Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm Bn anestezili yaptrcam inşallh zatençok kasarım kendimi biliyorum sormak istediğim bişi var aşılamadan sonra aşıladıkları geri akıyo mu akmıyor mu kafama takıldı ve kanama falan oluyo mu acaba
Çektiğin acılar sürpriz Bi şekilde Hayrlı haberle döner inşallh canm sana. Herkesin hakkında hayrlısı olsun iyi olursun canm inşallh
Insallah canm insallahhh
Bende anestezili yaptirmayi dusundum ama herkes (doktorumda dahil) acili bi islem diil zaten diyince vazgectim. Zaten anestezili iyi olurmu olmazmi ondan da tam emin olamadim aslinda..
Asilamadan sonra yarim saat kadar uzandim dinlendim cnm yatagin alt kismini kaldiriyolar zaten. Kalktiktan sonrada akinti fazla olmadi ama yinede damla damla oldu biraz da kanama oldu gecti ama sonra. Doktorda zaten demisti hafif kanama olabilir normal diye...Bi de iliski onerdi bu aksam icin ama hem benim biraz agrim oldugundan hem de esimin isinden dolayi(gece vardiyasinda bu hafta)yapamadik. Diger gunleri degerlendircez artk mecbur..
Simdi de beklemedeyim bakalim hayirlisi olsun artik hepimizin hakkinda

Hayrlısı canm aynen çok saol açıklaman için ilk olcak bnmde oyuzden cok stresliyim hayrlısıyla hepimizinde ilkleri güzelliklerle sonuçlanır Bn vajinusmustum atlattım ama yinede korkar kasılırım bi an diye şansa bırakmak istemedim açıkcası o kadar emek verıoz ne bilim oyuzden anestezili istedim rahat olmak için iyi olur inşallh ya hepimizin

Insallah canm Tabiki bu durumda en iyisini yapmissin anestezili tercih ederek. Benimki de ilk o yuzden cok heyecanliyim ben de

bende cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım canım yazılanlardan çok korkmuştum ama hiç öyle olmadı aksine bittiğini anlamadım bile çok çabuk geçti

bende cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım canım yazılanlardan çok korkmuştum ama hiç öyle olmadı aksine bittiğini anlamadım bile çok çabuk geçti
Ay cok sevindim ya bnde doktordayım canm birazdan alacaklar aşılamaya ama elimde değil stresten karnım ağrımaya başladı inşallh hepimiz Hayrlı güzel sonuçlar alırız

hayırlı olsun inşallah güzel haberini de alırız

Hakkinda hayırlısı olur cnm insallah
Sorunsuz ilerler ilac tedavin

inşallah balım yumurtalar oluşmuş dedi ama sayı ve büyüklüğünü söylemedi yarın poliklinikler kapalı doktor sağ olsun doğumhaneye gel orada bakarım dedi

Ay cok sevindim ya bnde doktordayım canm birazdan alacaklar aşılamaya ama elimde değil stresten karnım ağrımaya başladı inşallh hepimiz Hayrlı güzel sonuçlar alırız ❤

bunu oku canım Allah yardımcın olsun

Rabbi Yessir Duası (kısa)
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr
Rabbi Yessir Duasının Anlamı
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır

Kızlar çıktım ben hiç bişi hissetmedim anestezi aldığım için yarım saat yattım v e çıktım hayrlısıyla olur hepimizin inşallh cok heyecanlıyım

ben kendim multivitamin aldım günde 2 öğün ama ne olur ne olmaz diye tek öğün kullanıyorum
Canim asilamamin 2. Gunu benim. Acaba ben de mi kullansam o dedigini faydasi olurmu ki Doktorum hic ilac felan yazmadi.. O dedigin ilac ne ise yariyor yan etkisi felan varmidir ki

Bazı drlar yaziyo bazıları yazmıyo progestani..
Ben kullanıyorum jel olanından..
Ayrıca folic asit,balik yagi, ve coraspirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…