- 21 Kasım 2018
- 183
- 226
- 23
- 33
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Bi yanım heycanlı bi yanım telaşlı. Konuşçak daha doğrusu çevremde konuşmak istediğim kimse yok. Herhalde herkes daraldı benim çocuk problemimden. Yarın sabah aşılama olacak dün gece çatlatma iğnesi yaptım .İnternetten araştırıyorum meryem suresi yasin suresi gibi bir sürü faziletli surelerin yardımcı olabileceği yazıyor. 41 yasin okuyarak sabahlamayı düşünüyorum bu gece. Bi yandan Rabbim kabul eder inşallah verir diyorum. Bir yandanda yumurta kapıya dayanınca edilen dua kabul olmazki diyorum.Allahım yardım etsin hepimize çok yorucu çok yıpratıcı bi süreç. Artık bitsin istiyorum
Cok guzel yazmissin canm benim oncelikle cok teskkur ederimÖncelikle içini ferah tut Allah dermansız dert vermesin benimde eşim epilepsi ve panik atak ilaçlarını 10 yılı aşkındır kullandığı için sperm tahlilinde sizinki gibi birçok şey düşüktü doktor promen k diye multivitamin verdi 3 ay onu kullandı biz aynı zamanda prof dr saraçoğlunun trt diyanette tavsiye ettiği keten tohumu yağının ve keçiboynuzu pekmezinin soğuk sıkımını bir de çoban çökerten diye bitkiden aldık ve tüm değerleri düzeldi 3 ay sonunda kontrolde doktor bile sonuçlara inanamamıştı 1 kimyasal gebelik oldu ona bile sevindik şu an ki problemimiz de eşimin spermleri fazlasıyla kaliteli ama boşalma esnasında yarısı idrar torbasına gidiyor buna da geri boşalma diyorlar bu yüzden normal yolla hamileliği zorlaştırıyor rabbim önce bizlere ardından tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Insallah canim benim hepimizin Allah yardimcisi olsun dertlerimiz bir an once son bulsun ve bebislerimiz kucaklarimizi doldursunÖncelikle içini ferah tut Allah dermansız dert vermesin benimde eşim epilepsi ve panik atak ilaçlarını 10 yılı aşkındır kullandığı için sperm tahlilinde sizinki gibi birçok şey düşüktü doktor promen k diye multivitamin verdi 3 ay onu kullandı biz aynı zamanda prof dr saraçoğlunun trt diyanette tavsiye ettiği keten tohumu yağının ve keçiboynuzu pekmezinin soğuk sıkımını bir de çoban çökerten diye bitkiden aldık ve tüm değerleri düzeldi 3 ay sonunda kontrolde doktor bile sonuçlara inanamamıştı 1 kimyasal gebelik oldu ona bile sevindik şu an ki problemimiz de eşimin spermleri fazlasıyla kaliteli ama boşalma esnasında yarısı idrar torbasına gidiyor buna da geri boşalma diyorlar bu yüzden normal yolla hamileliği zorlaştırıyor rabbim önce bizlere ardından tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
İnşallah canım inşallahHele bir de etrafındakilerin saçma sapan akıl vermeleri yok mu sanki bizim elimizde olan bişey gibi çocuk sahibi olamamayı bile kabullenmek bu hastane sürecinden kolay geliyor ama bizim sınavımız da bu işte yumurta kapıya gelince isyan etmek yerine dua ediyorsun bu da birşey içini ferah tut akşama kadar güzelce duanı et erkenden yat uyu dinlen Allah’ın izniyle olacak olacak
İnşallah canım inşallah
Ederim canimm inşallah yarin oglen 12de olcak sonra 14 günlük bir serüvenBen bile heyecanlandım gelişmelerden haberdar et bizi de canım
Cok guzel yazmissin canm benim oncelikle cok teskkur ederim
Insallah canim benim hepimizin Allah yardimcisi olsun dertlerimiz bir an once son bulsun ve bebislerimiz kucaklarimizi doldursun
Benimde bugün 7.gunum ignede yarın kontrolüm var inşaallah ise yaramistirCanım tam 10 gün vuruldum 112 buçukla Bir de adetten sayarsak başlangıçtan 12 gün sonra çatlatma iğnesini vurulmuş oluyorum
