynı belirtiler olmuş benim bu belirtilerin dışında farklı olarak tansiyon çıktı. Hergün yemek sonrası ve gece tansiyonum düşüyor kendime gelemiyorum bi süre. Geçen sene tüp bebek denedim aynı belirti o zamanda olmuştu ama benim yaşadığım sıkıntılar yüzünden bebeklerim tutunamadılar şimdi bir sene sonrasında aşılama tekrar deneyelim dedik maddi imkan tüp bebeğe el vermedi. Şimdi bu belirtiler onunla aynı olunca acaba oldu mu diye umutlanıyorum ama adet ağrısı gibi ağrı olunca da umudum da kırılıyor bilemiyorum çok değişik ruh hali inşallah rabbim çabalarımızın karşığınızı da verir Derdi veren Allah dermanı hiç esirger mi Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Inşallah cnm yaaa huzursuzum..
Iğne kullandim 6 gündür..
Cuma günü 12mmdi bakalim yarin kac olmuş..
Inşallah cnm
Cuma günü 12 mm de üç günde 4 5 mm büyüyor biliyorum içini ferah tut canım verir gibi iğneyi:)

İnşaallah pozitif sonucunun haberini alırız:)

İnşaallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz, hamile haberlerinizi alırız vizede umut olur

Guzel haberleri bekliyoruz insallah

Canım bu belirtinin aynısı bendede oluyor. Benimde dün 13. günümdü ve bütün gün gelip giden kasık sancısı ve adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Ee bugün yaptırdınmı tahlili peki

Canım bu belirtinin aynısı bendede oluyor. Benimde dün 13. günümdü ve bütün gün gelip giden kasık sancısı ve adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Ee bugün yaptırdınmı tahlili peki
Daha yapamadım akşama anca gidebilirim hayırlı haberi veririm inşallah. Sen ne zaman yapacaksın tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…