- 6 Ekim 2019
- 247
- 216
- 33
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Canm Bn anestezili yaptrcam inşallh zatençok kasarım kendimi biliyorum sormak istediğim bişi var aşılamadan sonra aşıladıkları geri akıyo mu akmıyor mu kafama takıldı ve kanama falan oluyo mu acaba
Insallah canm insallahhhÇektiğin acılar sürpriz Bi şekilde Hayrlı haberle döner inşallh canm sana. Herkesin hakkında hayrlısı olsun iyi olursun canm inşallh
Hayrlısı canm aynen çok saol açıklaman için ilk olcak bnmde oyuzden cok stresliyim hayrlısıyla hepimizinde ilkleri güzelliklerle sonuçlanır Bn vajinusmustum atlattım ama yinede korkar kasılırım bi an diye şansa bırakmak istemedim açıkcası o kadar emek verıoz ne bilim oyuzden anestezili istedim rahat olmak için iyi olur inşallh ya hepimizinInsallah canm insallahhh
Bende anestezili yaptirmayi dusundum ama herkes (doktorumda dahil) acili bi islem diil zaten diyince vazgectim. Zaten anestezili iyi olurmu olmazmi ondan da tam emin olamadim aslinda..
Asilamadan sonra yarim saat kadar uzandim dinlendim cnm yatagin alt kismini kaldiriyolar zaten. Kalktiktan sonrada akinti fazla olmadi ama yinede damla damla oldu biraz da kanama oldu gecti ama sonra. Doktorda zaten demisti hafif kanama olabilir normal diye...Bi de iliski onerdi bu aksam icin ama hem benim biraz agrim oldugundan hem de esimin isinden dolayi(gece vardiyasinda bu hafta)yapamadik. Diger gunleri degerlendircez artk mecbur..
Simdi de beklemedeyim bakalim hayirlisi olsun artik hepimizin hakkinda
Insallah canmHayrlısı canm aynen çok saol açıklaman için ilk olcak bnmde oyuzden cok stresliyim hayrlısıyla hepimizinde ilkleri güzelliklerle sonuçlanır Bn vajinusmustum atlattım ama yinede korkar kasılırım bi an diye şansa bırakmak istemedim açıkcası o kadar emek verıoz ne bilim oyuzden anestezili istedim rahat olmak için iyi olur inşallh ya hepimizin
bende cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım canım yazılanlardan çok korkmuştum ama hiç öyle olmadı aksine bittiğini anlamadım bile çok çabuk geçtiHayrlısı canm aynen çok saol açıklaman için ilk olcak bnmde oyuzden cok stresliyim hayrlısıyla hepimizinde ilkleri güzelliklerle sonuçlanır Bn vajinusmustum atlattım ama yinede korkar kasılırım bi an diye şansa bırakmak istemedim açıkcası o kadar emek verıoz ne bilim oyuzden anestezili istedim rahat olmak için iyi olur inşallh ya hepimizin
Ay cok sevindim ya bnde doktordayım canm birazdan alacaklar aşılamaya ama elimde değil stresten karnım ağrımaya başladı inşallh hepimiz Hayrlı güzel sonuçlar alırızbende cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım canım yazılanlardan çok korkmuştum ama hiç öyle olmadı aksine bittiğini anlamadım bile çok çabuk geçti
Insallah canlarim cok tesekkur ederim1 saat oldu yaptirali su an ewe geldim uzaniyorum..
Cok canim yandi ama ben bu kadar aci beklemiyodum acikcasi..islem cok kisa surdu ama uzanmami soylediler yarim saat felan uzandim.. Şu an da bile canim yaniyo... Rabbim bu emeklerimizi bu acilarimizi bosa cikarmasin insallah
Hakkinda hayırlısı olur cnm insallah
Sorunsuz ilerler ilac tedavin
Ben de bilemedim cnm ya kafam karisti o aci esnasinda soramadimda zaten ama kime sorsam ilac destegi olmus hep asilamadan sonra acaba bize neden ilac wermedi
Ay cok sevindim ya bnde doktordayım canm birazdan alacaklar aşılamaya ama elimde değil stresten karnım ağrımaya başladı inşallh hepimiz Hayrlı güzel sonuçlar alırız ❤
Rabbi Yessir Duasının AnlamıRabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır
Saol cabçnm Allah razı olsunbunu oku canım Allah yardımcın olsun
Rabbi Yessir Duası (kısa)
Rabbi Yessir Duasının Anlamı
ben 5. gündeyim canım sadece hafif sağ kasığımda batmalar oluyor bazen başka yok hiç belirtiBenimde bugun asilamamin 9. Gunu merakla bekliyorim sizlerde beliti var mi kacinci gundesiniz
Benimde mide yanmam var ama stresten mi bilemedim test yaptim negatif ciktiben 5. gündeyim canım sadece hafif sağ kasığımda batmalar oluyor bazen başka yok hiç belirti
Bana doktor 12. günde gel dedi test yapmayı düşünmüyorum o yüzden moralim bozulmasın diyeBenimde mide yanmam var ama stresten mi bilemedim test yaptim negatif cikti
Ignenin mi asilamanin mi 12. GunuBana doktor 12. günde gel dedi test yapmayı düşünmüyorum o yüzden moralim bozulmasın diye
aşılamanınIgnenin mi asilamanin mi 12. Gunu
Canim asilamamin 2. Gunu benim. Acaba ben de mi kullansam o dedigini faydasi olurmu kiben kendim multivitamin aldım günde 2 öğün ama ne olur ne olmaz diye tek öğün kullanıyorum
Insallah cnm insallahhhayırlı olsun inşallah güzel haberini de alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?