Mutlaka haber et canım bize nasıl geçecek ne kadar sürecekEderim canimm inşallah yarin oglen 12de olcak sonra 14 günlük bir serüven
Tamam canım ederim sende kontrolden sonra yaz bakalım kaç mm olmuşMutlaka haber et canım bize nasıl geçecek ne kadar sürecek
Bi yanım heycanlı bi yanım telaşlı. Konuşçak daha doğrusu çevremde konuşmak istediğim kimse yok. Herhalde herkes daraldı benim çocuk problemimden. Yarın sabah aşılama olacak dün gece çatlatma iğnesi yaptım .İnternetten araştırıyorum meryem suresi yasin suresi gibi bir sürü faziletli surelerin yardımcı olabileceği yazıyor. 41 yasin okuyarak sabahlamayı düşünüyorum bu gece. Bi yandan Rabbim kabul eder inşallah verir diyorum. Bir yandanda yumurta kapıya dayanınca edilen dua kabul olmazki diyorum.Allahım yardım etsin hepimize çok yorucu çok yıpratıcı bi süreç. Artık bitsin istiyorum
Ederim canimm inşallah yarin oglen 12de olcak sonra
Merhaba benımde bugun aşılamam oldu. Bekleme surecimiz aynı sayılırBi yanım heycanlı bi yanım telaşlı. Konuşçak daha doğrusu çevremde konuşmak istediğim kimse yok. Herhalde herkes daraldı benim çocuk problemimden. Yarın sabah aşılama olacak dün gece çatlatma iğnesi yaptım .İnternetten araştırıyorum meryem suresi yasin suresi gibi bir sürü faziletli surelerin yardımcı olabileceği yazıyor. 41 yasin okuyarak sabahlamayı düşünüyorum bu gece. Bi yandan Rabbim kabul eder inşallah verir diyorum. Bir yandanda yumurta kapıya dayanınca edilen dua kabul olmazki diyorum.Allahım yardım etsin hepimize çok yorucu çok yıpratıcı bi süreç. Artık bitsin istiyorum
Merhaba benımde bugun aşılamam oldu. Bekleme surecimiz aynı sayılır
Mrb asilamayi ozeldemi yaptirdiniz devlettemi bide ucret olarak ne kadar odedinizMerhaba kızlar benim de bugün ilk aşılamam olduYatarken sorun yok ama ayağa kalktığım an kasıklarımda ağrı hissediyorum sizce ne kadar yatmak gerekiyor doktorum rapor vermedi yarın işe gitmem gerek kötü etkilicek diye korkuyorum
Merhaba kızlar benim de bugün ilk aşılamam olduYatarken sorun yok ama ayağa kalktığım an kasıklarımda ağrı hissediyorum sizce ne kadar yatmak gerekiyor doktorum rapor vermedi yarın işe gitmem gerek kötü etkilicek diye korkuyorum
İnş inş bakalımbende daha 20sinde adet olurum aşılama ocağı bulur galiba siz tecrübelerinizi anlatın bize bilgilendirme olur İnşallah bebişleriniz sağlıkla tutar da hamiş hamiş dua edersiniz bizlere
Ben de bugun yaptrdm aşılama ama agrı flan olmadı bugun gtmedım işe. Yarın gdecegım doktorum zaten normal hayatına dönebılırsn dedi cok kasmaya gerek yok modundaydıMerhaba kızlar benim de bugün ilk aşılamam olduYatarken sorun yok ama ayağa kalktığım an kasıklarımda ağrı hissediyorum sizce ne kadar yatmak gerekiyor doktorum rapor vermedi yarın işe gitmem gerek kötü etkilicek diye korkuyorum
MErhaba,Bi yanım heycanlı bi yanım telaşlı. Konuşçak daha doğrusu çevremde konuşmak istediğim kimse yok. Herhalde herkes daraldı benim çocuk problemimden. Yarın sabah aşılama olacak dün gece çatlatma iğnesi yaptım .İnternetten araştırıyorum meryem suresi yasin suresi gibi bir sürü faziletli surelerin yardımcı olabileceği yazıyor. 41 yasin okuyarak sabahlamayı düşünüyorum bu gece. Bi yandan Rabbim kabul eder inşallah verir diyorum. Bir yandanda yumurta kapıya dayanınca edilen dua kabul olmazki diyorum.Allahım yardım etsin hepimize çok yorucu çok yıpratıcı bi süreç. Artık bitsin istiyorum
Aa aynenn oyle. Bende suan yoldayım gidiyorummMerhaba benımde bugun aşılamam oldu. Bekleme surecimiz aynı sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?