- 21 Kasım 2018
- 183
- 226
- 23
- 33
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Canim ben istanbuldayim ozel yaman tip merkezinde yaptiriyorum. 800 tl ilaclar haric kuzum.Kizlar asilamayi ozeldemi yaptirdiniz devlettemi bide ucret olarak ne kadar odediniz? Ilk defa yaptiricam ben de hicbir bilgim yok
Canim gecen asilamada ben doktoruma sormustum onu bendede olmustu. Ayni gun bile calisabilirsin dedi. Ben yinede o gun tam gun izin aldim uzandim obur gun gittim ise. Sancida pek kalmamisti.Merhaba kızlar benim de bugün ilk aşılamam olduYatarken sorun yok ama ayağa kalktığım an kasıklarımda ağrı hissediyorum sizce ne kadar yatmak gerekiyor doktorum rapor vermedi yarın işe gitmem gerek kötü etkilicek diye korkuyorum
bende 28 kasımda yaptırdım canım istanbulda ozel hastanede 2000 ₺ asılama ucretı oderım. ıkı kutu menagon ıgne ve 1 kutu catlatma ıgnesı kullandım. ilçalar hakkında sunu soyleyeyım muhakkak bır kac eczaneye fıyat sorun. SGK karsılamadıgı ıcın fıyatlar degısken ve ındırım yqapıyorlar. 230 ₺ olan menagon ıgneyı 175 ₺ ye aldım kanser ılaclarında ve uremeye yardımcı ılaclarda kar payı yuksek oldugundan rekabetıde yuksek. bu cuma test gunum benım ınsallah hayırlı sonuc alırım . sormak ıstedıgın herseyde yardımcı olurumMerhaba canım bende aralık ayında asılama tedavisine başlıcam. Özel de mi yaptiriyorsun aşılamayı ve ığnenin fiyatı ne kadar oluyor
Ben de ozel hastane de yaptiricam canim kendimizi de ayarladik su an icin bakalim..Hepimiz insallah hayirli sonuclar aliriz bu ayCanim ben istanbuldayim ozel yaman tip merkezinde yaptiriyorum. 800 tl ilaclar haric kuzum.
Ben şans eseri tıp fakültesinde cok iyi denen bir doktora gittim. Doktor devletin karşılayabileceğini ve bize rapor cıkarabileceğini söyledi. İki kez aşılama olmak gerekiyormuş. Hiç aklımızda yoktu ama böyle bir imKizlar asilamayi ozeldemi yaptirdiniz devlettemi bide ucret olarak ne kadar odediniz? Ilk defa yaptiricam ben de hicbir bilgim yok
ben devlette yaptırdım aşılamayı, tesadüf cok iyi bir doktor adı duyup gitmiştim doktor yönlendirdi. devlette bedava gibi bişey, şöyle gerçekleşti. once ilaçları kullandım normal ücretleriyle, herkes aynı ilacı kullanmıyor tabii, sonra rapor cıkarıyorlar ve devletin karşılamadığı kısmı alıp eczaneden geri ödeme alıyorsunuz.Kizlar asilamayi ozeldemi yaptirdiniz devlettemi bide ucret olarak ne kadar odediniz? Ilk defa yaptiricam ben de hicbir bilgim yok
Peki sonuc ne oldu cnmBen şans eseri tıp fakültesinde cok iyi denen bir doktora gittim. Doktor devletin karşılayabileceğini ve bize rapor cıkarabileceğini söyledi. İki kez aşılama olmak gerekiyormuş. Hiç aklımızda yoktu ama böyle bir im
ben devlette yaptırdım aşılamayı, tesadüf cok iyi bir doktor adı duyup gitmiştim doktor yönlendirdi. devlette bedava gibi bişey, şöyle gerçekleşti. once ilaçları kullandım normal ücretleriyle, herkes aynı ilacı kullanmıyor tabii, sonra rapor cıkarıyorlar ve devletin karşılamadığı kısmı alıp eczaneden geri ödeme alıyorsunuz.
Aslinda ilgi olmamasi cok yanlis bisey bi de yumurtanin catlayip catlamadigini gormeden nasil asilamayi yapabildiki onu anlamadimCiktim kizlar. Doktor dogumdan cikmisti bide bekleyen hastalar vardi biraz acele etti gibi geldi. Esimin sperm degerlerine bakmadi. Benim yumurta catlamismi bakmadi. Direk asilamayi yapti cikti. Ona biraz canım sıkıldı ama insallah hersey yolunda gitmistir.
