- 7 Şubat 2016
- 179
- 174
- 53
- 35
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Bence hiç üzülme kısmet canım olacagı varsa zaten olurKızlar
4 yum var 15 13 12 12
Ve galiba iptal olucak aşılamam..
Yarin tekrar kontrol var..
Ilac dozunu düşürdü ve benim hic umudum yok..
Moralim bozuldu hevesimde kalmadi artik
Kızlar
4 yum var 15 13 12 12
Moralim bozuldu hevesimde kalmadi artikiptal olmaz içini ferah tut 12 olanlar büyümez doz düşerse hatta sadece 15 olan büyür
Sonuç ne oldu canimKızlar Bugun aşılamamın 14. Günü geride kaldı sabah 15. Günü ve beklenen adet tarihi.. 3 gün boyunca adet olacakmışım gibi ağrı oldu kasıklarda bugün hiç ağrı olmadı sabah da ağrım ve regl olmazsa inşallah ve kısmet olursa yarın akşam tahlil yapıcamduanızı bekliyorum nolur bol bol dua edin
Herşey nasip tabi. Ama canını sıkma hemen daha kaçıncı gunundesin sen dua ederek devam et ignelerine.Buyumez gibi geliyo sanki..
Hepsi topluca buyuyo
Buda biraz moralimi bozdu
Ignenin Dozunu düşürdüler 37.5 yapicam bu aksam..
Olmasada yapacak bisey yok nasip kismet artik
Üzülme canım benim de 3 varmış devam dedi hepsi tutar diye bisey yok sonuçta benimde asılama başka bir sebebepten iptal oldu. Herseyde bir hayır vardırKızlar
4 yum var 15 13 12 12
Moralim bozuldu hevesimde kalmadi artik
Moralinizi bozma benimde doz düşük tuttu doktor en son 15 12 kaldı 12 yerinde kaldı 15 yalnızca büyüdüBuyumez gibi geliyo sanki..
Hepsi topluca buyuyo
Buda biraz moralimi bozdu
Ignenin Dozunu düşürdüler 37.5 yapicam bu aksam..
Olmasada yapacak bisey yok nasip kismet artik
Çooook sevindimMerhaba kızlar. Dün de yazdığım gibi 6 Aralık’ta 2. Aşılamamı yaptırmıştım. Reglim 2 gün gecikmişti. Bugün idrarda gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Tabi inanamadım ve kanda baktırdım ve değerim 882 çıktı. Hala inanamıyorum. Hamileyim sanırım.
çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar. Dün de yazdığım gibi 6 Aralık’ta 2. Aşılamamı yaptırmıştım. Reglim 2 gün gecikmişti. Bugün idrarda gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Tabi inanamadım ve kanda baktırdım ve değerim 882 çıktı. Hala inanamıyorum. Hamileyim sanırım.
Var mı hayırlı bi haberhakkımızda hayırlısı canım benim inşallah topiğin tamamını hamişler diye değiştirirler
Var mı hayırlı bi haber ❤
Merhaba kızlar. Dün de yazdığım gibi 6 Aralık’ta 2. Aşılamamı yaptırmıştım. Reglim 2 gün gecikmişti. Bugün idrarda gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Tabi inanamadım ve kanda baktırdım ve değerim 882 çıktı. Hala inanamıyorum. Hamileyim sanırım.
Yaaaa çok sevindim bizlere dua et darısı başımıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar. Dün de yazdığım gibi 6 Aralık’ta 2. Aşılamamı yaptırmıştım. Reglim 2 gün gecikmişti. Bugün idrarda gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Tabi inanamadım ve kanda baktırdım ve değerim 882 çıktı. Hala inanamıyorum. Hamileyim sanırım.
Merhaba kızlar. Dün de yazdığım gibi 6 Aralık’ta 2. Aşılamamı yaptırmıştım. Reglim 2 gün gecikmişti. Bugün idrarda gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Tabi inanamadım ve kanda baktırdım ve değerim 882 çıktı. Hala inanamıyorum. Hamileyim sanırım.
Ayyy hayirli olsun canimmbiz de bole haberleri duyariz insallah yaa en kisa zamandaa ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?