- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
27 aralıkta aşılama yapildiKacıncı gunde cenım benim tupbebekti 3 cu gun embriyosuydu transferden 11 gun sonra78 di yanlış hatırlamıyorsam ve dr gayet iyi demişti bir ama düşük yaptım bi arkadasımızın 12 ci gunuydü 25 falandı ve dogum yaptı cnm bence takmaaa ve stres yapma benim düşüklerimiz tek açıklaması drlarca aşırı stressunutma sakın canım unut hamile oldugunu gez dolaş soylemedigin insanların yanına git çıksın aklından
Insallah cnm hayırlısıyla..Çok sevindim canım masallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah dua et bizlere de
Allah razi olsun.kuzum amin inşllahyaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah asıl sen bize dua et
50.44 cikti değerim cnm.tesekkur ederim allah razı olsunHayirli olsun cok sevindim 15. Gun kac cikti degeriniz
Aa yat kalkmaaaa sakınnn çıkacak rabbimin izniyleeee27 aralıkta aşılama yapildi
10 ocakta kan testiyle öğrendim
15.ci günümdü asilamada..
Sekretere biraz düşük gibi.geldi tebrik etti yinede
Kafamı dağıtıyorum dun biraz yürüdüm
Bugün biraz leke gelmiş
Moralim.bozuldu bidaha gelirse acile gidicem
50 cok guzel deger sali gunu birdaha verin 200 ve uzeri ise hersey yolunda demektir50.44 cikti değerim cnm.tesekkur ederim allah razı olsun
Tesekkur ederim ne guzel yazmissiniz moral verdinizO aptal test yuzundense gereksiz cnmm bak sana soyle acıklıyım çıkmasada normal 3 cü gün embriyosu transferden sonra dayanamayıp 7 ci gun kan verdim 1.23 çıktı olmadı dedim 11 ci gün 78 çıktı bak 7+3 =11 gun sonra suanda aşılama cnm bu süreci kendi başına yapıcak rahim 10 cu gune daha yeni giriyoz 10 cu gunde degil anladınmı cnm hiç üzülme
Ne demek cnm bnm rabbimmm her isteyene nasip etsin inşşşş sadece inançlı olalım cnmmmTesekkur ederim ne guzel yazmissiniz moral verdiniz
InsallahhInsallah vardır cnm duamdasınız hep
Insallah katlanir
Bugün tekrar verdim cnm 147.76 olmuş değer.. cok şükür guzel bi artis olmus..rabbim sanada en.kisa zamanda.nasip eder insallah50 cok guzel deger sali gunu birdaha verin 200 ve uzeri ise hersey yolunda demektir
27 aralıkta aşılama yapildi
10 ocakta kan testiyle öğrendim
15.ci günümdü asilamada..
Sekretere biraz düşük gibi.geldi tebrik etti yinede
Kafamı dağıtıyorum dun biraz yürüdüm
Bugün biraz leke gelmiş
Moralim.bozuldu bidaha gelirse acile gidicem
Maasallah cnm bnmBugün tekrar verdim cnm 147.76 olmuş değer.. cok şükür guzel bi artis olmus..rabbim sanada en.kisa zamanda.nasip eder insallah
Super cok sevindim iyi dilekleriniz icin tesekkur ederimBugün tekrar verdim cnm 147.76 olmuş değer.. cok şükür guzel bi artis olmus..rabbim sanada en.kisa zamanda.nasip eder insallah
Moralinizi bozmayin doktorla gorustunuz mu neden erken oldu acaba adetinizMlsf kızlar berbat parçalı kanamam başladı benim umutlarım bitti bu ayyy inş sizler sevinirsiniz guzel haberlerinizi alırım sizden
Yok cnm konuşmadım gerek duymadım olanda düşmüştür zaten bu testi kanamadan once yapmıştım alttakide sabahınkiydiMoralinizi bozmayin doktorla gorustunuz mu neden erken oldu acaba adetiniz
Sabah ilk idrarla yapmaniz daha iyi olur Bu testler kesin degil kanda kesinlik olurKizlar bugun asilamamin 13. Catlatma ignesinde 15. Gunuydu az once conford erken gebelik testi yaptim (1 bucuk saatlik idrarla) negatif silik cizgi bile yokwarsa cikardi dimi testde ya cok uzgunum yarn gidip kan testi yaptircm son olarak ama umudum yikildi resmen boyle olupta kanda cikan varmi ya da bu test kesinmidir sizce
Insallah oyledir cnm ya umutlarim yikildi resmenSabah ilk idrarla yapmaniz daha iyi olur Bu testler kesin degil kanda kesinlik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?