- 6 Ekim 2019
- 247
- 216
- 33
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Cnm asilamami yaptirmistin sende kacinci gununde yaptin bu testiYok cnm konuşmadım gerek duymadım olanda düşmüştür zaten bu testi kanamadan once yapmıştım alttakide sabahınkiydi
Bugün tekrar verdim cnm 147.76 olmuş değer.. cok şükür guzel bi artis olmus..rabbim sanada en.kisa zamanda.nasip eder insallah
Mlsf kızlar berbat parçalı kanamam başladı benim umutlarım bitti bu ayyy inş sizler sevinirsiniz guzel haberlerinizi alırım sizden
Kizlar bugun asilamamin 13. Catlatma ignesinde 15. Gunuydu az once conford erken gebelik testi yaptim (1 bucuk saatlik idrarla) negatif silik cizgi bile yokwarsa cikardi dimi testde ya cok uzgunum yarn gidip kan testi yaptircm son olarak ama umudum yikildi resmen boyle olupta kanda cikan varmi ya da bu test kesinmidir sizce
Insallah cnm ama bu erken gebelik testi comford yani %99.8 kesin sonuc yaziyo ustunde bence olsa cikardi zaten....16 ocak adet gunum ama asilamaminda bugun 13. Gunuydu.. adet gunune bagli diil diye duymustum sonucta 13 14 gun sonra belli olan bi tedavi yani... Artik kandan sonra netlesecek...hemen sabah kan testi ver canım moralini bozma inşallah seninledir bebişin
Insallah cnm ama bu erken gebelik testi comford yani %99.8 kesin sonuc yaziyo ustunde bence olsa cikardi zaten....16 ocak adet gunum ama asilamaminda bugun 13. Gunuydu.. adet gunune bagli diil diye duymustum sonucta 13 14 gun sonra belli olan bi tedavi yani... Artik kandan sonra netlesecek...
Aynn oyle kuzum ama napalim umut isteaçıkçası bana para tuzağı geliyor adı üstünde erken gebelik testi tam umut tacirliği kaldı ki normal testlere bile güvenilmiyor.. sen içini ferah tut belki geç tutunmadır beklemek çok zor ama başka çaremiz yok
Tabiki var cnm stres yapma devamm daha umut varrrKizlar bugun asilamamin 13. Catlatma ignesinde 15. Gunuydu az once conford erken gebelik testi yaptim (1 bucuk saatlik idrarla) negatif silik cizgi bile yokwarsa cikardi dimi testde ya cok uzgunum yarn gidip kan testi yaptircm son olarak ama umudum yikildi resmen boyle olupta kanda cikan varmi ya da bu test kesinmidir sizce
Evet aşılamaydı cnm 11ci gunCnm asilamami yaptirmistin sende kacinci gununde yaptin bu testi
Evet cnm rabbim yeterki ol desinnne söyleyeceğimi bilemiyorum Allah büyük inanıyorum en kısa zamanda sevindirecek bizi de beklediğimize değecek inşallah kendiliğinden gelir sürpriz olur..
Tabiki var cnm stres yapma devamm daha umut varrr
Kuzum benim yaa insallah dedigin gibidir gercekten moralim cok bozukEvet aşılamaydı cnm 11ci gun
Testten bi30 dk sonra canım hepde çok kötüü resmen parcalar geldi dün sadece 1 2 damla kahve reng i gelmişti ve gitti bugun ogleden sonra şiddetli başladı canım ayrıca sakın takma testi kafana erken test diye bir şey yok satece umut suistimali başka hiçbir şey degill ayrıca kanda bile 9 cu gunden sonra en erken veriyo benim ilk defa erken çıktı 7 yumurtam olmuş tu belkide coguldu hemen çıktı o yuzden takma kafana lütfenKuzum benim yaa insallah dedigin gibidir gercekten moralim cok bozuksenin oldumu smdi cnm pkzitif testin kanaman ne zaman oldu
Kuzum benim ya doktora gittinmi peki dusuk buyuk ihtimal cnm ihmal etme hemen doktora git dedigin gibi aynn yalan yanls cikabiliyo ama napim dayanamadim iste.. esime normal test al demistim ondan almis bilmeden eczaci bu iyi hemen sonuc werir demis ne bilim ya bu isler cok zormusTestten bi30 dk sonra canım hepde çok kötüü resmen parcalar geldi dün sadece 1 2 damla kahve reng i gelmişti ve gitti bugun ogleden sonra şiddetli başladı canım ayrıca sakın takma testi kafana erken test diye bir şey yok satece umut suistimali başka hiçbir şey degill ayrıca kanda bile 9 cu gunden sonra en erken veriyo benim ilk defa erken çıktı 7 yumurtam olmuş tu belkide coguldu hemen çıktı o yuzden takma kafana lütfen
Ah cnm 9 düşük yaptım artık rutin oldu bir dr kadar deneyimim var resmen gitsemde verecegi progestan ve istirahat mlsf bende kendi haline bıraktım cumaya kadar zaten kontrolum vardı cumayı bekliycem cnm kısmet işi bunlar varsa kısmetimiz olur artı sabır canım rabbim kulum bana umut ermekten vaz gecmedikçe bende ondan vazgecmem demişKuzum benim ya doktora gittinmi peki dusuk buyuk ihtimal cnm ihmal etme hemen doktora git dedigin gibi aynn yalan yanls cikabiliyo ama napim dayanamadim iste.. esime normal test al demistim ondan almis bilmeden eczaci bu iyi hemen sonuc werir demis ne bilim ya bu isler cok zormus
Aynn oyle kuzum ama napalim umut istesenin kacinci gunun
Aynn oylé kuzum Allahtan umut kesilmezAh cnm 9 düşük yaptım artık rutin oldu bir dr kadar deneyimim var resmen gitsemde verecegi progestan ve istirahat mlsf bende kendi haline bıraktım cumaya kadar zaten kontrolum vardı cumayı bekliycem cnm kısmet işi bunlar varsa kısmetimiz olur artı sabır canım rabbim kulum bana umut ermekten vaz gecmedikçe bende ondan vazgecmem demiş
Benimde oyle cnm cok cnm istiyo icmektende geri kalamiyorm iciyorm strese girdikce elimde degil kuzum...hayirlisi olsun seninde asilaman insallah cnm6 ocakta aşılama oldum test günüm 20 ocak adet sancıları gibi kasıklarımda batmalar ve sürekli bel ağrım var 3 gündür inanılmaz çarpıntım ve nefes darlığım var sigarayı da ancak günde 2ye düşürebildim stresten daha çok canım istiyor
Ah cnm 9 düşük yaptım artık rutin oldu bir dr kadar deneyimim var resmen gitsemde verecegi progestan ve istirahat mlsf bende kendi haline bıraktım cumaya kadar zaten kontrolum vardı cumayı bekliycem cnm kısmet işi bunlar varsa kısmetimiz olur artı sabır canım rabbim kulum bana umut ermekten vaz gecmedikçe bende ondan vazgecmem demiş
Benimde oyle cnm cok cnm istiyo icmektende geri kalamiyorm iciyorm strese girdikce elimde degil kuzum...hayirlisi olsun seninde asilaman insallah cnm
Ah cnm 9 düşük yaptım artık rutin oldu bir dr kadar deneyimim var resmen gitsemde verecegi progestan ve istirahat mlsf bende kendi haline bıraktım cumaya kadar zaten kontrolum vardı cumayı bekliycem cnm kısmet işi bunlar varsa kısmetimiz olur artı sabır canım rabbim kulum bana umut ermekten vaz gecmedikçe bende ondan vazgecmem demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?