Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar
4 yum var 15 13 12 12
Ve galiba iptal olucak aşılamam..
Yarin tekrar kontrol var..
Ilac dozunu düşürdü ve benim hic umudum yok..
Moralim bozuldu hevesimde kalmadi artik

Buyumez gibi geliyo sanki..
Hepsi topluca buyuyo
Buda biraz moralimi bozdu
Ignenin Dozunu düşürdüler 37.5 yapicam bu aksam..

Olmasada yapacak bisey yok nasip kismet artik

Sonuç ne oldu canim

Hepsi topluca buyuyo

Herşey nasip tabi. Ama canını sıkma hemen daha kaçıncı gunundesin sen dua ederek devam et ignelerine.

Kızlar
4 yum var 15 13 12 12
Ve galiba iptal olucak aşılamam..
Yarin tekrar kontrol var..
Ilac dozunu düşürdü ve benim hic umudum yok..
Moralim bozuldu hevesimde kalmadi artik
Üzülme canım benim de 3 varmış devam dedi hepsi tutar diye bisey yok sonuçta benimde asılama başka bir sebebepten iptal oldu. Herseyde bir hayır vardır

Hepsi topluca buyuyo

Moralinizi bozma benimde doz düşük tuttu doktor en son 15 12 kaldı 12 yerinde kaldı 15 yalnızca büyüdü

Kızlar hastane yeni olduğundan dolayı asılama için kullanılan kit daha gelmemiş bu yüzden asılama iptal oldu. Ama çatlatma iğnesi ve ilişki tarihi verdi bu ay doğal deneyelim dedi. Inşallah asilamaya gerek kalmaz

Dediginiz gibi olur büyür umarım..
Bugün 9.günüm erken yani..
Ilacın dozuda düşüktü neden böyle tepki verdi yumlar anlayamadım..

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Çooook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende aşılama sonucumu bekliyorum

çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Var mı hayırlı bi haber ❤

sanırım yine kimyasal gebelik geçirdim dün sabaha kadar kahverengi parçalar geldi bugün de kanamaya döndü ilkinde de aynısı olmuştu artık ağlamaktan başım ağrıdı çarşamba günü gidicez doktora umarım bu yüzden aşılamayı ertelemez

inşallah sağlıkla ilerler canım benim bol bol meryem suresi oku lütfen bizlere de dua et..

Kizlar bugun kontrole gittim sag taraftan 1 tane yum gelisiyomus simdi sag tarafimda 1 tane 12 mm olmus. Cuma gunu tekrar cagirdi doktor kontrole.Cumaya kadar buyurmu bu ya da 1 den fazla buyumezmi anlamadim yaa. Doktora sordum 1 tane yum yeterli dedi nasl yeterli oluyo sizce yeterli olurmu benim iyice kafam karisti..

Yaaaa çok sevindim bizlere dua et darısı başımıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…