- 13 Mart 2019
- 281
- 308
- 53
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Çok sevindim canım masallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah dua et bizlere deKizlar 2.ci asilamam tutmuş..
Dun öğrendim..
Belirtilere hic takılmayın ben adet oldum sandim kaç kere ama bebektenmis..
Rabbim hepinize nasip etsin cok dua ettim size.dun
Kizlar 2.ci asilamam tutmuş..
Dun öğrendim..
Belirtilere hic takılmayın ben adet oldum sandim kaç kere ama bebektenmis..
Rabbim hepinize nasip etsin cok dua ettim size.dun
Hayirli olsun cok sevindim 15. Gun kac cikti degerinizAmin cnm inşallah.. herkese nasip olsun..
Malesef cnm yok ovu testim..
Saol cnm benim allah razi olsun..
12.gun idrar yaptim negatif çıktı..
15.gun kan testinde çıktı..
Düşük biraz değer insallah Sorunsuz ilerler
Ya ben galiba adet oluyorum bir iki saat dışarı çıktık eve geldigimde çamaşırımda kahve rengi leke vardı progestanı kessem mi acaba bilemedim ayın2 sinde olmuştum aşılamayı sizce?Kizlar benimde yrin asilama in 10. Gunu erken gebelik testinde cikar mi sizce ypsammi ? Scikcasi negatifi gorup demoralize olmaktan da korkuyorum
onun yerine kanda baktır cnmKizlar benimde yrin asilama in 10. Gunu erken gebelik testinde cikar mi sizce ypsammi ? Scikcasi negatifi gorup demoralize olmaktan da korkuyorum
Ya ben galiba adet oluyorum bir iki saat dışarı çıktık eve geldigimde çamaşırımda kahve rengi leke vardı progestanı kessem mi acaba bilemedim ayın2 sinde olmuştum aşılamayı sizce?
Kizlar benimde yrin asilama in 10. Gunu erken gebelik testinde cikar mi sizce ypsammi ? Scikcasi negatifi gorup demoralize olmaktan da korkuyorum
Daha 9 cu gunumdu cnm ayın 2 sinde aşılama olmuştum daha5 gunum vardı anlamadım ki cnmforumda birinin 3 4 gün lekelenme olduktan sonra hamile çıkmıştı hiç belli olmaz tahlil günün ne zaman sen yinede ilaçlarına devam et pazartesi kan verirsin tutunma lekelenmesi de olabilir
Daha 9 cu gunumdu cnm ayın 2 sinde aşılama olmuştum daha5 gunum vardı anlamadım ki cnm
İnş oyledir cnm olmasada olecekte dgliz vardır rabbimin bi bildigi nabalım kısmetten otesi yoksıkma canını gününü bekle inşallah tutunmadır seninledir bebişin
Kizlar bugun 6 gun oncesine kadar gosterdigi iddaa edilen early predixtor yaptim negatif cikti beklenen adet tarihim 16 ocak sanirim tutmadi ..
[/QUOTEhrleki o asla inanma cnm ben hamile arkadaşa yaptırttım çıkmadı kadın kantestinde 400 lerdeydi düşün artık
kanamam manamam yok neden oldu anlamadım ben ya sadece 2 damla bir sey progestanda koydum geri gelenlerde bembeyaz geldi inş olmaz bir daha cnm yaa dedigin gibi çıkarsıkma canını gününü bekle inşallah tutunmadır seninledir bebişin
O aptal test yuzundense gereksiz cnmm bak sana soyle acıklıyım çıkmasada normal 3 cü gün embriyosu transferden sonra dayanamayıp 7 ci gun kan verdim 1.23 çıktı olmadı dedim 11 ci gün 78 çıktı bak 7+3 =11 gun sonra suanda aşılama cnm bu süreci kendi başına yapıcak rahim 10 cu gune daha yeni giriyoz 10 cu gunde degil anladınmı cnm hiç üzülmeCok moralim
Bozuldu
Insallah vardır cnm duamdasınız hepInsallah cnm benim ben de 14. Gun yani pazartesi gunu kan wercem insallah wardir
27 aralıkta aşılama yapildiKacıncı gunde cenım benim tupbebekti 3 cu gun embriyosuydu transferden 11 gun sonra78 di yanlış hatırlamıyorsam ve dr gayet iyi demişti bir ama düşük yaptım bi arkadasımızın 12 ci gunuydü 25 falandı ve dogum yaptı cnm bence takmaaa ve stres yapma benim düşüklerimiz tek açıklaması drlarca aşırı stressunutma sakın canım unut hamile oldugunu gez dolaş soylemedigin insanların yanına git çıksın aklından
27 aralıkta aşılama yapildiKacıncı gunde cenım benim tupbebekti 3 cu gun embriyosuydu transferden 11 gun sonra78 di yanlış hatırlamıyorsam ve dr gayet iyi demişti bir ama düşük yaptım bi arkadasımızın 12 ci gunuydü 25 falandı ve dogum yaptı cnm bence takmaaa ve stres yapma benim düşüklerimiz tek açıklaması drlarca aşırı stressunutma sakın canım unut hamile oldugunu gez dolaş soylemedigin insanların yanına git çıksın aklından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?