Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende progestan fitil kullaniyorum gunde bir gece yatarken. kullanan varsa halsizlik gbi bir durum yaptigi oldumu acaba? Uykudan ziyade ciddi bir yorgunluk halsizlik var bundan midir bilemedim acikcasi. Doktorum 14 gun kullanmami istedi

Bende progestan fitil kullaniyorum gunde bir gece yatarken. kullanan varsa halsizlik gbi bir durum yaptigi oldumu acaba? Uykudan ziyade ciddi bir yorgunluk halsizlik var bundan midir bilemedim acikcasi. Doktorum 14 gun kullanmami istedi
Aynı cnm bide ben 200 kullanıyorum 2 adet tmmıyla progestandan

Bende kullaniyorum sabah aksam 1 tane. Zaten yan etkilerinden birtanesi uyku halsizlik

Ben bisey kullanmiyorum cnm doktorum ilac yazmadi asilamadan sonra
Anladım cnm benim doktorum da sadece bi jel krem yazdı geçen sefer de bunu kullanmıştım ben ama olmadı kısmet inşallah bu sefer en büyük dualarımız kabul olur da rabbim cennetinden bir melek te bize nasip eder onun istediği gibi büyütmeyi...

Belirtin var mı cnm herhangi bişey ??

Kızlar benim aşılamanın 4. Cü günü batmalar var ve yumurtalıklarımda sızlama var bazen şiddetli oluyor sizce iyi bişey mi ya sizde var mı böyle şeyler çok merak ediyorum

Kızlar benim aşılamanın 4. Cü günü batmalar var ve yumurtalıklarımda sızlama var bazen şiddetli oluyor sizce iyi bişey mi ya sizde var mı böyle şeyler çok merak ediyorum

merhaba bende aşılama öncesinde de vardı devam ediyor anlık iğne batması gibi

merhaba bende aşılama öncesinde de vardı devam ediyor anlık iğne batması gibi
Iyi biseymi bilmiyorm ama kotu bjsy degildir bence kizlar yerlesme agrisi felanda olabilir.. benimde bugun 7. Gunu asilamamin dun ve oncesinde daha coktu batmalar felan ama bugun sanki hicbisey yok gibi... Korkuyorum hatta tutmadimi diye ama sabirsizlikla bekliyorum 3 gun sonra test yapcam ama 10. Gun oluyo asilamamin catlatmaninda 13. Gunu oluyo o zaman

selam kızlar benim aşılamam da bugün öğlen yapıldı çok şükür ağrı sızı bi sıkıntı olmadı doktor yarın kullanmaya başlamam için duphaston diye ilaç verdi onun dışında 1 haftadır vinelac adında multivitamin kullanıyorum 14 gün sonra yani ayın 20sinde test yaptır dedi beklemeye başladık bakalım

Hadi hayirlisi olsun insallah canm bende beklemedeyim ama cok zor cooook

bu sabah yapıldı bana bugünden 14 gün sonra yani 20sinde kan ver dediler

Ay Canım inşallah iyi bişeydir düşünmek istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor bu sızı ağrı iyi bişeydir

bu sabah yapıldı bana bugünden 14 gün sonra yani 20sinde kan ver dediler
elim ayağım titreyerek dua okuya okuya gittim sanki hiçbişey yapılmamış da öyle muayene olup gelmişim gibi hissediyorum gereksiz bi rahatlık var olayın şokundan mı acaba
Bendede ilk oyleydi cnm ama sonlara dogru insan ister istemez heyecan yapiyo walla 12 13 u gibi tahlil yaptircam ben de hayirlisi olsun hepimiz icin

Ay Canım inşallah iyi bişeydir düşünmek istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor bu sızı ağrı iyi bişeydir
Yine de belirti yaşayanlar varsa paylaşın lütfen kızlar çok önemli benim için ve diğer arkadaşlar için de
Dusunmemek elde degil zaten cnm ama napalim beklemekten baska care yok bende baya bi belirti war ama yinede kesin diyemem psikolojikte olabilir o yuzden en iyisi test gununu beklemek

Kizlar bazi sayfalarda catlatma ignesinin etkisinin 10 gune kadar devam edebilecegi ve asilamadan sora 10 gun icinde test yapilirsa cift cizgi cikabilip yaniltici olabilecegi yonunde bilgiler vardi. Bende bugun merakimdan normal bi gebelik testi yaptim ve gayet net bir tek cizgi cikti. Bu durumda onunizdeki hafta cift cizgi gorursem unutlanabilirim saniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…