- 6 Ekim 2019
- 247
- 216
- 33
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Cnm var gibi sankiKizlar bugun asilamanin 12.gunu sabah normal gebelik testi yaptim cook silik kıl gibi cikti. Resimle oynadim biraz ancak görünüyor. Belki erken gebelik testi olsa daha net cikardi gibime geliyor. Sizce varmi? Umarim link acilir https://i.hizliresim.com/zGXy9Y.jpg
Canim progestan fitil kullandigim icin belirtiler ilac yuzundendir diyorum. Govus hassasiyeti bide adet baslicakmis gibi inceden hafif agri okadar. Erken gebelik testi yapicam bi kac gun sonraCnm var gibi sankiBelirtilerin neydi simdiye kadar ?
İns canımBende gectigimiz persembe oldum sizede bol sans diliyorum iyi haberler alalim insallah
Var gibi gorunuyor bencede erken olani deneyinKizlar bugun asilamanin 12.gunu sabah normal gebelik testi yaptim cook silik kıl gibi cikti. Resimle oynadim biraz ancak görünüyor. Belki erken gebelik testi olsa daha net cikardi gibime geliyor. Sizce varmi? Umarim link acilir https://i.hizliresim.com/zGXy9Y.jpg
Benim yumurtlama donemi agrisi gibi oldu cok siddetli gelmedi bana oksurukten bisey olmaz bence icinizi ferah tutunAsılamadan 2 saat sonra başlaya ve iki gun suren siddetli agrım oldu sizdede oldumu ve ayrıyetten berbat bir oksürügüm var oksürdükçe kasıklarım çıkacak gibi boyle olan varmı Aranızda sonuç ne oldu oksürügüm yüzünden tutacagına inanamıyorum şimdiden ben ya
12. Gunde kanda kesin cikar pzt hemen kan verin benceCanim progestan fitil kullandigim icin belirtiler ilac yuzundendir diyorum. Govus hassasiyeti bide adet baslicakmis gibi inceden hafif agri okadar. Erken gebelik testi yapicam bi kac gun sonra
Cnm bence varCanim progestan fitil kullandigim icin belirtiler ilac yuzundendir diyorum. Govus hassasiyeti bide adet baslicakmis gibi inceden hafif agri okadar. Erken gebelik testi yapicam bi kac gun sonra
Cikar ama sabah ilk idrarla yapinKızlar bugun adet günüm adet olmadım hala 4 gün önce test yaptım çıkmadı bugün yapsam çıkar mı
Gün içinde yaptım canım yarın doktora gideceğim zaten aşılama için olmazsam yarına kadar test ister bence doktorCikar ama sabah ilk idrarla yapin
Kizlar mrb asilama sonrasi 6. Gunum bugun. Beyaz kremsi akinti ve biraz bulantim war. Bu sabahta ilk defa patates kizartmasina limon sıkip yedim(normalde eksili hic yemezdim) yorgunluk ve ara ara batmalarda var anlamadim.. Boyle seyler yasayip ta asilamasi olumlu sonuclanan varmi ? Ya da daha cokmu erken boyle belirtiler icin ?? Lutfen yardimci olun..
Aslm Aynı gun olmuşuz cnm bir arkadasımız daha var oda2 sinde olmuş asılamasını gunde 2 progestan fitil olarak kullanıyorum artı corasprin aynı şey bendede var ilk 2 gün inanılmaz bi agrı uykudan uyandıracak kadar sadece kasıklarda dun biraz sadece oksurdugumde agrım var bu gun oksırsemde hiç yok hiçbirsey kalmadı banada olmadı gibi geliyor ama hayırlısı ayrıca kızlar idrarınızda konu varmı ve cok su içmeme ragmen sapsarı normalmi acabaSelamlar Canım öncelikle herkes inşallah bebişlerine kavuşur tez zamanda aminnbende sizler gibi 2 ocak pperşembe günü 2, aşılmamı oldum bugün 3 günüm daha ufak ufak bazen bi batma hissediyorum ama hiiççç ümitlenmiyorum çünkü çok kötü oldum sonunda bu sefer hiç düşünmüyorum geçen sefer çok takmıştım artık olmazsa vazgeçmek var mı tabiki yok tüp bebek şansımızı deneriz demi neyse benim sorum belirtisi olanlar var mı bi de ben crinone jel kullanıyorum sizler ne kullanıyorsunuz
Ben bisey kullanmiyorum cnm doktorum ilac yazmadi asilamadan sonraSelamlar Canım öncelikle herkes inşallah bebişlerine kavuşur tez zamanda aminnbende sizler gibi 2 ocak pperşembe günü 2, aşılmamı oldum bugün 3 günüm daha ufak ufak bazen bi batma hissediyorum ama hiiççç ümitlenmiyorum çünkü çok kötü oldum sonunda bu sefer hiç düşünmüyorum geçen sefer çok takmıştım artık olmazsa vazgeçmek var mı tabiki yok tüp bebek şansımızı deneriz demi neyse benim sorum belirtisi olanlar var mı bi de ben crinone jel kullanıyorum sizler ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?