Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim gecen asilamada ben doktoruma sormustum onu bendede olmustu. Ayni gun bile calisabilirsin dedi. Ben yinede o gun tam gun izin aldim uzandim obur gun gittim ise. Sancida pek kalmamisti.

Merhaba canım bende aralık ayında asılama tedavisine başlıcam. Özel de mi yaptiriyorsun aşılamayı ve ığnenin fiyatı ne kadar oluyor
bende 28 kasımda yaptırdım canım istanbulda ozel hastanede 2000 ₺ asılama ucretı oderım. ıkı kutu menagon ıgne ve 1 kutu catlatma ıgnesı kullandım. ilçalar hakkında sunu soyleyeyım muhakkak bır kac eczaneye fıyat sorun. SGK karsılamadıgı ıcın fıyatlar degısken ve ındırım yqapıyorlar. 230 ₺ olan menagon ıgneyı 175 ₺ ye aldım kanser ılaclarında ve uremeye yardımcı ılaclarda kar payı yuksek oldugundan rekabetıde yuksek. bu cuma test gunum benım ınsallah hayırlı sonuc alırım . sormak ıstedıgın herseyde yardımcı olurum

Benim bugün 7. Günümdü gonal f de bir tane 9 mm yumurta yeni gelişmeye başlamış cuma günü tekrar gel dedi. Acaba büyür mü diye stres yaptım bir de tek yumurta gelişine üzüldüm ihtimal düşüyor diye. sizin kaçıncı gün yumurta tam gelişti ve kaç taneydi

Kizlar asilamayi ozeldemi yaptirdiniz devlettemi bide ucret olarak ne kadar odediniz? Ilk defa yaptiricam ben de hicbir bilgim yok
Ben şans eseri tıp fakültesinde cok iyi denen bir doktora gittim. Doktor devletin karşılayabileceğini ve bize rapor cıkarabileceğini söyledi. İki kez aşılama olmak gerekiyormuş. Hiç aklımızda yoktu ama böyle bir im
Kizlar asilamayi ozeldemi yaptirdiniz devlettemi bide ucret olarak ne kadar odediniz? Ilk defa yaptiricam ben de hicbir bilgim yok
ben devlette yaptırdım aşılamayı, tesadüf cok iyi bir doktor adı duyup gitmiştim doktor yönlendirdi. devlette bedava gibi bişey, şöyle gerçekleşti. once ilaçları kullandım normal ücretleriyle, herkes aynı ilacı kullanmıyor tabii, sonra rapor cıkarıyorlar ve devletin karşılamadığı kısmı alıp eczaneden geri ödeme alıyorsunuz.

Ciktim kizlar. Doktor dogumdan cikmisti bide bekleyen hastalar vardi biraz acele etti gibi geldi. Esimin sperm degerlerine bakmadi. Benim yumurta catlamismi bakmadi. Direk asilamayi yapti cikti. Ona biraz canım sıkıldı ama insallah hersey yolunda gitmistir.

Peki sonuc ne oldu cnm

Aslinda ilgi olmamasi cok yanlis bisey bi de yumurtanin catlayip catlamadigini gormeden nasil asilamayi yapabildiki onu anlamadim

Sağol canım çok teşekkür ederim. Ben 1 2 güne regl başlayınca doktora gidicem ama ben devlete gidiyorum şuan çok doktor aradım eğer istediğim doktor yaparsa çok mutlu olucam inşallah. Senin durum ne tuttu mu asilaman

Valla bilemedim bende canim ya bundan oncede bakmamıştı. Şimdi sordum çatlamıştır merak etme dedi.
Canım sımdı gordum mesajları. Aynen dogru soylemıstr doktorun. Benım dpktorumda profesör aynısını soyledi. Bakmadı catlamş mıdır dıye. Ben sordugumda ise o çok onemli degıl dedi.

benm bugun 12. gunum asılamada 28 kasımda yaptırdım ama henuz test yaptırmadım hafta sonunu beklıyorum hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum

İnşaallah herşey yolundadır sıkma canını dua et ve stresten uzak dur canim

Aynısını doktorum bana da dedi ama sanki o kadar uğraşınca daha dikkatli olmak gerek gibi geliyor

Hiç sıkma canını doktor benim yumurtama da bakmadı aşılamadan önce çatlamış mıdır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…