- 23 Kasım 2018
- 260
- 195
- 103
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Canım bende pko var benim de sağ tarafta 1 yumurtam gelişti ve gelişimi çok yavaş ilerledi ama 17. Günde asilamami oldum. Yani gelişir merak etme ve bir tane de yeterli. Her üç günde 5 mm büyüyor gibi birşey demişti doktorum. Gonal f 900 hepsini vurunmustum da ancak gelismistiKizlar bugun kontrole gittim sag taraftan 1 tane yum gelisiyomus simdi sag tarafimda 1 tane 12 mm olmus. Cuma gunu tekrar cagirdi doktor kontrole.Cumaya kadar buyurmu bu ya da 1 den fazla buyumezmi anlamadim yaa. Doktora sordum 1 tane yum yeterli dedi nasl yeterli oluyo sizce yeterli olurmu benim iyice kafam karisti..
Çokkkk mutlu oldum Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallahhhMerhaba kızlar. Dün de yazdığım gibi 6 Aralık’ta 2. Aşılamamı yaptırmıştım. Reglim 2 gün gecikmişti. Bugün idrarda gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Tabi inanamadım ve kanda baktırdım ve değerim 882 çıktı. Hala inanamıyorum. Hamileyim sanırım.
hayırlı olsunMerhaba kızlar. Dün de yazdığım gibi 6 Aralık’ta 2. Aşılamamı yaptırmıştım. Reglim 2 gün gecikmişti. Bugün idrarda gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Tabi inanamadım ve kanda baktırdım ve değerim 882 çıktı. Hala inanamıyorum. Hamileyim sanırım.
Yaaa ne guzel masallah..Merhaba kızlar. Dün de yazdığım gibi 6 Aralık’ta 2. Aşılamamı yaptırmıştım. Reglim 2 gün gecikmişti. Bugün idrarda gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Tabi inanamadım ve kanda baktırdım ve değerim 882 çıktı. Hala inanamıyorum. Hamileyim sanırım.
Hayirli olsun cok sevindimMerhaba kızlar. Dün de yazdığım gibi 6 Aralık’ta 2. Aşılamamı yaptırmıştım. Reglim 2 gün gecikmişti. Bugün idrarda gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Tabi inanamadım ve kanda baktırdım ve değerim 882 çıktı. Hala inanamıyorum. Hamileyim sanırım.
Senden de guzel haberler bekliyoruz inşallahÇooook sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende aşılama sonucumu bekliyorum
İnşallah sonuç pozitiftir inşallahÇokkkk mutlu oldum Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallahhhbende hastanede bekliyorum sonucu dua edin nolur
Ahh yaaa. Nasıl anlıyorsunuz kimyasal gebelik olduğunu. Ağlama ya rabbim neylerse güzel eyler. Hayırlısıyla güzellikler olur inşallahsanırım yine kimyasal gebelik geçirdim dün sabaha kadar kahverengi parçalar geldi bugün de kanamaya döndü ilkinde de aynısı olmuştu artık ağlamaktan başım ağrıdı çarşamba günü gidicez doktora umarım bu yüzden aşılamayı ertelemez
Benim ilk aşılamam da öyle oldu..sanırım yine kimyasal gebelik geçirdim dün sabaha kadar kahverengi parçalar geldi bugün de kanamaya döndü ilkinde de aynısı olmuştu artık ağlamaktan başım ağrıdı çarşamba günü gidicez doktora umarım bu yüzden aşılamayı ertelemez
Hala adet olmadığına göre şansın var bence canım üzülmeNegatif çıktı kan
Ahh yaaa. Nasıl anlıyorsunuz kimyasal gebelik olduğunu. Ağlama ya rabbim neylerse güzel eyler. Hayırlısıyla güzellikler olur inşallah
Benim ilk aşılamam da öyle oldu..
Dediğin gibi bol bol parçalı ve sancılı..
14.gun gun testte cok silik cizgi gördüm..
15.gun gun kan verdim sonuç negatif..
Önceki kimyasalda geçirdiğim gibiydi..
Böyle durumlarda kan vermek cok onemli netlestirmek icin..
Üzülme ağlama vakti zamani geldiği zaman hersey nasip olucaktir..
Rabbim islerini kolaylastirir insallah
Negatif çıktı kan
Yok kan tahlili 0.55 kesin yani negatifHala adet olmadığına göre şansın var bence canım üzülme
henüz regl olmadın değil mi inşallah vardır yaa
Malasef kan sonucu olduğu için umut yok artık
adet olmadığına göre umut vardır canım,Negatif çıktı kan
Adet oluncaya kadar ümit var cnm..Negatif çıktı kan
Kacinci günün cnmYok kan tahlili 0.55 kesin yani negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?