Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Haber varmi merak ettim sizi
sağolasın canım düşündüğün için hala adet olmadım doktora gittim test yapıldı ama gebelik yok dedi stresten ve ya klomen den gecikmiştir dedi bi hafta bekle olmazsan gel dedi tekrar aşılamaya başlayacaktık ama adet olamadım daha işte

Canım ayaga ilk kalktığında akıntı olmuş muydu

Ay

ayy cnm hiç deme nedir belirtilerin benimle paylaşır mısın rica etsem
Walla cnm gogus hassasiyeti ama genel yani uclarinda herhangi bisey yok dokundugumda agriyo bide ara ara sizliyo, asiri bel agrisi, kremsi akinti, kasik agrisi kramlar giriyo arada bi, tum vucudumda genel olarak bi halsizlik agri sanki igneler batiyo heryerime oyle yani ama tabi cok dusunuyorum ya belki de psikolojiktir diyorm yani karisigim biraz

Hmm bendede cnm göğüs ağrısı var bu adetim yakınken de aynı olan ağrı ara ara özellikle akşamları kasık ağrıları batma var bel ağrım yok ama bilmiyorum benim adet günüm 14 ocak aslında olursa zaten yoktur ama ne bilim belki olmaz diye bi umut çok istiyorum bende eşim de 7 yıllık evliyim ben hiç bi şey yok ama 2 tüp bebek 3 aşılama geçmişimiz var çok zor günler atlattık bunlaıda neden yazdıysam herkes benim gibi kusura bakmayın içimden döküldü bi anda

Ne kusuru kuzum olurmu oyle sey uzulme insallah vardir bi vakti zamani elbet ben de belirtileri pek onemsemiyorum cnm adet gunumde 16 ocak gorunuyo 11 12 si gibi test yaparim ama bakalim hayirlisi olsun insallah hepimiz haklarinda

derler ya eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar bizde dışarıda kimseye anlatamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz işte

Kızlar merhaba aşılama sonrası hemen ayağa kalkıyor musunuz benim üç saat yol gitmem lazım doktorlar ne gibi öneride bulundu size bilgi verirseniz sevinirim

Kızlar merhaba aşılama sonrası hemen ayağa kalkıyor musunuz benim üç saat yol gitmem lazım doktorlar ne gibi öneride bulundu size bilgi verirseniz sevinirim

30dk uzandıktan sonra günlük yaşama dönebilirsiniz diyorlar ama imkanın varsa arabada tekrar uzan bende 1 saat yol geldim belimin altına da yastık koydum tutmazsa en azından kendimi suçlamam artık

Bana 2 gun wc dışında kalkma dedi drm galiba kişi ye gore degişiyor

Senin kaçıncı günündü canım?
20 dk yatman yeterli sonra
Kalkanilirsin
30dk uzandıktan sonra günlük yaşama dönebilirsiniz diyorlar ama imkanın varsa arabada tekrar uzan bende 1 saat yol geldim belimin altına da yastık koydum tutmazsa en azından kendimi suçlamam artık
ÖEl araç ise içinde uzan bence
Evet özel araç. Neyse bakalım doktor ne diyecek ona göre bi yol izlerim zaten genelde tumuyormuş da bi umut işte

Evet özel araç. Neyse bakalım doktor ne diyecek ona göre bi yol izlerim zaten genelde tumuyormuş da bi umut işte
Oyle düşünme neden o 100de18 in içinde olmayasınn? Bak canım daha once4asılama (tabi boşyere iki tüpümde kapalıyken rahim filmiyle acıldı 4 aşılamadan sonra)2tüpbebek deneyen biri olarak hiç pes etmedim gecen ayda ilaçları kullandım tam aşılama olacagı gun eşim burada yoktu iptal oldu daha olumsuzlukları sayıyım mı cnm düşüklerimden hiç bahstmiyim bile neden o18 de bizler olmayalımm?

Bilmiyorum canım açıkçası tüp bebekte rapor için lazımmış aşılama ben o kafayla oluyorum. Kayıpların için üzgünüm gerçekten. Genelde olumsuz duyuyorum o yüzden öyle yerleşti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…