Valla bilemedim bende canim ya bundan oncede bakmamıştı. Şimdi sordum çatlamıştır merak etme dedi.Aslinda ilgi olmamasi cok yanlis bisey bi de yumurtanin catlayip catlamadigini gormeden nasil asilamayi yapabildiki onu anlamadim
Sağol canım çok teşekkür ederim. Ben 1 2 güne regl başlayınca doktora gidicem ama ben devlete gidiyorum şuan çok doktor aradım eğer istediğim doktor yaparsa çok mutlu olucam inşallah. Senin durum ne tuttu mu asilamanbende 28 kasımda yaptırdım canım istanbulda ozel hastanede 2000 ₺ asılama ucretı oderım. ıkı kutu menagon ıgne ve 1 kutu catlatma ıgnesı kullandım. ilçalar hakkında sunu soyleyeyım muhakkak bır kac eczaneye fıyat sorun. SGK karsılamadıgı ıcın fıyatlar degısken ve ındırım yqapıyorlar. 230 ₺ olan menagon ıgneyı 175 ₺ ye aldım kanser ılaclarında ve uremeye yardımcı ılaclarda kar payı yuksek oldugundan rekabetıde yuksek. bu cuma test gunum benım ınsallah hayırlı sonuc alırım . sormak ıstedıgın herseyde yardımcı olurum
Anladim kuzum hadi bakalim insallah pozitifi gorursun en kisa zaman daValla bilemedim bende canim ya bundan oncede bakmamıştı. Şimdi sordum çatlamıştır merak etme dedi.
Aa aynenn oyle. Bende suan yoldayım gidiyorumm
Nasıl gecti Ebru yaptrdın mı aşılamanı
Canım sımdı gordum mesajları. Aynen dogru soylemıstr doktorun. Benım dpktorumda profesör aynısını soyledi. Bakmadı catlamş mıdır dıye. Ben sordugumda ise o çok onemli degıl dedi.Valla bilemedim bende canim ya bundan oncede bakmamıştı. Şimdi sordum çatlamıştır merak etme dedi.
benm bugun 12. gunum asılamada 28 kasımda yaptırdım ama henuz test yaptırmadım hafta sonunu beklıyorum hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorumSağol canım çok teşekkür ederim. Ben 1 2 güne regl başlayınca doktora gidicem ama ben devlete gidiyorum şuan çok doktor aradım eğer istediğim doktor yaparsa çok mutlu olucam inşallah. Senin durum ne tuttu mu asilaman
İnşaallah herşey yolundadır sıkma canını dua et ve stresten uzak dur canimCiktim kizlar. Doktor dogumdan cikmisti bide bekleyen hastalar vardi biraz acele etti gibi geldi. Esimin sperm degerlerine bakmadi. Benim yumurta catlamismi bakmadi. Direk asilamayi yapti cikti. Ona biraz canım sıkıldı ama insallah hersey yolunda gitmistir.
Özelde yaptırdım ama ücret politikası gereği hastaneyle görüşmeniz daha faydalı olurMrb asilamayi ozeldemi yaptirdiniz devlettemi bide ucret olarak ne kadar odediniz
Aynısını doktorum bana da dedi ama sanki o kadar uğraşınca daha dikkatli olmak gerek gibi geliyorhayırlı olsun doktorlar ilk yarım saat uzanmadan sonra normal yaşama dönebilirsiniz diyor düşük yaptığımda doktor bana Allah verdikten sonra seni ayaklarından tavana da assalar duracak bebek durur demişti çok hak veriyorum sen de öncelikle olumsuz düşünme kendini yorma ani hareketlerden kaçın hatta kabız olmamaya dikkat et
Onlara göre herşey normal ama bu çok özel bir süreçBen de bugun yaptrdm aşılama ama agrı flan olmadı bugun gtmedım işe. Yarın gdecegım doktorum zaten normal hayatına dönebılırsn dedi cok kasmaya gerek yok modundaydı
Hiç sıkma canını doktor benim yumurtama da bakmadı aşılamadan önce çatlamış mıdır diyeCiktim kizlar. Doktor dogumdan cikmisti bide bekleyen hastalar vardi biraz acele etti gibi geldi. Esimin sperm degerlerine bakmadi. Benim yumurta catlamismi bakmadi. Direk asilamayi yapti cikti. Ona biraz canım sıkıldı ama insallah hersey yolunda gitmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?