Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım 11i. Gün erken bence sen 14. Gün tekrar yap adetime kaç gün var

Hayırlısı olur inşallah cnm..
Kasma kendini hic rahat ol..
Insallah olumlu olur tutar..
Benim de 1 gün sonra şimdiden uyanıyorum rabbim kolay geçirsin canm hayrlısıyla olur inşallh
Insallah canlarim cok tesekkur ederim1 saat oldu yaptirali su an ewe geldim uzaniyorum..
Cok canim yandi ama ben bu kadar aci beklemiyodum acikcasi.. islem cok kisa surdu ama uzanmami soylediler yarim saat felan uzandim.. Şu an da bile canim yaniyo... Rabbim bu emeklerimizi bu acilarimizi bosa cikarmasin insallah

Sıkma canini simdiden canim doktorunun soyledigi zaman yap insallah pozitifi gorursun

Yarın ilk yumurta kontrolüne gidicem ben bile heyecandan uyuyamadım sana ne desem bilemedim inşallah kolay geçer sağlıkla tutar dualarım sizinle
Insallah canm cok tesekkur ederim dualarin icin Insallah kontrolun iyi gecer benimde dualarim seninle

Benim ilk asilamamda aynısı oldu..
Kendimi çok kastıgim icin acımıştı bayagi..

Bundan sonra olumlu dusunelim olumlu olsun inşallah..

Kizlar asilamadan sonra doktor bana bi ilac felan wermedi( progesteron, jel felan) siz kullanmismiydiniz bunlardan bi de asilama sonrasi bu ilaclari kullanmak sartmi veya asilamaya bi faydasi varmi sizce ???Kafam cok karisti??

Kızlar çok stresliyim ve korkuyorum yarın aşılamam olcak inşallh lütfen dua edin inşallh hepimiz ki güzel sonuçlanır hayrlısı olur

Nasıl geçti canm ya iyi misin
Kızlar çok stresliyim ve korkuyorum yarın aşılamam olcak inşallh lütfen dua edin inşallh hepimiz ki güzel sonuçlanır hayrlısı olur
Iyiyim simdilik bakalim canim agrilarim azaldi biraz..Ama dedigim gibi cok agrili gecti dedim ki doktoruma keske anestezili olsaymis bu da hsg gibi o da dedi agrili bi islem degil felan filan ama hicte ole agrisiz bi islem degil bence.
.tabi bu kisiden kisiye degisir cnm benim aci esigim baya baya dusuk yani belki de ondan cok fazla hissettim bilmiyorumm bi igne bile batsa biyerime saatlerce onun sizisini hisseden bi insanim maalesef o yuzden boyle seylerde cok zorlaniyorum..
Ama kendini asla sıkma islem sirasinda ben birazda kastim kendimi rahat olamadim o yuzden bu kadar aci cektim belkide.. Rahat olmaya calis elinden geldigince Rabbim yardimcin olsun insallah dualarim seninle

Kizlar asilamadan sonra doktor bana bi ilac felan wermedi( progesteron, jel felan) siz kullanmismiydiniz bunlardan bi de asilama sonrasi bu ilaclari kullanmak sartmi veya asilamaya bi faydasi varmi sizce ???Kafam cok karisti??

Bana sadece folik asiye devam et dedi başka bişey onermedi canım

Ben de bilemedim cnm ya kafam karisti o aci esnasinda soramadimda zaten ama kime sorsam ilac destegi olmus hep asilamadan sonra acaba bize neden ilac wermedi
Canm Bn anestezili yaptrcam inşallh zatençok kasarım kendimi biliyorum sormak istediğim bişi var aşılamadan sonra aşıladıkları geri akıyo mu akmıyor mu kafama takıldı ve kanama falan oluyo mu acaba

Çektiğin acılar sürpriz Bi şekilde Hayrlı haberle döner inşallh canm sana. Herkesin hakkında hayrlısı olsun iyi olursun canm inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…