Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilamanin 5.günü
Biraz bel agrim var sanki bir sürü iş yapmisimda tutulmusum gibi..
Kasik ağrımda var
Evde sikildigim icin biraz dolanmıştım dışarda

Bana da yazdı canm progestan ayrıca fazla yorma kendini ya
Sıkıldim hemde lazim olanlari alıyım dedim..Iyi geldi stres attim bi 5 gün daha yatabilirim uzanabilirim evde:)
Allah çalışanlara kolaylık versin onlara daha zordur

Kızlar ben bu ay klomen kullanmıştım aşılamam iptal olmuştu doktor siz ilişkiye devam edin demişti adetime 4 gün var test yaptım negatif çok mu erken yaptım acaba

Kızlar ben bu ay klomen kullanmıştım aşılamam iptal olmuştu doktor siz ilişkiye devam edin demişti adetime 4 gün var test yaptım negatif çok mu erken yaptım acaba
Adet günü yada adetin geçerse tekrar yao cnm..insallah hamilesindir..

bugün gittiğimde folik asit bitti multivitamin de az kaldı dedim hepsinin bi arada olduğu başka bişey yazdı adı Vinelac hemen başladım Allah izin verirse cuma sabah erkenden gelin dedi ama çatlama iğnesi yapmadı
bi de 1 tane yumurta hazır dedi ama ultrason kağıdında 7-8 tane işaretlemiş anlamadım

Merhaba arkadaslar asilamami dun oldum islem sirasinda hic aci hissetmedim hatta bitti dediklerinde sasirdim 20 dk kadar kalkmadim sonrasinda kalktim her aksam progestan fitil verdi doktorum 14 gun sonrada kan tahlili istedi herkesin hakkinda hayirlisi olsun

P palomia hayırlısı olsun hakkında
Kasmadigin sürece agrin olmuyo
Sadece spermler verilirken sızlama gibi bisey oluyo

Moralinizi bozmayin benimde okadar igneye ragmen tek yumurta gelisti doktorda sasirdi turlu turlu seyler ile karsilasiyoruz bidaki ay yaptirirsiniz insallah

Sizinkide hayırlı olsun inşallah güzel haberinizi de alırız
bugün 2 tane yeterli boyda 1 dane de küçük var dedi Allah izin verirse Cumartesi gece çatlama iğnesi olucam Pazartesi aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…