Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar 2.ci asilamam tutmuş..
Dun öğrendim..
Belirtilere hic takılmayın ben adet oldum sandim kaç kere ama bebektenmis..
Rabbim hepinize nasip etsin cok dua ettim size.dun
Çok sevindim canım masallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah dua et bizlere de

Kizlar 2.ci asilamam tutmuş..
Dun öğrendim..
Belirtilere hic takılmayın ben adet oldum sandim kaç kere ama bebektenmis..
Rabbim hepinize nasip etsin cok dua ettim size.dun

yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah asıl sen bize dua et

Kizlar benimde yrin asilama in 10. Gunu erken gebelik testinde cikar mi sizce ypsammi ? Scikcasi negatifi gorup demoralize olmaktan da korkuyorum

Kizlar benimde yrin asilama in 10. Gunu erken gebelik testinde cikar mi sizce ypsammi ? Scikcasi negatifi gorup demoralize olmaktan da korkuyorum
Ya ben galiba adet oluyorum bir iki saat dışarı çıktık eve geldigimde çamaşırımda kahve rengi leke vardı progestanı kessem mi acaba bilemedim ayın2 sinde olmuştum aşılamayı sizce?

Ya ben galiba adet oluyorum bir iki saat dışarı çıktık eve geldigimde çamaşırımda kahve rengi leke vardı progestanı kessem mi acaba bilemedim ayın2 sinde olmuştum aşılamayı sizce?

forumda birinin 3 4 gün lekelenme olduktan sonra hamile çıkmıştı hiç belli olmaz tahlil günün ne zaman sen yinede ilaçlarına devam et pazartesi kan verirsin tutunma lekelenmesi de olabilir

Ahh beklemek çok zor ama yine de beklemekten başka çare yok moral bozmaktansa 14.günü bekle derim çoğu gitmiş azı kalmış canım

forumda birinin 3 4 gün lekelenme olduktan sonra hamile çıkmıştı hiç belli olmaz tahlil günün ne zaman sen yinede ilaçlarına devam et pazartesi kan verirsin tutunma lekelenmesi de olabilir
Daha 9 cu gunumdu cnm ayın 2 sinde aşılama olmuştum daha5 gunum vardı anlamadım ki cnm

Kizlar bugun 6 gun oncesine kadar gosterdigi iddaa edilen early predixtor yaptim negatif cikti beklenen adet tarihim 16 ocak sanirim tutmadi ..

Cok moralim
Bozuldu
O aptal test yuzundense gereksiz cnmm bak sana soyle acıklıyım çıkmasada normal 3 cü gün embriyosu transferden sonra dayanamayıp 7 ci gun kan verdim 1.23 çıktı olmadı dedim 11 ci gün 78 çıktı bak 7+3 =11 gun sonra suanda aşılama cnm bu süreci kendi başına yapıcak rahim 10 cu gune daha yeni giriyoz 10 cu gunde degil anladınmı cnm hiç üzülme

27 aralıkta aşılama yapildi
10 ocakta kan testiyle öğrendim
15.ci günümdü asilamada..
Sekretere biraz düşük gibi.geldi tebrik etti yinede

Kafamı dağıtıyorum dun biraz yürüdüm
Bugün biraz leke gelmiş
Moralim.bozuldu bidaha gelirse acile gidicem

27 aralıkta aşılama yapildi
10 ocakta kan testiyle öğrendim
15.ci günümdü asilamada..
Sekretere biraz düşük gibi.geldi tebrik etti yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…