- 13 Mart 2019
- 281
- 308
- 53
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
sağolasın canım düşündüğün için hala adet olmadım doktora gittim test yapıldı ama gebelik yok dedi stresten ve ya klomen den gecikmiştir dedi bi hafta bekle olmazsan gel dedi tekrar aşılamaya başlayacaktık ama adet olamadım daha işteHaber varmi merak ettim sizi
Canım ayaga ilk kalktığında akıntı olmuş muyduselam kızlar benim aşılamam da bugün öğlen yapıldı çok şükür ağrı sızı bi sıkıntı olmadı doktor yarın kullanmaya başlamam için duphaston diye ilaç verdi onun dışında 1 haftadır vinelac adında multivitamin kullanıyorum 14 gün sonra yani ayın 20sinde test yaptır dedi beklemeye başladık bakalım
ayy cnm hiç deme nedir belirtilerin benimle paylaşır mısın rica etsemDusunmemek elde degil zaten cnm ama napalim beklemekten baska care yokbende baya bi belirti war ama yinede kesin diyemem psikolojikte olabilir o yuzden en iyisi test gununu beklemek
Canım ayaga ilk kalktığında akıntı olmuş muydu
Ayy aynn kz ben simdiden bile zor tutuyom kendimi test yapmamak icinBanada doktorum 16si dedi test ginu icin ama kesinlikle o zamana kadar dayanamam3 gun once yaptiririm
Walla cnm gogus hassasiyeti ama genel yani uclarinda herhangi bisey yok dokundugumda agriyo bide ara ara sizliyo, asiri bel agrisi, kremsi akinti, kasik agrisi kramlar giriyo arada bi, tum vucudumda genel olarak bi halsizlik agri sanki igneler batiyo heryerime oyle yani ama tabi cok dusunuyorum ya belki de psikolojiktir diyorm yani karisigim birazAy
ayy cnm hiç deme nedir belirtilerin benimle paylaşır mısın rica etsem
Hmm bendede cnm göğüs ağrısı var bu adetim yakınken de aynı olan ağrı ara ara özellikle akşamları kasık ağrıları batma var bel ağrım yok ama bilmiyorum benim adet günüm 14 ocak aslında olursa zaten yoktur ama ne bilim belki olmaz diye bi umut çok istiyorum bende eşim de 7 yıllık evliyim ben hiç bi şey yok ama 2 tüp bebek 3 aşılama geçmişimiz var çok zor günler atlattık bunlaıda neden yazdıysam herkes benim gibi kusura bakmayın içimden döküldü bi andaWalla cnm gogus hassasiyeti ama genel yani uclarinda herhangi bisey yok dokundugumda agriyo bide ara ara sizliyo, asiri bel agrisi, kremsi akinti, kasik agrisi kramlar giriyo arada bi, tum vucudumda genel olarak bi halsizlik agri sanki igneler batiyo heryerime oyle yani ama tabi cok dusunuyorum ya belki de psikolojiktir diyorm yani karisigim biraz
Ne kusuru kuzum olurmu oyle sey uzulme insallah vardir bi vakti zamani elbetHmm bendede cnm göğüs ağrısı var bu adetim yakınken de aynı olan ağrı ara ara özellikle akşamları kasık ağrıları batma var bel ağrım yok ama bilmiyorum benim adet günüm 14 ocak aslında olursa zaten yoktur ama ne bilim belki olmaz diye bi umut çok istiyorum bende eşim de 7 yıllık evliyim ben hiç bi şey yok ama 2 tüp bebek 3 aşılama geçmişimiz var çok zor günler atlattık bunlaıda neden yazdıysam herkes benim gibi kusura bakmayın içimden döküldü bi anda
İnşallah cnm hepimiz içinNe kusuru kuzum olurmu oyle sey uzulme insallah vardir bi vakti zamani elbetben de belirtileri pek onemsemiyorum cnm adet gunumde 16 ocak gorunuyo 11 12 si gibi test yaparim ama bakalim hayirlisi olsun insallah hepimiz haklarinda
Hmm bendede cnm göğüs ağrısı var bu adetim yakınken de aynı olan ağrı ara ara özellikle akşamları kasık ağrıları batma var bel ağrım yok ama bilmiyorum benim adet günüm 14 ocak aslında olursa zaten yoktur ama ne bilim belki olmaz diye bi umut çok istiyorum bende eşim de 7 yıllık evliyim ben hiç bi şey yok ama 2 tüp bebek 3 aşılama geçmişimiz var çok zor günler atlattık bunlaıda neden yazdıysam herkes benim gibi kusura bakmayın içimden döküldü bi anda
Aynen cnmderler ya eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar bizde dışarıda kimseye anlatamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz işte
20 dk yatman yeterli sonraKızlar merhaba aşılama sonrası hemen ayağa kalkıyor musunuz benim üç saat yol gitmem lazım doktorlar ne gibi öneride bulundu size bilgi verirseniz sevinirim
Kızlar merhaba aşılama sonrası hemen ayağa kalkıyor musunuz benim üç saat yol gitmem lazım doktorlar ne gibi öneride bulundu size bilgi verirseniz sevinirim
Sen nslsın cnm varmı bi belirtin bende hiç bir sey yokk 4 cü günden beri20 dk yatman yeterli sonra
Kalkanilirsin
Senin kaçıncı günündü canım?
20 dk yatman yeterli sonra
Kalkanilirsin
30dk uzandıktan sonra günlük yaşama dönebilirsiniz diyorlar ama imkanın varsa arabada tekrar uzan bende 1 saat yol geldim belimin altına da yastık koydum tutmazsa en azından kendimi suçlamam artık
Evet özel araç. Neyse bakalım doktor ne diyecek ona göre bi yol izlerim zaten genelde tumuyormuş da bi umut işteÖEl araç ise içinde uzan bence
Oyle düşünme neden o 100de18 in içinde olmayasınn? Bak canım daha once4asılama (tabi boşyere iki tüpümde kapalıyken rahim filmiyle acıldı 4 aşılamadan sonra)2tüpbebek deneyen biri olarak hiç pes etmedim gecen ayda ilaçları kullandım tam aşılama olacagı gun eşim burada yoktu iptal oldu daha olumsuzlukları sayıyım mı cnm düşüklerimden hiç bahstmiyim bile neden o18 de bizler olmayalımm?Evet özel araç. Neyse bakalım doktor ne diyecek ona göre bi yol izlerim zaten genelde tumuyormuş da bi umut işte
Bilmiyorum canım açıkçası tüp bebekte rapor için lazımmış aşılama ben o kafayla oluyorum. Kayıpların için üzgünüm gerçekten. Genelde olumsuz duyuyorum o yüzden öyle yerleşti bendeOyle düşünme neden o 100de18 in içinde olmayasınn? Bak canım daha once4asılama (tabi boşyere iki tüpümde kapalıyken rahim filmiyle acıldı 4 aşılamadan sonra)2tüpbebek deneyen biri olarak hiç pes etmedim gecen ayda ilaçları kullandım tam aşılama olacagı gun eşim burada yoktu iptal oldu daha olumsuzlukları sayıyım mı cnm düşüklerimden hiç bahstmiyim bile neden o18 de bizler olmayalımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?