Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bende pko var benim de sağ tarafta 1 yumurtam gelişti ve gelişimi çok yavaş ilerledi ama 17. Günde asilamami oldum. Yani gelişir merak etme ve bir tane de yeterli. Her üç günde 5 mm büyüyor gibi birşey demişti doktorum. Gonal f 900 hepsini vurunmustum da ancak gelismisti

Çokkkk mutlu oldum Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallahhh bende hastanede bekliyorum sonucu dua edin nolur

hayırlı olsun

Yaaa ne guzel masallah..
Tebrik ederim..
Hayırlısı ile kucagina almak nasip olur insallah

Hayirli olsun cok sevindim

Ahh yaaa. Nasıl anlıyorsunuz kimyasal gebelik olduğunu. Ağlama ya rabbim neylerse güzel eyler. Hayırlısıyla güzellikler olur inşallah

Benim ilk aşılamam da öyle oldu..
Dediğin gibi bol bol parçalı ve sancılı..
14.gun gun testte cok silik cizgi gördüm..
15.gun gun kan verdim sonuç negatif..

Önceki kimyasalda geçirdiğim gibiydi..
Böyle durumlarda kan vermek cok onemli netlestirmek icin..

Üzülme ağlama vakti zamani geldiği zaman hersey nasip olucaktir..
Rabbim islerini kolaylastirir insallah

Ahh yaaa. Nasıl anlıyorsunuz kimyasal gebelik olduğunu. Ağlama ya rabbim neylerse güzel eyler. Hayırlısıyla güzellikler olur inşallah

bu yıl ocak ayında da başıma gelmişti benim adetim hep günü gününe olur 2-3 gün geçti testte önce silik sonra çiift çizgi gördüm güya bu sabah gidip kan vericektim normalinden baya fazla sancıyla 1 gün boyunca afedersiniz açık pembe akıntı ve pedin üzerinde kahverengi siyah parçalar vardı şuan kanamayla karışık parçalar geliyor normal adette az bişey pıhtı olur böyle anladım yaşadığım yerdeki doktora da gidip herşeyi baştan anlatacak dermanım yoktu gitmedim çarşamba sürekli gittiğim doktora anlatırım artık

bu kadarını yaşatan Rabbim istese devamı da gelirdi bilmiyorum ki balım doktora sorucam bakalım belki aşılamadan önce gen testi yaptırır bende de 2. kez oldu bunda da vardır bir hayır Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda doldursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…