Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bi yanım heycanlı bi yanım telaşlı. Konuşçak daha doğrusu çevremde konuşmak istediğim kimse yok. Herhalde herkes daraldı benim çocuk problemimden. Yarın sabah aşılama olacak dün gece çatlatma iğnesi yaptım .İnternetten araştırıyorum meryem suresi yasin suresi gibi bir sürü faziletli surelerin yardımcı olabileceği yazıyor. 41 yasin okuyarak sabahlamayı düşünüyorum bu gece. Bi yandan Rabbim kabul eder inşallah verir diyorum. Bir yandanda yumurta kapıya dayanınca edilen dua kabul olmazki diyorum.Allahım yardım etsin hepimize çok yorucu çok yıpratıcı bi süreç. Artık bitsin istiyorum

Hele bir de etrafındakilerin saçma sapan akıl vermeleri yok mu sanki bizim elimizde olan bişey gibi çocuk sahibi olamamayı bile kabullenmek bu hastane sürecinden kolay geliyor ama bizim sınavımız da bu işte yumurta kapıya gelince isyan etmek yerine dua ediyorsun bu da birşey içini ferah tut akşama kadar güzelce duanı et erkenden yat uyu dinlen Allah’ın izniyle olacak olacak

Cok guzel yazmissin canm benim oncelikle cok teskkur ederim
Insallah canim benim hepimizin Allah yardimcisi olsun dertlerimiz bir an once son bulsun ve bebislerimiz kucaklarimizi doldursun

İnşallah canım inşallah

Ederim canimm inşallah yarin oglen 12de olcak sonra
Merhaba benımde bugun aşılamam oldu. Bekleme surecimiz aynı sayılır

Merhaba benımde bugun aşılamam oldu. Bekleme surecimiz aynı sayılır

bende daha 20sinde adet olurum aşılama ocağı bulur galiba siz tecrübelerinizi anlatın bize bilgilendirme olur İnşallah bebişleriniz sağlıkla tutar da hamiş hamiş dua edersiniz bizlere

Merhaba kızlar benim de bugün ilk aşılamam oldu Yatarken sorun yok ama ayağa kalktığım an kasıklarımda ağrı hissediyorum sizce ne kadar yatmak gerekiyor doktorum rapor vermedi yarın işe gitmem gerek kötü etkilicek diye korkuyorum

Mrb asilamayi ozeldemi yaptirdiniz devlettemi bide ucret olarak ne kadar odediniz

hayırlı olsun doktorlar ilk yarım saat uzanmadan sonra normal yaşama dönebilirsiniz diyor düşük yaptığımda doktor bana Allah verdikten sonra seni ayaklarından tavana da assalar duracak bebek durur demişti çok hak veriyorum sen de öncelikle olumsuz düşünme kendini yorma ani hareketlerden kaçın hatta kabız olmamaya dikkat et

Ben de bugun yaptrdm aşılama ama agrı flan olmadı bugun gtmedım işe. Yarın gdecegım doktorum zaten normal hayatına dönebılırsn dedi cok kasmaya gerek yok modundaydı

MErhaba,

ben de 06.12.2019 da yaptırdım aşılamayı, umarım hepimizin tutar, rabbim dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…