- 6 Ekim 2019
- 247
- 216
- 33
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
rubil Bugun bi tane test aldim cnm onu yapcam yarn sabah ilk idrarla... Olumsuzda olsa yinede kan wercem ama cnm. Insallah guzel haberler weirim yarn Bol bol dua et bana olurmu
Evet cnm mlsf yasamayan bilemi ben onu çookk yaşadım eltimin çocuklarında allah var yapmadı ama her fırsatta kocasını kotulerken ay cnm yanlış anlama ama ona nurtopu gibi iki çocuk verdim kelimesini çokkullanır düşüncesizce nabalım tatlım bizde boyle sınanıyoruz galibaİnşallah rabbim bize de yaşatır dün bebek gözüme öyle güzel geldi ki kucağıma almaya içim içimi yedi ama arkadaş ne düşünür hormonları tavanda belki benden kıskanır diye uzaktan uzaktan izledim inşallah o günleri gördüğümüzde eminim biz sıkıntı yaşadığımız için çok daha düşünceli davranır kimsenin gözüne sokmayız
Meryem suresi ve yasinde çok iyi canım fırsatın olursa okuuHamile Kalmak İçin Dua Zinciri
Hanımlar hatim sayfasına bakıyorum bı sayfayı unutmuşum okumalar bitsin inşallah cumaya kadar Okudum canımwww.kadinlarkulubu.com
inşallah canım üstteki gruba da katıldım bu gece ay tutulmasını komple duayla tamamlıyorum rabbim önce biz bekleyenlere en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah her zaman dualarımdasınız kader ortağı bacılarım
Oyy kuzum benim yaHamile Kalmak İçin Dua Zinciri
Hanımlar hatim sayfasına bakıyorum bı sayfayı unutmuşum okumalar bitsin inşallah cumaya kadar Okudum canımwww.kadinlarkulubu.com
inşallah canım üstteki gruba da katıldım bu gece ay tutulmasını komple duayla tamamlıyorum rabbim önce biz bekleyenlere en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah her zaman dualarımdasınız kader ortağı bacılarım
Meryem suresi ve yasinde çok iyi canım fırsatın olursa okuu
Benimde adetlerim çok düzenli tüylenme sorunum yok hatta çok şaşırdım sadece yumurtalarım fazlageçmiş olsun aşılamayı geç kuzenimin adetleri de düzensiz üstelik bildiğin sakalı var normal yolla oldu hiç moralini bozma Allah verdikten sonra her şey bahane femara kullanan çok kişi var forumda bi bak inşallah diğer ay güzel haberini duyarızilk muayenede yumurtalıklarıma bakınca tam polikistik sınırındasın dedi ama çok şükür adetlerim hep düzenli ve tüylenme kilo filan hiçbir belirtisi yok daha öncesinden de kimyasal geçirdiğim için bizde femarayla başladık bakalım testi 20sinde yapıcam
Bende günde 2 3 tane iciyodum..bende de kasıklarımda batma ve bel ağrısı var inşallah belirtidir başka bi sayfada düşük olmasın diye verilen duphaston ilaçın yan etkisi diyorlar ama hayırlısıben de bırakamadım zaten 1 paket 1 hafta gidiyordu aşılamadan sonra günde 1-2 ye düşürdüm
Hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin inşKizlar 2.ci asilamam tutmuş..
Dun öğrendim..
Belirtilere hic takılmayın ben adet oldum sandim kaç kere ama bebektenmis..
Rabbim hepinize nasip etsin cok dua ettim size.dun
Bu arada elinde ovulasyon testin varsa denermisin cnm çok merak ediyorummBende günde 2 3 tane iciyodum..
Ama dun öğrendikten sonra asla ağzıma sürmedim zaten kac gündür ağzımın tadınıda bozuyormus meger
Hayirli olsun cnmKizlar 2.ci asilamam tutmuş..
Dun öğrendim..
Belirtilere hic takılmayın ben adet oldum sandim kaç kere ama bebektenmis..
Rabbim hepinize nasip etsin cok dua ettim size.dun
Amin cnm inşallah.. herkese nasip olsun..Hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin inş
Malesef cnm yok ovu testim..Bu arada elinde ovulasyon testin varsa denermisin cnm çok merak ediyorumm
Saol cnm benim allah razi olsun..Hayirli olsun cnmkacinci gununde ogrendin ? Kan testiylemi ogrendin idrarlami
Ayy insallah sorun cikmaz kuzum benim yaa benim de bugun 12. Gunum test yaptim negatif ama dun gece yaptigm teste sabah baktigmda silik cizgi gordum sonra tekrarladm sabah bisey cikmadi sabahki testdeAmin cnm inşallah.. herkese nasip olsun..
Malesef cnm yok ovu testim..
Saol cnm benim allah razi olsun..
12.gun idrar yaptim negatif çıktı..
15.gun kan testinde çıktı..
Düşük biraz değer insallah Sorunsuz ilerler
Evet kuzum ya bende cok üzülmüştüm hatta bıraktım tüm kullandigim ilaclari negatif diye..Ayy insallah sorun cikmaz kuzum benim yaa benim de bugun 12. Gunum test yaptim negatif ama dun gece yaptigm teste sabah baktigmda silik cizgi gordum sonra tekrarladm sabah bisey cikmadi sabahki testdeumut oldun bana kuzum insallah benimkide cikar kan testinde... belirtilerimiz ayniymis senle bendede bel ve kasik agrisi war...
Kaç çıktı cnm belki gec dollenme olabilirrAmin cnm inşallah.. herkese nasip olsun..
Malesef cnm yok ovu testim..
Saol cnm benim allah razi olsun..
12.gun idrar yaptim negatif çıktı..
15.gun kan testinde çıktı..
Düşük biraz değer insallah Sorunsuz ilerler
50. Cıktı bilmiyorum kiKaç çıktı cnm belki gec dollenme olabilirr
Insallah cnm benim ben de 14. Gun yani pazartesi gunu kan wercem insallah wardirEvet kuzum ya bende cok üzülmüştüm hatta bıraktım tüm kullandigim ilaclari negatif diye..
Kana da ümitsiz gittim kasiklarim agriyo kesin adet olucam diye düşündüm..
Inşallah seninde pozitif olur cnm hepinizin..
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Bence degerin guzel cnm 1 kac gun sonra tekrarlarsin 2 ye katlar insallah50. Cıktı bilmiyorum ki
Kacıncı gunde cenım benim tupbebekti 3 cu gun embriyosuydu transferden 11 gun sonra78 di yanlış hatırlamıyorsam ve dr gayet iyi demişti bir ama düşük yaptım bi arkadasımızın 12 ci gunuydü 25 falandı ve dogum yaptı cnm bence takmaaa ve stres yapma benim düşüklerimiz tek açıklaması drlarca aşırı stress50. Cıktı bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?