Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rubil Bugun bi tane test aldim cnm onu yapcam yarn sabah ilk idrarla... Olumsuzda olsa yinede kan wercem ama cnm. Insallah guzel haberler weirim yarn Bol bol dua et bana olurmu

inşallah canım üstteki gruba da katıldım bu gece ay tutulmasını komple duayla tamamlıyorum rabbim önce biz bekleyenlere en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah her zaman dualarımdasınız kader ortağı bacılarım

Evet cnm mlsf yasamayan bilemi ben onu çookk yaşadım eltimin çocuklarında allah var yapmadı ama her fırsatta kocasını kotulerken ay cnm yanlış anlama ama ona nurtopu gibi iki çocuk verdim kelimesini çokkullanır düşüncesizce nabalım tatlım bizde boyle sınanıyoruz galiba

Meryem suresi ve yasinde çok iyi canım fırsatın olursa okuu

Oyy kuzum benim ya hade insallah yaa allahimm uyuyamicam ben bugun heraldeee heyecandannn

Meryem suresi ve yasinde çok iyi canım fırsatın olursa okuu

Allah beterinden esirgesin napalım katlanıyoruz bizde..

kesinlikle çok iyi sureler meryem suresini geçen yıl ilk duyup okuduğum ay hemen kaldım ama kimyasal gebelikdi bu sene sağ olsun kayın pederim kışları bize geliyor tedaviye başlarken ona söyledim 41 gün okuyacak kendim de elimden geldiğince herşeyden okuyorum

Benimde adetlerim çok düzenli tüylenme sorunum yok hatta çok şaşırdım sadece yumurtalarım fazla

Bende günde 2 3 tane iciyodum..
Ama dun öğrendikten sonra asla ağzıma sürmedim zaten kac gündür ağzımın tadınıda bozuyormus meger

Son düzenleme:
Kizlar 2.ci asilamam tutmuş..
Dun öğrendim..
Belirtilere hic takılmayın ben adet oldum sandim kaç kere ama bebektenmis..
Rabbim hepinize nasip etsin cok dua ettim size.dun
Hayirli olsun cnm kacinci gununde ogrendin ? Kan testiylemi ogrendin idrarlami

Hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin inş
Amin cnm inşallah.. herkese nasip olsun..
Bu arada elinde ovulasyon testin varsa denermisin cnm çok merak ediyorumm
Malesef cnm yok ovu testim..
Hayirli olsun cnm kacinci gununde ogrendin ? Kan testiylemi ogrendin idrarlami
Saol cnm benim allah razi olsun..
12.gun idrar yaptim negatif çıktı..
15.gun kan testinde çıktı..
Düşük biraz değer insallah Sorunsuz ilerler

Ayy insallah sorun cikmaz kuzum benim yaa benim de bugun 12. Gunum test yaptim negatif ama dun gece yaptigm teste sabah baktigmda silik cizgi gordum sonra tekrarladm sabah bisey cikmadi sabahki testde umut oldun bana kuzum insallah benimkide cikar kan testinde... belirtilerimiz ayniymis senle bendede bel ve kasik agrisi war...

Evet kuzum ya bende cok üzülmüştüm hatta bıraktım tüm kullandigim ilaclari negatif diye..
Kana da ümitsiz gittim kasiklarim agriyo kesin adet olucam diye düşündüm..

Inşallah seninde pozitif olur cnm hepinizin..
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Kaç çıktı cnm belki gec dollenme olabilirr

Insallah cnm benim ben de 14. Gun yani pazartesi gunu kan wercem insallah wardir

50. Cıktı bilmiyorum ki
Kacıncı gunde cenım benim tupbebekti 3 cu gun embriyosuydu transferden 11 gun sonra78 di yanlış hatırlamıyorsam ve dr gayet iyi demişti bir ama düşük yaptım bi arkadasımızın 12 ci gunuydü 25 falandı ve dogum yaptı cnm bence takmaaa ve stres yapma benim düşüklerimiz tek açıklaması drlarca aşırı stress unutma sakın canım unut hamile oldugunu gez dolaş soylemedigin insanların yanına git çıksın aklından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…