Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bilmiyorum canım açıkçası tüp bebekte rapor için lazımmış aşılama ben o kafayla oluyorum. Kayıpların için üzgünüm gerçekten. Genelde olumsuz duyuyorum o yüzden öyle yerleşti bende
İlk aşılamada tuta okadar çok kişi varki iyileri düşün ki gelsinler

Aaa çok guzell o gebelik belirtisi olabiliyormuş inş cnmmm

dün benden 3 yıl sonra evlenen ve ısrarla çocuk istemediğini söyleyen bir arkadaşın hamilelik haberini aldım hem de daha ailesine bile söylemeden beni müjdeledi sağ olsun üstüne de komşum doğum yaptı asla kıskanmak değil ama hastanede bebekleri görünce öyle kötü oldum ki sanırım belirtiden ziyade stresten kanadı

Aynen walla bende sagdan soldan hamilelik haberleri duymaktan bi hal oldum kimi hamile kimi dogruyo Ne diyim insallah darisi bizim basimiza olur benimde bugun 11. Gunum asilamamin bel ve kasik agrim cok fazla belirtimi bu sence ? Bide asilamadan sonra halen sigara icmeye devam ediyorum ben... birakamiyorum bi turlu

bende de kasıklarımda batma ve bel ağrısı var inşallah belirtidir başka bi sayfada düşük olmasın diye verilen duphaston ilaçın yan etkisi diyorlar ama hayırlısı ben de bırakamadım zaten 1 paket 1 hafta gidiyordu aşılamadan sonra günde 1-2 ye düşürdüm

Ben asilamadan sonra hic ilac felan kullanmadim cnm doktorum bisy yazmadi. Ilac etkisi olamaz yani bende smdi dimi ayy insallah hamislik belirtisidir yaa Bende asilamadan once cok iciyodm sigara ama asilamadn sonra da ole cok azaltamadim sitrese girdikce yakiyrm walla elimde degl

Merhaba kızlar adet oldum doktora gittim polikistik overmişim 2 yıldır doktora gidiyorum hiö biri söylemedi aşılama için famera kullanıcam bende çok fazla yumurta oluşması sorunu var polikistik over olup aşılamayla hamile kalan var mı aranızda sanki hiç umudum kalmadı

inşallah belirtidir seninledir bebişin sigara birden bırakılmıyor en azından yavaş yavaş azaltsan daha kolay olur bak 2 kişilik nefese ihtiyacın olacak onun da yarısını dumanla kapatma

geçmiş olsun aşılamayı geç kuzenimin adetleri de düzensiz üstelik bildiğin sakalı var normal yolla oldu hiç moralini bozma Allah verdikten sonra her şey bahane femara kullanan çok kişi var forumda bi bak inşallah diğer ay güzel haberini duyarız ilk muayenede yumurtalıklarıma bakınca tam polikistik sınırındasın dedi ama çok şükür adetlerim hep düzenli ve tüylenme kilo filan hiçbir belirtisi yok daha öncesinden de kimyasal geçirdiğim için bizde femarayla başladık bakalım testi 20sinde yapıcam

inşallah belirtidir seninledir bebişin sigara birden bırakılmıyor en azından yavaş yavaş azaltsan daha kolay olur bak 2 kişilik nefese ihtiyacın olacak onun da yarısını dumanla kapatma
Ayy cnm ya ne guzel motive oldum hadi hayirlisi insallah hepimiz icin sen kacinda asilama yaptirdin kuzum benim bugun 11. Gunum igneninde 13. Gunu kan testi yaptirmayi dusunuyorum bakalim haber ya bu aksam ya da yarn

Ayyy canımsın yaaa anlıyorum seni canım çok zor amaa rabbim vermeyince vermiyo yapacak bir seyimiz yokkii keske olsaaa belki bizde o müjdeyi veririz bu ayy az sabırr cnmsınn

Ayy cnm ya ne guzel motive oldum hadi hayirlisi insallah hepimiz icin sen kacinda asilama yaptirdin kuzum benim bugun 11. Gunum igneninde 13. Gunu kan testi yaptirmayi dusunuyorum bakalim haber ya bu aksam ya da yarn

maşallah sen günleri bitirmişin yarın güzel haberini bekliyorum canım benim daha bu pazartesi 6 ocakta yapıldı ama tahlili iğne olduğumuz günden mi 13 - 14 gün sonra yaptırcaz aşılamadan mı

Ayyy canımsın yaaa anlıyorum seni canım çok zor amaa rabbim vermeyince vermiyo yapacak bir seyimiz yokkii keske olsaaa belki bizde o müjdeyi veririz bu ayy az sabırr cnmsınn

İnşallah rabbim bize de yaşatır dün bebek gözüme öyle güzel geldi ki kucağıma almaya içim içimi yedi ama arkadaş ne düşünür hormonları tavanda belki benden kıskanır diye uzaktan uzaktan izledim inşallah o günleri gördüğümüzde eminim biz sıkıntı yaşadığımız için çok daha düşünceli davranır kimsenin gözüne sokmayız

maşallah sen günleri bitirmişin yarın güzel haberini bekliyorum canım benim daha bu pazartesi 6 ocakta yapıldı ama tahlili iğne olduğumuz günden mi 13 - 14 gün sonra yaptırcaz aşılamadan mı
Gunlerim bitti ama ben de bittim canmm ne zor seymis bu beklemekk ignenin gunu diil asilamanin gunu baza alinarak 14. Gun deniliyor hep kuzum.. Doktorum bana oyle dedi.. Benim yarn asilamamin 12. Igneninde 14.gunu ama yinede test yapcam bakim dayanamiyorum cunki Warsa cikar buyuk ihtimalle bence... Ignenin 14. Gunu oluyo zaten yarn etkisi coktan gecmistir diye dusunuyorum...

hem de ne zor yap tabi ama sen yine de ev testlerine fazla güvenme kan tahlili net cevap verir yarın bekliyorum güzel haberini dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…