Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
27 aralıkta aşılama yapildi
10 ocakta kan testiyle öğrendim
15.ci günümdü asilamada..
Sekretere biraz düşük gibi.geldi tebrik etti yinede

Aa yat kalkmaaaa sakınnn çıkacak rabbimin izniyleeee

Tesekkur ederim ne guzel yazmissiniz moral verdiniz

Hiç vakit kaybetmeden yarın doktora git bol bol inşirah oku için rahatlar 1-2 damla ciddi bişey değildir sanmıyorum

Mlsf kızlar berbat parçalı kanamam başladı benim umutlarım bitti bu ayyy inş sizler sevinirsiniz guzel haberlerinizi alırım sizden

Moralinizi bozmayin doktorla gorustunuz mu neden erken oldu acaba adetiniz
Yok cnm konuşmadım gerek duymadım olanda düşmüştür zaten bu testi kanamadan once yapmıştım alttakide sabahınkiydi

Eklentiler

• image.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 24
  • image.webp
    143,3 KB · Görüntüleme: 25
Kendi haline bıraktım artık kalırsada kalacak kalmazsada Allahtan gelen canım bilmiyorum nedense bu sefer nötürüm

Kizlar bugun asilamamin 13. Catlatma ignesinde 15. Gunuydu az once conford erken gebelik testi yaptim (1 bucuk saatlik idrarla) negatif silik cizgi bile yok warsa cikardi dimi testde ya cok uzgunum yarn gidip kan testi yaptircm son olarak ama umudum yikildi resmen boyle olupta kanda cikan varmi ya da bu test kesinmidir sizce

Sabah ilk idrarla yapmaniz daha iyi olur Bu testler kesin degil kanda kesinlik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…