- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Bana da yazdı canm progestan ayrıca fazla yorma kendini yaBazı drlar yaziyo bazıları yazmıyo progestani..
Ben kullanıyorum jel olanından..
Ayrıca folic asit,balik yagi, ve coraspirin
Sıkıldim hemde lazim olanlari alıyım dedim..Iyi geldi stres attim bi 5 gün daha yatabilirim uzanabilirim evde:)Bana da yazdı canm progestan ayrıca fazla yorma kendini ya
ilaç değil kız multivitamin mineral karışımı a101den almıştımEki Görüntüle 2571249
Adet günü yada adetin geçerse tekrar yao cnm..insallah hamilesindir..Kızlar ben bu ay klomen kullanmıştım aşılamam iptal olmuştu doktor siz ilişkiye devam edin demişti adetime 4 gün var test yaptım negatif çok mu erken yaptım acaba
İnşallah canım inşallahAdet günü yada adetin geçerse tekrar yao cnm..insallah hamilesindir..
hee anladimm cnm bi zarari yok diilmi bunun bende alim bundan
Neden iptal oldu yumurtalarla alakali bir durummu?Kızlar ben bu ay klomen kullanmıştım aşılamam iptal olmuştu doktor siz ilişkiye devam edin demişti adetime 4 gün var test yaptım negatif çok mu erken yaptım acaba
Neden iptal oldu yumurtalarla alakali bir durummu?
[/QUOTE 3 yumurta oluşmuş ve çok fazla büyümüş riskli olduğu için iptal edildi
Moralinizi bozmayin benimde okadar igneye ragmen tek yumurta gelisti doktorda sasirdi turlu turlu seyler ile karsilasiyoruz bidaki ay yaptirirsiniz insallah
Bol sansSizinkide hayırlı olsun inşallah güzel haberinizi de alırız
bugün 2 tane yeterli boyda 1 dane de küçük var dedi Allah izin verirse Cumartesi gece çatlama iğnesi olucam Pazartesi aşılama
Slö cnm aşılamanı oldunmu bende persembe gunu sabah 10 da oldum inş hakkımızda hayırlısı olurBenimde asilamam persembe gunu hepimiz iyi haberler alalim insallah
Bende gectigimiz persembe oldum sizede bol sans diliyorum iyi haberler alalim insallahSlö cnm aşılamanı oldunmu bende persembe gunu sabah 10 da oldum inş hakkımızda hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?